השרשור הטוב

3has3

New member
השרשור הטוב ../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

נטשתי פה בזמן האחרוןO: אניווי, שרשרו

3has3

New member
../images/Emo153.gif הייתי בתל אביבD:

נסעתי לפגוש חברה שליD: בעיקרון הייתי אמורה לנסוע שבוע הבא ולא היום כי היום לאחותי יש יומולדת [17
מזלטים יתקבלו בברכהD:]... אז אתמול היא אמרה לי שהיא בעצמה נוסעת לתל אביבO: זאת השיחה עם חברה שלי: "אני יכולה לבוא מחר!"-"את יכולה לבוא מחר?"-"אני יכולה לבוא מחר! את יכולה שאני אבוא מחר?"D: אז היום אחרי בית ספר נסעתי לתל אביב ופגשתי אותה באחת וחציD: הלכנו לסנטר וקניתי פוסטר מתנה לידיד שלי ליומולדת[O:] והסתובבנו לנו שם... ואזזזזז חזרנו לעזריאלי ואכלנו לנו צ'יפסD: והתקשרנו לכמה אנשים
ואז אחותי באה והלכנו לרכבת;; זה היה כל כך קצר אבל לא נוראD: היא אחת החברות הכי טובות שלי ולא אכפת לי |סנוב|D: וזהו^^ יש לי מחר בוחן בספרות אז אני צריכה ללכת ללמודXD"

3has3

New member
../images/Emo153.gif ויש פוסטר של פאניק בראש1

DDDD: ישן ומושי^^ וגדוללללל וזה ממש עשה לי את אתמולXD"

3has3

New member
../images/Emo153.gif אמא שלי הביאה לי את העיתון

ושמה לי אותו על המיטה ועומדת ומדברת איתי... ואני מסתכלת עליה ואז היא כזה מצביעה על משהו ואומרת תראי... אז אני מסתכלת על העיתון ולא מבינה... ואז היא אמרה לי כזה:"נוו.. תראי מה כתוב פה..." ואז היא הרימה את האצבע ואני רואה את ריאןןןןD: ואז קראתי ומהר פתחתי את העיתון [הוא עוד היה בעטיפה עם החוברת של הכדורגלזD:] וכמעט קרעתי אותו... ובסוף פתחתי ועד שהגעתי לאמצע...
ואז הגיע הקטע של הצרחות |גאה|

PUMPKIN juice

New member
גם אני ../images/Emo9.gif ../images/Emo48.gif../images/Emo209.gif

תתחדשי
האין נזכה לתמונה? ~עינייםנוצצות~

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifתודה, גם את../images/Emo24.gif

אמממ מתישהו אני יצלם [להתפקדות בראשון לחודש
]

Mori C

New member
../images/Emo41.gifטיול שנתי../images/Emo13.gif

הייתי בטיול שנתי ברמת הגולן ביום ראשון - שני והיה אחד הטיולים המצחיקים D: ביום הראשון עשינו מסלול של 5 שעות, עברנו בנחל ג'ילבון ועברנו ליד הצינור של המוביל הארצי אז התחילו להתגלש עליו עד למטה, אז חברה שלי מתגלשת ואומרת "וואיי, איזה כיף!" והופ, היא נופלת זה היה מזה מצחיק
בסוף המסלול עברנו בתוך הנחל אבל היה חלק שהיה מלא בוץ אז כולם הלכו על הסלעים כדי לא להתלכלך ולידנו הלכו משלחת של אמריקאים ואנחנו הולכים ומדברים איתם ואני תפסתי בידיד שלי והוא החזיק אותי כדי שאני לא אפול. ואז לחברה שלי התלכלכה קצת הנעל אז היא צעקה כזה מול כל האמריקאים "פאקקק!!!!!!" ואז כזה הם הסתכלו עליה ואני צוחקת
ומישהי הלכה והחליקה על הבוץ וכל הנעל שלה התלכלכה, זה היה לא נעים בכלל :-\ בערב היה מזה כיף, הסתובבנו בין החדרים ובאו לחדר שלנו, והיה כיף ומצחיק. גילינו שהאמריקאים שראינו בדרך הם ישנים באותו מקום שאנחנו ישנו אז הלכנו לדבר איתם, הם היו ממש נחמדים D: ואז אני וידיד שלי הסתובבנו בדשא שם והיה כיף ומצחיק D: . אני וחברה שלי חזרנו לחדר כי רצינו ללכת לשירותים ואז באו אלינו שני ידידים שלנו והיה ממש מצחיק. והלכנו לישון בערך ב4 וחצי בבוקר והיינו ציכים לקום ב6 אז בקושי שעתיים ישנו. ביום השני היינו בתצפית בבוקר, התארחנו אצל דרוזים ועשינו מסלול קצר של שעה-שעה וחצי בחצבני. אז יש קטע שאפשר להיכנס למים אז נכנסו ואיך שנכנסו שתי חברות שלי וידידים שלי התחילו להשפריץ עלי ועל חברה שלי מים אז החזרנו להם אבל היינו ספוגים במים אבל זה היה כיף, כי היה ממש חם אז זה צינן אותנו קצת. ואז חזרנו הביתה
:) וישראל היא ארץ יפה, יש בה נופים ממש יפים
חח D: מצטערת על החפירה
אבל מי שקרא מקבל חיבוק
D:

Mori C

New member
../images/Emo41.gifתודה../images/Emo23.gif

ברור שתקבלי חיבוק
אפילו שניים

DontWakeMeUp

New member
יואו גם אני פגשתי אמריקאים../images/Emo2.gif

וגם ארגנטינאים וברזילאים וכו'...... שמחה שנהנית
זה היה רק יומיים?
בית ספר קמצן

Mori C

New member
../images/Emo41.gifמגניב D:

איזה מגניב לפגוש אותם ואז להתחיל לדבר איתם והם מתחילים להגיד שמדינה שלנו יפה וזה, והם שואלים כל מיני שאלות, הם היו ממש נחמדים D: כן, רק יומיים, אבל אמרו לנו ששנה הבאה אנחנו יוצאים לשלושה ימיים חח D: לכמה זמן אתם יצאתם?

למעלה