השרשור היומי- יום א'-
שרשור טיפים

השרשור היומי- יום א'- ../images/Emo62.gifשרשור טיפים../images/Emo62.gif

והפעם- טיפים בנושא זוגיות של אחים- מה עושים כשהאח/ות מתחילים לצאת עם בן/ת זוג ורמת היחס אל האחים יורדת בגלל שהזמן והיחס עובר אל הבן/ת זוג

maiky17

New member
צהריים טובים../images/Emo42.gif

טוב, בתור התחלה מדברים עם האח. מסבירים לו בעדינות שזה לא בא בתור ביקורת רצינית, סתם הערה. אם זה לא משתנה, מתאמצים להיכנס לתוך החיים של האח - מציעים לו לצאת, לעשות את זה ואת וזה. אני והאחים שלי, לדוגמא, יוצאים לפעמים לדאבל/טריפל דייטים עם בן/בנות הזוג. כשאני והחבר שלי רק התחלנו לצאת, נתתי, בלי להתכוון, פחות תשומת לב לכל החברים שלי. חלקם לא התאמצו וכנראה שהחברות שלי איתם לא הייתה מספיק חשובה, אבל היו את אלה שכן התאמצו, הציעו והציעו, והם אלה שנמצאים איתי עד היום.

לילה טוב כולם../images/Emo29.gif

בתור התחלה - צריך לדעת לתת את הספייס, בכל זאת, הוא רק נכנס לקשר עם מישהי, מן הסתם שהוא רוצה להכיר אותה, לבלות איתה כמה שיותר ואם כל החיסרון שאנחנו בטח נרגיש אנחנו צריכים להיות יותר קשובים ומבינים, מבלי ללחוץ עליו.. במידה וזה נמשך זמן רב, אפשר לתפוס את האח לשיחה ולהבהיר לו את המצב, כמה אתה מתגעגע לזמן איתו, למשחקים ולשאר הדברים שנהגתם לעשות לפני שהחברה שלו הגיעה ולא היית רוצה לתת לזה לחמוק לך מבין הידים. ניתן לחלק בין הדברים בכדי שכל צד יהיה מרוצה.. אחלה שאלה

למעלה