השרצת דגים..?

השרצת דגים..?

אז קנינו אקווריום לפני שבועיים ואתמול קנינו דגים, אני לא זוכרת את השם המדויק אבל הם "דגי בלון משהו" ..עכשיו שמנו לב כי אחת מהדגים השריצה, מה עושים? יש סיכוי שהם ישרדו? אם אני זוכרת נכון הדגים הגדולים אוכלים אותם? אשמח למידע. תודה.

אורי-

New member
איזה דגים יש באקוואריום?

אם אלו רק המולים (מולי בלון) לא צפויה סכנה לצעירים , כל עוד יהיה מספיק אוכל לבוגרים... כמובן שהכי טוב להפריד , כי אז את מוודא שהדגיגים אוכלים ולא צריכים להלחם על המזון. הבעיה היא עם דגים אחרים , שישמחו לתוספת בשרית. הפרדה - תלוי בכמות הדגיגים ובגודל האקוואריום. הפתרון הכי טוב לכמות קטנה יחסית , זה תא בידוד מרשת , שמגן על הדגיגים מהדגים הבוגרים , ומאפשר להם להשאר באותם תנאי מים בדיוק (אין חשש להכנסת הדגיגים לסטרס כתוצאה ממעבר לאק' אחר). אם יש כמות גדולה יחסית , תצטרכי כנראה להכין אק' נוסף , רק לדגיגים. תלוי בכמה את מוכנה להשקיע , אם בכלל. אם לא - תעבירי אותם כבר עכשיו למי שמעוניין. אם כן - אז השמיים הם הגבול (החל ממיכל מינימלי לדגיגים וזהו , או לנצל את ההזדמנות לפתוח אק' נוסף לדגיגים + דגים קטנים כמו ניאונים וזברות דניו).

תודה רבה. עוד שאלונת ..

אכן יש לי רק דגי מולי בלון, על אחד הדגים יש נקודה שחורה מאוד קרוב לזנב וגם על עין אחת..האם זה מעיד על משהו? האקווריום חדש (עבד שבועיים) ורק שלשום הוספנו את הדגים, הוספנו את כל החומרים (ניטיריבק ואת האקווהטן).

למעלה