השרשור הבאמת חשוב

stkachov

New member
השרשור הבאמת חשוב

מאיפה מזמינים אוכל למעונות?
מוזמנים לשרשר פיצריות, ושאר הפאסט פודים שעושים משלוחים לאוניברסיטה.... המלצות, מחירים וטלפונים.

לא מפיצה מטר...כי לקח להם שעה וחצי(!) להגיע

כשכל עשרים דק הם מתקשרים ומבטיחים שהשליח בדרך. והפיצוי? 15% הנחה, פיצה קרה ולחם שום בגודל גמל שלמה אנורקטי.

stkachov

New member
וואו

טוב נו... שירות ישראלי. הזכיין האמריקאי היה מרעיף עלייך ועל כל השותפים שלך פיצות חינם ומתנצל אלף פעם.

stkachov

New member
אני עד עכשיו

הזמנתי פעמיים. פעם מפיצה פאדל(נדמה לי שזה השם). הגיע די קר, עלה איזה 60 שקל ופיצה ממש רגילה ולא טעימה במיוחד. פעם שניה הזמנתי מפומדרו. הפיצה עצמה הייתה טעימה, אבל שוב פעם לא חמה מספיק, ומאוד דקה(למרות שאת זה ידעתי מראש כי זאת המומחיות שלהם-פיצה דקה). המחיר גם היה בסביבות ה 60 שקל. בקיצור אני מאוכזב. אני זוכר כשגרתי בטכניון, היינו מזמינים 2 פיצות משפחתיות ב 70 שקל עם בקבוק שתיה והן היו מגיעות חמות חמות. ככה זה כשהאוניברסיטה ממוקמת על איזה הר שכוח אל

hilapi

New member
אוכל,קדימה אוכל

"לה-פאצ'ינה" בנווה שאנן-פיצריה שכונתית זולה וטעימה ( 36 ש"ח לפיצה משפחתית+קולה ואופציה ללחם שום בארבעה ש"ח ).אם אני לא טועה יש להם מבצע של שתי פיצות ב 70 ש"ח. טלפון: 04-8226622 .
"קניבר"-כל מילה נוספת מיותרת.ההמבורגר הטוב ביותר בחיפה.מחירים סבירים,אך לא זולים: המבורגר קטן(160 גרם) 25 ש"ח,בינוני(220 גרם) 29 ש"ח...יש שלל תוספות כמו: בצל מטוגן,אננס וצ'ילי,פטריות ועוד...טלפון:8260043- 04.
פופולו-פיצריה ותיקה( 30 שנים ),פיצה מעולה.המחירים נעים סביב 50 ש"ח לפיצה משפחתית. טלפון :04-8345378.
דלי בגט-סנדוויצ'יה טובה,מלבד נקניקים/גבינות יש גם מוקפצים ( פרגיות וכו' ). לגבי המחירים,יש לי תפריט קצת לא מעודכן בבית-אבל-מדובר במחירים סבירים ביותר...משהו כמו 20-23 ש"ח לבגט מלא בכל טוב...טלפון:04-8104310.
סנדוויץ' בר- עוד סנדוויצ'יה מובחרת. טלפון : 04-8386386. יש כמובן,עוד שלל עסקים המציעים משלוחים: בורגר ראנץ',פיצה האט,ווק( בעצם אני לא בטוחה שהם מגיעים לאוניברסיטה ),ננדוס,ליצ'י תאי פוד...ועוד... בתיאבון לכולם!

amitk80

New member
יש גם את הווק

יש להם סנדוויצים בשרים ממש טעימים. אני אנסה להתקמבן על טלפון לפני שמשפצים לי את המטבח בבית

לא זו רשת אסיאתית

נודלס סושי וכאלה.. לא זול אבל מאוד מאוד טעים. גם במסעדת פסטו עושים משלוחים לאוניברסיטה, והיתרון שם זה שיש להם תפריט עצום עם כל מיני סוגי אוכל. גם שם לא ממש זול, אבל טוב בעיתות מצוקה ורעב.

ג'ירף ../images/Emo209.gif../images/Emo31.gif

סושי יקר ומנות קטנות. המרק בחלב קוקוס, לעומת זאת, מומלץ- מביאים לך דוד של מרק כיפי ומהביל.

אני בזמנו מימנתי את כל המסעדות

בכרמל-מוריה- חורב. אני ממשיכה לעשות זאת בגאווה, אך חדר המבצעים עבר למקום אחר. ההמלצות תקפות לכל מקום, בכל אופן. אני לא נתקלתי במקום שלא שלח שליחים לאוניברסיטה. הבעיה הקטנה הא שאי אפשר, בניגוד למצב בדירה שכורה, פשוט לפתוח את הדלת לשליח ולהסתער על האוכל. במעונות השליח מגיע עד לבוטקה של השומר וצריך לצאת אליו. מן המומלצים: קניבר!! וגם קניבר. וגם ליצ'י.

kaviram

New member
אני לא הולך לפרט לכם מאיפה כן להזמין...

אלא מאיפה לא להזמין! אל תזמינו בשום פנים ואופן מפיצה מטר. תראו, זה לא שהייתה לי בעייה לעבוד שם ולהכין פיצות לאנשים. פיצה זה מאכל מאוד טעים. אבל זה כן שהייתה לי בעייה להכין פיצה מבצק עם עובש, ירקות לא טריים, משטח עבודה לא נקי ומטבח לא תברואתי בכלל. במשמרת האחרונה שלי רצתי לשירותים להקיא מהסירחון שהיה במטבח, וכשחזרתי הסרתי מעליי את הסינר והלכתי הביתה. בעייה מוסרית להכין אוכל לבני אדם ממצרכים שלא ראויים למאכל אדם. סטודנט שאכפת לו.

למעלה