"השרוט של הפורום"-תוצאות.

ranch22

New member
"השרוט של הפורום"-תוצאות.

אז אחרי שכולם כתבו עד כמה הם בכלל "לא" שרוטים הגיע הזמן לגלות מיהו השרוט/ה שלנו...(בשביל ניר חח) מה שאתם צריכים לעשות הוא לכתוב על כל אחד ואחד את התוצאה שהוא נותן לו מ1 עד 10 כש1 אומר "לא שרוט בכלל" ו10 זה "הכי שרוט שיש"... קחו עט ונייר,קראו שוב את התשובות של כולם ופרסמו את התוצאות פה... אני מבקשת שהתוצאות יהיו אמיתיות ורק ע"פ מה שאתם באמת חושבים... תודה לכולכם!! אז...מי השרוט/ה של הפורום??

אישן!!!

במורה ללשון לימדה אותנו.... שכולנו טועים ואומרים אשן.... מסתבר, יש דברים מעניינים שצריך ללמוד!!! אני אוהבת לשון!!!

ranch22

New member
גם אמא שלי מורה ללשון...

וזה אשן...אבל אפשר לכתוב את זה גם עם י'...

herut123

New member
חח מה זה משנה ../images/Emo6.gif טוב הבחירה שלי...

ניר- 3 (אל תעלב אתה אמרת חח, אל תדאג זה לא כזה כיף להיות השרוט) עדי- 6 או וחצי נוף- 5 ליאת- 4,5 משהו כזה ענת- 7 רינת- 9 חחח
אוקי אז כמו שאתם רואים רינת ניצחה אצלי חח ואף אחד לא להעלב זה בצחוק

herut123

New member
טוב תראו...

רינת לא הבינה למה נתתי לה 9 אז בואו נוריד לה ל8 רק כי היא רוצה חח אבל בכל זאת היא זאת שניצחה אצלי אני הגדלתי את המספרים.. אתם לקחתם מספרים קטנים בגלל זה זה נראה שהבאתי הרבה. טוב לא נורא. טוב רינת, את בוחרת 9 או 8? גם ככה את אצלי זוכה

ranch22

New member
חירות...

קרועה שכמותך!! לא שהתלוננתי פשוט אני לא יודעת לשפוט עד כמה אני שרוטה כביכולכך שאני לא יודעת אם המספר הזה גדול עליי או לא... תבחרי את מה שאת רוצה,אני לא יכולה לשפוט על עצמי...את צריכה לבחור.

התוצאות לדעתי:

כמובן תקבלו את זה בלי להיפגע, זה רק ספורט
ניר- 4 נקודות עדי- 4 נקודות חירות- 5 נקודות נוף- 6 נקודות ענת- 6 נקודות. רינת- 6 נקודות. (היה לי קשה לתת יותר, כי לדעתי כולכם קרועים באופן חיובי
) ואני בטוח שלא אצא הקרועה של הפורום

ranch22

New member
תוצאותיי...

ניר-6 חירות-6.5 עדי-6.5 נוף-7 ליאת-6.5 (שתי שוקו...ושוב מזל"ט) ענת-7 זהו...ואל תעלבו ככה יצא לי...

ענת 19

New member
שלי:

שנייה רק לפני שאני מתחילה אני באמת עושהאת זה מתוך כיף ומשחק. אז בבקשה בבקשה שאף אחד לא ייעלב כי זה ממש רק ספורט! ניר- 4 חירות- 3 עדי- 5 ליאת- 6 נוף- 7 רינת- 8 מי ייתן והשרוט ביותר יינצח!

עכשיו גם אני!!!!

לאחר שרינתי הזכירה לי, אני גם אגיב... אז ככה: dabnir15 - 3 herut123- 8 עדי פסקל - 8 love billy zane 2004 - 5 ענת 19- 7 ranch22 8 וואו זה היה קשה... רובכם ממש קרועים....

למעלה