השרשור היומי ל21.4! סתם.. משחק

Hadassmn

New member
השרשור היומי ל21.4! סתם.. משחק

תנסו לעשות שיחה שבה הדמויות אומרות את מה שהן אף פעם לא יאמרו.. כמו שפעם היה שרשור כזה : נניח מירוקו אומר שהוא הומו... או שאינויאשה הולך למניקור נתתי סתם דוגמאות (עלאק) ז תעשו שיחה כזו הפוכה

Adi Chan

New member
*מנסה*

מירוקו: "סאנגו, האם תלדיי את ילדי??" סאנגו: "כן, הושי סמה, כמה שתרצה*_*" *מירוקו וסאנגו..אההממ....עסוקים* בטח מישהו כבר עשה את זה0.0 ~~~~~~~~ סשומארו: *דואג לרין*
.. .זה לא בדיוק *אמר*... אבל מילא:p ~~~~~~~~ ג'אקן: "נמאס לי מסשומארו, אני עובר לאינויאשה 0___ם" ~~~~~~~~ קאדה- סוף סוף הולכת לבית אבות. ~~~~~~~ קוגה: "אני אוהב אותך, אינויאשה, כלבלב קטן שלי.." ~~~~~ מירוקו: "איך באים ילדים לעולם?" אוקי, עלוב. אבל ניסיתי

inulove

New member
חח..חמוד..

אני ינסה גם כן... אולי אני יכתוב דברים שכתבו כבר ליפניי.. אינויאשה: -יאללה לא צריך את הטסאייגה הזאתי...בואו נביא אותו לסשיי:) -וגם מצידי לא צריך את האבן.. -אני כן חושב על קיקיו!!! -תודה,סליחה,בקשה.. -שיפו..אתה גבר גבר.. -מירוקו תעשה לי ילד:) מירוקו: -איכס בנות.. אמ.......אין לי עוד:/ סאנגו: -שיאוווווו..איזה אח מעצבן יש לי!מי צריך אותו?!!!??! -קירארה י'זבלית! מיוגה: -אני לא מכיר אותו -אני כן ברחתי מהסכנה.. -אינויאשה,תעמוד מאחורי!אני ילחם בשבילך:) קגומה: -אינויאשה תעשה לי טובה...זרוק כמה אבנים על שיפו..! -או כמה סלעים.. -אינויאשה....לא לשבת..
-אין לי מבחן מחר.............................. אני יודעת שאני לא טובה
לפחות ניסיתי..

אממ..../images/Emo122.gif

מירוקו: תעשי לי ילד. (ולא עשירייה או אלפייה><) נאראקו תעשה לי חלל אוויר!!!!!! החלטתי להתנזר מבנות. סאנגו: בומרג זה מיושן, בואו נגנוב לאינויאשה את טסאייג. (XD) מה הקטע של ללבוש מסננת על הפה? סשומארו: איזה יום נהדר! אולי נלך לקטוף פרחים?^^ אני אוהב את אינויאשה, הוא כזה מקסים! מי צריך את טסאיגה?! בואו נרוץ בדשא עם הפלאפי שליייייי מ.זהו><

blck angel1

New member
סאנגו: `בככבת בפרסומת לשער`

כשהייתי בעולם הישן לא היה לי אפשרות לטפל בשער אבל מאז שגיליתי את שמפו כיף אני מרגישה מואי כיף!

blck angel1

New member
ססשארו: עוגה עוגה עוגה במעגל נחוגה

נסתובב כך כל היום עד שנמצא מקום! אני במקצועי גננת, מאז שגיליתי את האני האמיתי שלי אני לא מפסיק לאהוב ילדים!

*מנסה*

אינויאשה: -קיקיו מה יש לך על הפרצוף אויסליחה זה הפרצוף שלך -אינויאשה מי צריך להלחם?! נעשה שלום לא מלחמה! - בבוני אני אוהב אותך! - *בשדה קרב החרב לא עובדת* אני צריך את הדובי שלי קאגומה - אולי לשם שינוי אני אלבש מכנסים? -קיקיו תעשי לי ילד! - יש לי רעיון בואו ניקח את שיפו נזרוק אותו לנהר? - אני כל כך שונאת את סבא שלי בואו נצלוב אותו?! שיפו - אני בעצם מבוגר בתחפושת - קיאראה אני אוהב אותך - קאגומה אני שונא אותך! מירוקו - סאנגו אל תעשי לי ילד - אינויאשה אני אוהב אותך סאנגו -קאגומה אני.. אני.. אוהבת אותך!! - למה אני רודפת אחרי האח המעצבן שלי בניסיון להציל אותו, הוא בכול מיקרה לא מציל אותי! -עוד יום יבוא והבומרנג הזה יהרוג מיש'ו! נראנקו - פיייס - למה אני לבוש כמו בבון אני יפה מידי בשביל להיות בבון - אינויאשה אני אוהב אותך!!! - מירוקו אני יסיר ת'קללה וזהרק בגלל שיש לייום שיער טוב

