השרשור היומי-יום ב'-
מבלים עם האחים

השרשור היומי-יום ב'- ../images/Emo28.gifמבלים עם האחים../images/Emo28.gif

ראשית, אני חייבת לכם התנצלות- יום ראשון היה יום עמוס מאוד עבורי וביליתי את רובו בסידורים והגעתי הבייתה ממש ישר למיטה- לישון, אבל שתדעו שאתם מוזמנים ומוזמנות לפתוח את השרשורים היומיים אם אתם רואים שלא פתחתי- בשמחה
והיום- טיפים לבילוי עם האחים, והנושא הוא: מה עושים כשקפוא בחוץ, וכשכל אח רוצה לעשות משהו אחר אבל ביחד עם שאר האחים. איך מתפשרים בצורה שכל אחד מהאחים יהנה

maiky17

New member
../images/Emo182.gifערב טוב../images/Emo13.gif

היום הואדמתי בפורום אחר
["תיכוניסטים" - מנהלת הפורום החליטה להאדים בכל שבועיים מישהו אחר, את זה שהיה הכי פעיל בפורום בשבועיים האחרונים]. כשקפוא בחוץ, קודם כל מי שרוצה מתכרבל מתחת לשמיכה ומי שלא קר - לא. דבר שני, תמיד נחמד לשחק משחקים קבוצתיים כשגשום בחוץ ולבלות עם כל המשפחה

happy00

New member
הצבעה / הגרלה / תורות / רשימת אפשרויות

אם רוצים לעשות משהו ביחד אבל כל אחד רוצה משהו אחר אפשר: הצבעה - כל אחד יכול להציע הצעה ואפשר לעשות הצבעה (אם יש יותר מ-2 אחים). הגרלה - לרשום כל הצעה על פתק ולשלוף פתק. אבל צריך להחליט מראש שמה שיוצא זה מה שעושים. תורות - להחליט שכל פעם התור של מישהו אחר לבחור פעילות (אפשר להתחיל מהקטן). אם יש מספיק זמן אפשר להספיק לעשות גם את הפעילות השניה אחרי שמסיימים את הראשונה. רשימת אפשרויות - אפשר לעשות רשימת הצעות, שכל אחד יציע כמה הצעות. ואז עוברים על הרשימה ומתחילים למחוק דברים שיש מישהו שממש לא אוהב את האופציה. ומקוים שישאר משהו שכולם מסכימים עליו.

התפשרות../images/Emo186.gif

כל אדם, בכל מצב בחיים צריך לדעת להתפשר לטובת האחר, בין אם הוא אח או חבר
ולדעת שביום אחר - אותו אחד יתפשר גם הוא לטובתו וככה יוצרים הדדיות בקשר
מה עושים
אני זוכרת כשהיינו קטנים היינו אוהבים לשים שמיכת צמר נעימה על השולחן בסלון מוציאים את הרמיקוב ומשחקים.. השמיכה היתה למטרה שלא נעשה רעש עם הקוביות וגם, באופן מסויים זה ייצר אווירה חורפית וכייפית בבית.. אני ממש מתגעגעת לזה
דבר נוסף שהפסקנו לעשות לאחרונה.. היינו מזמינים סרט מהמכונה / YES
מכבים את האורות, מכינים פופקורן
או אוכלים סחלב חםםם ומתכסים מתחת לפוך... וואייי.. איך בא לי
עשיתי לעצמי חשק
[יופי שירי, עכשיו תראי מה עשית
]

למעלה