השרון והעמק לא לנו ,

ardata

New member
השרון והעמק לא לנו ,

לא קציר, לא קטיף, לא בנין, כך כתב זבוטינסקי בשירו "כולה שלי "בשנות השלשים לאור הטרור שהשליט השמאל ברחוב היהודי בארץ ישראל. האדומים מנעו עבודה מהביתרים והרויזיוניסטים. מה הקשר ? מאז המהפך ב1977 הליכוד כמעט רוב הזמן יושב בממשלה אך לא נימצא בשילטון. מונעים מהליכוד דריסת רגל בתקשורת ובממסד המישפטי שנימצאים בשלטון מלא של השמאל. על הנזק האדיר ששני הממסדים האלה גורמים בכתבה הבאה.

מי בדיוק מונע?

אנחנו בעצמנו מונעים!!!!! יש מספיק אנשי ימין שיכולים לכהן בכל מוסד משפטי, אך מה לעשות? רובם לא חברי מרכז וחסרי כח פוליטי. מסיבה זאת לנבחרינו לא משתלם למנות אותם, והם מעדיפים להתרכז במינוי אנשים בגופים פחות חשובים ופחות משפיעים. תיקשורת? רשות השידור זה כבר פאסה. גם אם ידחפו אנשים לשם, לא בטוח שזה יעזור. מי רואה ערוץ 1? יש היום מספיק גופי תקשורת פרטיים, שהתנאי לקידום בהם הוא "מי יכניס לי יותר כסף" ולא "באיזה דעה פוליטית הוא". המסקנה: לעודד מצוינות אצל הנוער, לשלוח אותם לחוגי התיקשורת באוניברסיטאות, לסייע להם, לדחוף אותם קדימה, עד לעמדת הכתב בערוץ 2 או ברדיו האזורי.

amidor

New member
הקלות הבלתי נסבלת

שבה אתה מוכן לעבור לסדר היום בידיעה שערוצי השידור הממלכתיים נשלטים בידי כנופיות שמאל מושחתות - אינה מובנת! לפני מספר ימים כתבתי על כך, ואז אמרת שלצערך אין מספיק אנשים מוכשרים בימין!!! לא רציתי אז להגיב לשטות הזו. אבל היום אתה מציע להכשיר אנשי תקשורת ע"מ להשתלב בשוק התקשורת הפרטי... אתה באמת מאמין שזה יהיה הפיתרון לשחיתות במימסדים הממלכתיים? המימסד הכוחני במדינה, המימסד שאינו מתחלף בבחירות דמוקרטיות, נישלט בידי אנשי מפא"י ההסטורית! חשוב מאוד שיהיו לנו נבחרי צבור אמיצים וישרים שיקומו ויבצעו ניקוי אורוות רציני!

תגובה לעמידור

1. לגבי ה"שטות" שאתה טוען שאמרתי: התיחסת רק לחלק מדברי באותה הודעה. אני מודה שאיפשהו במהלך הימים האחרונים סתרתי את עצמי: מחד כתבתי "אנו לא מיצרים מספיק כישרונות"; מנגד: "יש לנו מספיק מוחות לאייש כל משרה". להלן ישוב הסתירה: למחנה הלאומי יש די והותר כישורים כדי לאייש כל משרה בכירה, כפי שכתבתי בסיפא. אך כשרונות אלה אינם נמצאים בתוך הקלחת הפנים-מפלגתית, ולזו הכוונה ברישא. אם אתה חושב שאני שוגה, כנראה שאנחנו לא מכירים את אותם אנשי מנגנון פנים-מפלגתים. המסקנה צריכה להיות: על נבחרינו שנמצאים בקלחת הפנים מפלגתית למנות לתפקידים את הכשרונות שמחוץ לאותה קלחת, ולא לחפש רק במאגר של "הפעילים המקורבים", כי שם בד"כ לא ימצאו. 2. ברור לי לחלוטין שאתה צודק במידה רבה בדברייך לגבי ניקוי האורוות הנדרש, ואיני מתיחס לכך בביטול. אבל אם הייתי מסכים איתך מיד, לא היה מתפתח כאן דיון ראוי לשמו. ובכלל, אני מעדיף תמיד קודם להאישם את עצמי, ואח"כ אחרים (כנראה שבגלל זה לעולם לא אהיה פוליטיקאי). 3. לאור כל הנ"ל, אני טוען שוב: הבה נפסיק להתבכיין ולהאשים רק את השמאל. הבה נייצר בעצמנו את רואי החשבון הטובים ביותר, המנכ"לים הטובים ביותר, עורכי הדין הטובים ביותר, הכלכלנים הטובים ביותר. בדרך זו נשתלט על נקודות מפתח במשק הישראלי ונוכל להציב את אנשינו בכל תחום שנמצא לנכון, גם בתיקשורת (ידיעות אחרונות נמצא בקשרים טובים עם אשתו של שר האוצר…לא?) האמן לי: אם יעקב פרנקל יודיע פתאום שהוא חרותניק מלידה ושהוא מעוניין לשוב ולכהן בבנק ישראל, אפילו המפאיניק הגדול ביותר לא יעיז למנוע בעדו. ובתישקורת- זה אותו דבר.

אביסון

New member
אהלן, אחי, התגעגעתי

תשמע, אח שלי, סחתיין שבזמן הבחינות יש לך זמן לפורום. לי יש בחינה בעוד יומיים, אבל יאללה, למדתי שעה ונשברתי. עכשיו תגיד לי, אתה כותב "לעודד מצויינות וכו´...". סליחה, מי בדיוק יעשה את זה, ידידי? המזכירה הבלונדה של מנכ"ל הליכוד? היא "תדחוף אותנו קדימה"? לימור לבנת? היא "תסייע לנו"? סילבן שלום, אורי שני? הם ישלחו אותנו לאן שצריך? אריק בכבודו ובעצמו? דוד צבי? גילה גמליאל? ג´יימי? מי אמור לעשות את הדברים האלה, הדברים שיגרמו לימין באמת להיות לשלטון, ולא רק לחלום עליו? ךתשובתך אשמח. נ.ב. נכון, גם היום הפסדנו, אבל לא נרד ליגה.

על איזה בחינות אתה מדבר?

1. אחי, שכחת שאני ליכודניק צ´חצ´ח? אז על איזה בחינות אתה מדבר? 2. לא ידעתי שלבראמי יש מזכירה בלונדינית. יש טעם לקפוץ למצודה? 3. אין לי כוונה להתיחס אישית לאנשים שאת שמותיהם הזכרת, אני סבור שאתה יודע את דעתי על חלק מהם, לחיוב ולשלילה. בשורה התחתונה: איש לא ידחוף אותנו. אנחנו נעשה את העבודה לבד. אני מקווה שאתה זוכר את המשל שלי על שיטת הנעל ושיטת האת.

למעלה