HAN2005

New member
*מנסה* זה לא יהיה מצחיק

אינויאשה:היום אני ילבש כחול. סאשאמורו קח את החרב, העיקר שלא נריב יותר אני אוהב אותך. שיפו תעשה לי ילד. שיפו בבקשה תגן עליי, אני כל כך שברירי. ג'אקן תעשה לי ילד. שיפו:אוקיי אני יעשה לך ילד אינויאשה. טוב. טוב אני יגן עליך תביא ת'תסאיגה אני שוחט אותו. לכי מפה קאגומה יכלבה, אני אוהב את נאראקו. מי בא מכות? ג'אקן תעשה לי ילד קאגומה:שיפו אני שונאת אותך. קיקיו קחי את אינויאשה העיקר שיש לי את סבא שלי. ואוו איזה יופי של שמלה חדשה, מעכשיו אני ילבש אותה. איזה כיף לחיות בעבר. ג'אקן תעשה לי ילד. מירוקו:היי מה זה החור שיש לי ביד? אההההההההה הצילוווווווווו!!! שאנגו התחת שלך גדול מידי התחת של אינויאשה חמוד. עולם הנשים הוא כזה מגעיל. ג'אקן תעשה לי ילד. שאנגו:אני עלולה להוציא למשהו עין אם הבומרנג הזה. איזה אח? מי זה אבא? מירוקו תעשה בי מה שתרצה. מה לא? לפחות לי יש 2 חליפות לא כמו שאר האנשים פה. ג'אקן תעשה לי ילד. סשאמורו:איזה יום יפה היום. ואוו ואוו כמה איפור אני חייב להוריד לפחות חצי. מזה תקוע לי על הכתף, אני חייב להוריד את זה. זה מזה לא מתאים לאישיות שלי. ג'אקן תעשה לי ילד

HAN2005

New member
*מנסה* זה לא יהיה מצחיק

אינויאשה:היום אני ילבש כחול. סאשאמורו קח את החרב, העיקר שלא נריב יותר אני אוהב אותך. שיפו תעשה לי ילד. שיפו בבקשה תגן עליי, אני כל כך שברירי. ג'אקן תעשה לי ילד. שיפו:אוקיי אני יעשה לך ילד אינויאשה. טוב. טוב אני יגן עליך תביא ת'תסאיגה אני שוחט אותו. לכי מפה קאגומה יכלבה, אני אוהב את נאראקו. מי בא מכות? ג'אקן תעשה לי ילד קאגומה:שיפו אני שונאת אותך. קיקיו קחי את אינויאשה העיקר שיש לי את סבא שלי. ואוו איזה יופי של שמלה חדשה, מעכשיו אני ילבש אותה. איזה כיף לחיות בעבר. ג'אקן תעשה לי ילד. מירוקו:היי מה זה החור שיש לי ביד? אההההההההה הצילוווווווווו!!! שאנגו התחת שלך גדול מידי התחת של אינויאשה חמוד. עולם הנשים הוא כזה מגעיל. ג'אקן תעשה לי ילד. שאנגו:אני עלולה להוציא למשהו עין אם הבומרנג הזה. איזה אח? מי זה אבא? מירוקו תעשה בי מה שתרצה. מה לא? לפחות לי יש 2 חליפות לא כמו שאר האנשים פה. ג'אקן תעשה לי ילד. סשאמורו:איזה יום יפה היום. ואוו ואוו כמה איפור אני חייב להוריד לפחות חצי. מזה תקוע לי על הכתף, אני חייב להוריד את זה. זה מזה לא מתאים לאישיות שלי. ג'אקן תעשה לי ילד. אני:שיט אינויאשה מתחיל אני מעבר ערוץ זה סדרה מטומטמת. איכס איזה פורום מוזר, אני מתלונן למנהל תפוז. ג'אקן תעשה לי ילד.

למעלה