השרשור הטוב

3has3

New member
השרשור הטוב../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

תתפרעו^^

MichRanger

New member
אעהאעהאעהאעהאעהאעהאעהאעהאעה../images/Emo185.gif

אני לא מאמינה!! קיבלתי 100 במתמטיקה מאה עגול ;; שיואו ~ ועוד למדתי לבד! בלי המורה הפרטית! אעהאעהאעהאעהאעה איזה אושר DDD:

DontWakeMeUp

New member
בן אדם מושלם.

חחח סתם סתם. ראיתי הפמליה [סדרה ביס] לפני כמה ימים.. נראה לי יום ראשון לא משנה. זה כבר עונה שלישית ואני לא אוהבת לראות סדרות מהאמצע זה כ"כ מעצבן. אז בקיצור ראיתי את זה כי לא היה מה לראות. וזו סדרה של חצי שעה ואני התחלתי לראות מהאמצע. אחרי כלהפתיחה הזאת.. זו הסדרה הכי ממכרת בעולם
זה כל יום ב23:15-23:20 תלוי ביום אז אני נשארת ערה עד איזה שתיים עשארה בלילה אבל זה כ"כ שוה את זה. אני מאוהבת בשחקן הראשי אדריאן גרנייה. לא רק שהוא נראה ממש ממש ממש ממש טוב אבל גם עשו את הדמות שלו מושלמת [באופי] זו סדרה מעולה שאני כל הזמן צוחקת ממנה. גם אם זה לא מצחיק חח אבל יאפי. מומלץ מאוד. וזה חפירה על הסדרה כי כיף לי לדבר עלייה חח. והמורה לזה"ב שלי אז הוא כבר נתן ציונים. אז הוא תמיד אומר לילדים לפני שהם מקבלים את התעודה כדי שלא יווצרו בעיות ושילדים שחושבים שהציון הזה לא מגיע להם [שיקבלו יותר] אז שיפנו אליו. בכל מקרה.. היום הוא אמר לי את הציון קיבלתי 90 ואחרי האחו"ה קיבלתי 105!!! [אחווה זו שיטה חדשה כזאת אם מישהו מפריע ויש לו יותר מ-2 איקסים (נראה לי) אז מוריד לו 10 נק' מהציון ומי שלא מפריע או מאחר או מחסיר אז נותנים לו בונוס של 10] אבל המורה שלי נתן לי 15!! חהחה הוא אוהב אותי חח. 80 במפמ"ר. גאונה אני חחח [זה טוב בשבילי כי אני גרועה במתמטיקה] אני נוסעת לקוקה קולה וילג' [עדיין לא שאלתי את אמא שלי אבל היא בטוח תסכים.] עם שתי חברות יהיה מגניב וכ"כ שווה את זה. [לא כמו הווליום שנה שעברה שהיה נחמד אבל השנה יותר D:] דיברתי עם אמא שלי על מחשב נייד והיא אמרה שהיא תחשוב על זה יאי. בונים לי חדר חדש D: עם מיטה זוגית כזאת יפה ואני כ"כ הולכת לעשות קולאז' כזה של כל הלהקות שאני אוהבת חהחה. ואמ יש לי פייסבוק. למי יש? אני רוצה להוסיף אותו כי אין לי ילדים
מצאתי מורה פרטית לגיטרה. יאי אני יתחיל סוף סוף. וד"א כמה עולה השיעורים שלכם למי שלומד פה גיטרה? [אביב, נועם, שיר?] זהו D: im a happy little girl. אה וחחחחחחחחחחח היום ראיתי בשולחן שלי כתוב "fack you" חחח עם a ולא עם u

לי השיעורי גיטרה עולים 85 לשיעור><

נראליי
חח את עושה לי חשק לראות את השחקן הזהXDD

Mori C

New member
../images/Emo41.gifטוב לי../images/Emo9.gif

טוב לי, פשוט טוב!
חחחח D:
בלי העין הרע
החיים טובים, תחשבו חיובי!
חחח D:

למעלה