השרצה

dadi1

New member
השרצה

אתמול בערב דגת הגופי שלי השריצה 20 דגיגים ואז היא הפסיקה. מאז היא בהפוגה . שאלתי היא האם זה יש סיכוי שהיא תמשיך להשריץ לאחר הפסקה של יום יומיים או שדגה משריצה עושה זאת בפעם אחת? היא עדיין שמנה עם כתם שחור על הבטן.

man in wall

New member
יכול להיות שהיא תמשיך להשריץ

שמת אותה בתא השרצה או שהשארת אותה באקווריום?

dadi1

New member
היא אכן השריצה

עוד המון דגיגונים בתא השרצה. סך הכל היא השריצה בערך חמישים- זאת בנוסף לחמישים דגיגונים של סיפנים שיש לי כבר שבוע. כולם נמצאים בתוך תא רשת קטן , שצף בתוך הבריכה- אני חושש שהוא קטן מדי כבר. לפני יומיים העברתי אותם לתוך אקווריום קטן ואז התחרטתי- חשבתי שבתוך הבריכה התנאים עבורם יהיו יותר אידיאליים. אגב- מישהו פעם ראה דגים תאומים סיאמיים ? היום ראיתי בפעם הראשונה

ganjaman stound

New member
נקבת גופי

יכולה להשריץ מקבצים למשך שניים שלושה ואפילו עד ארבעה ימים תלוי בגילה ובכמות ההשרצות שקיימת בביטנה רצוי שאת כל השינויים שאתה רוצה לעשות עם הנקבה או הדגיגונים תעשה לאחר שתראה שהנקבה חזרה לגודלה המקורי והבטן שלה שטוחה לגמרי מכוון ששלב ההשרצה הוא שלב מאוד קשה בשבילה ושינויים או סטרס עלולים לפגוע בה קשות שיהיה במזל טוב

dadi1

New member
התא רשת

בו נמצאים הדגיגונים הוא במידות : אורך-15 ס"מ, רוחב-10 ס"מ וגובה 15 ס"מ. כאמור תיבת הרשת הזו צפה בתוך הבריכה. האם נפח זה לא צפוף מדי עבור 100 דגיגונים?

למעלה