השרים החדשים!!!!!!!!!!!!!!!

השרים החדשים!!!!!!!!!!!!!!!

מצאתי את השירים החדשים באודיו גאלקסי והפעם הם לא חצוים ... אבל לא הספקתי להוריד אותם.. עדיין אז למי שיש אודיו גאלקסי שמהר תתנפל עלו... ועם אין לכן אז תורידו זה חפיף לא הרבה זמן... ועוד משהוא קטן מתי ההופעה ואיפה כי אבא שלי עכשו שם בלונדון.. !!(8 מסכן גם שם הוא צריך לשמוע על ווסטלייף.. ואה החלפתי את השם זו אני טל shane.wl.... אל תבהלו מהשם החדש.. זה לפורום אחר.. בבקשה תגיבו i love y alll

ShiriFilan

New member
מצאתי את...

evergreen ו world of our own אבל הם כן היו חצויים. אם לא הספקת להוריד אותם איך את יודעת שהם לא חצויים?

זה פשוט ...

בצד יש פסים ירוקים עם הם מלאים אז השיר מאלה ועם הם לא מלאים אז השיר חצוי.. תגידי לי איך שלך ... .

ShiriFilan

New member
לא קשור

הקווים שבצד אומרים כמה השיר פנוי להורדה meaning כמה שיש יותר קווים, יש יותר אנשים להוריד מהם את השיר

אבל צריך להרשם קודם ולי אין......

שמץ של מוסג איך עושים את זה!!!!!! כי אחרי שבאים להוריד את השיר הם מבקשים שם משתמש וסיסמה!!!!!!! ואיך אני עושה את זה לעזאזל????????? א-ל-ו-ה-י-ם י-י-ש-מ-ו-ר !!!!!!!!!!!!!!!! יש שם פשוט ה-כ-ו-ל !!!!!!!!!!!!! ואני לא יכולה להוריד כ-ל-ו-ם !!!!!!!!!!!!! אההההההההההההההההההההההההההההההה מה אני עושה? מה אני עושה? מה אני עושה? מה אני עושה? מה אני עושה????? בבקשה תחזירי לי תשובה מהר ככול האפשר כי כפי שאת יכולה לראות אני.... מ-ש-ת-ג-ע-ת לי פה בצד!!!!!!!!!!!!!!! ב-
אפרת.......

ShiriFilan

New member
אני נירשמת

ואחרי שאת נירשמת את צריכה להוריד את ה Satellite ואת יכולה להתחיל להוריד דברים!

לשירי!!!!! אבל.............

איך אני נרשמת?? איך אני מורידה ת´דבר הזה???? ל-ע-ז-א-ז-ל ???????? (סליחה, אם אני נשמעת קצט בוטה או חוצפנית זה פשוט מסקרן אותי כי גם אני רוצה משם שירים!!!!!) בבקשה תעני לי הכי מהר שאפשר!!!!! טוב? יופי!!!!! תודה מראש אפרת...... נ.ב תודה שענית לי למרות שאני די קרציה!!!!!!![ ביי!

ShiriFilan

New member
שטויות, אין בעד מה ../images/Emo13.gif

טוב אז ככה... תיכנסי ל www.audiogalaxy.com ולמעלה לייד ה search יש דבר ללחוץ עליו שכתוב member login. זה פותח לך עמוד איפה שאת רושמת את הסיסמה שלך אם כבר נרשמת וממש מתחת לזה כתוב לך: Don´t have an account? Create account here תלחצי על זה ואת נירשמת שם. אחרי שנירשמת תגידי לי ואני אגיד לך איך להוריד את ה satellite love always, Shiri

נרשמתי!!!!!! מה הלאה?????

נ.ב זה יכול די לעצבן אותך אבל אחרי כול מהלך כזה אני אומר לך תודה!!!!! וכול הזמן תשמעי ממני:"תודה....." הרגל..... והנה התודה של היום: ת-ו-ד-ה !!!!!!!

ShiriFilan

New member
:)

טוב אז אחרי שאת נישרמת תחפשי ב search איזה שיר שאת רוצה להוריד... אחרי שאת מוצאת אותו תילחצי על זה (מה שמצא לך בחיפוש) ואז זה פותח לך עמוד, תרדי הכי למטה, רשום לך: Get the latest version of the Audiogalaxy Satellite here - Download Satellite תלחצי על זה וזה מוריד לך. love always, Shiri

למעלה