השרשור היומי:האם שמעתם שתפסו את

חןשסק

New member
השרשור היומי:האם שמעתם שתפסו את

סדאם חוסיין?! אם כן, איך הגבתם? ואם רק עכשיו שמעתם את זה- קחו הרבה אוויר ותארו את הרגשתכם ברגע זה ממש
...

cobainos

New member
כןןן איזה צחוקים

אצלינו חבר שלי(שגם לו קוראים נעם) הודיע בשיעור ביולוגיה וכולם היו כאלה אדישים...טוב נו,ככה זה ביולוגים. איזו מכוער הסדאם הזה...לא מתאים לו זקן.

NoWords

New member
כע שמעתי ../images/Emo1.gif

אני לא כל כך בהלם מזה.. ידיד שלי אמר לי לראות אותו ב
והוא נראה כל כך..... בעעעעע
אבל יופי שתפסו אותו
אני מקווה שהם יעשו עם זה משהו חכם... ולא ישחררו אותו בסוף חחח דינו - מוות!!!!!!!!
הוא בושה לאנושות!!! והכי מצחיק, שיש לו טונה כסףףףף הוא בנאדם טחון לאללה והוא שהה באיזה מקלט עלוב בלי כלום.... נטחן שם מתחת לאדמה...

חןשסק

New member
חה. מגיע לו.../images/Emo42.gif

הלוואי שימות מכינמת
ישב בצינוק ונחנק שם כמה חודשים.. פחח.. מכוער. צריך לענות אותו.

Baba Roy

New member
צריך לשמור עליו טוב טוב שלא יתאבד

אם הוא יתאבד זה יהיה כישלון גדול לאמריקאים צריך לענות אותו, למלוק לו את הזין לקצור לו אצבע אצבע, ולתת לתרנגולות לנקר אותו

cobainos

New member
חחחחחח

צריך לענות אותו,כמו שהוא והבנים המגעילים שלו עשו לאלפי אנשים אבל למלוק את הזין?? אני לא הייתי עושה את זה לאף אחד...זה הכי אכזרי שיש.

ET forever

New member
מזל טוב!

כשראיתי אותו בפעם הראשונה...אמרתי מי זה המפלץ הזה? מזל טוב שתפסו אותו ודרך אגב מי מקבל את המליונים?

Baba Roy

New member
חח אני יודע, אבל...

בן אדם הזה אחראי למאות אלפים של פיגועים, אחראי לרצח של הרבה מאוד אזרחים חפים מפשע וכמה אנשים הוא סחף אחריו!? טרוריסט פנאט עשרות שנים שהוא ממרר לעם שלו את החיים.. תראה אני לא דוגל בעונש מוות לדעתי המוות של אדם זה שלוקחים ממנו את החירות שלו גפ ככה הוא יוצא להורג, הוא היה מעדיף לירות בעצמו ולעלות לשמיים בתור שהיד... לדעתי הוא צריך למות בסבל

Negative one

New member
אוי אוי אוי אוי סדאם חוסיין בשוק!

משהו שהיה כתוב בוואלה: "כשהוצעה לו כוס מים על ידי חוקריו, אמר סדאם: "אם אני אשתה מים אני איאלץ ללכת לשירותים ואיך אני יכול להשתמש בשירותים כשהעם שלי משועבד" הצחיק אותי לאללה... אבל דבר אחד הוא צודק,האמריקאים באמת הולכים לשעבד מחדש את העירקים... הם הפילו רודן אחד,אבל הם הולכים להפוך בעצמם לרודנים במדינה.

Hii BiTcH

New member
הייתי אדישה כמו ליודעת מה...

או שיש לי לב רע ובלה בלה בלה או שזה ממש לא מזיז לי :\

למעלה