*מנסה* זה לא יהיה מצחיק
אינויאשה:היום אני ילבש כחול. סאשאמורו קח את החרב, העיקר שלא נריב יותר אני אוהב אותך. שיפו תעשה לי ילד. שיפו בבקשה תגן עליי, אני כל כך שברירי. ג'אקן תעשה לי ילד. שיפו:אוקיי אני יעשה לך ילד אינויאשה. טוב. טוב אני יגן עליך תביא ת'תסאיגה אני שוחט אותו. לכי מפה קאגומה יכלבה, אני אוהב את נאראקו. מי בא מכות? ג'אקן תעשה לי ילד קאגומה:שיפו אני שונאת אותך. קיקיו קחי את אינויאשה העיקר שיש לי את סבא שלי. ואוו איזה יופי של שמלה חדשה, מעכשיו אני ילבש אותה. איזה כיף לחיות בעבר. ג'אקן תעשה לי ילד. מירוקו:היי מה זה החור שיש לי ביד? אההההההההה הצילוווווווווו!!! שאנגו התחת שלך גדול מידי התחת של אינויאשה חמוד. עולם הנשים הוא כזה מגעיל. ג'אקן תעשה לי ילד. שאנגו:אני עלולה להוציא למשהו עין אם הבומרנג הזה. איזה אח? מי זה אבא? מירוקו תעשה בי מה שתרצה. מה לא? לפחות לי יש 2 חליפות לא כמו שאר האנשים פה. ג'אקן תעשה לי ילד. סשאמורו:איזה יום יפה היום. ואוו ואוו כמה איפור אני חייב להוריד לפחות חצי. מזה תקוע לי על הכתף, אני חייב להוריד את זה. זה מזה לא מתאים לאישיות שלי. ג'אקן תעשה לי ילד. אני:שיט אינויאשה מתחיל אני מעבר ערוץ זה סדרה מטומטמת. איכס איזה פורום מוזר, אני מתלונן למנהל תפוז. ג'אקן תעשה לי ילד.