השרשור היומי

חןשסק

New member
השרשור היומי../images/Emo42.gif

האם נרטבתם בדרך חזרה מבצפר? האם מכונית השפריצה עליכם בדרך הלוך/חזור מהבצפר?

אמממ....../images/Emo15.gif../images/Emo60.gif../images/Emo187.gif

בחזרה מביצפר לא נרטבתי ולא השפריצה עליי מכונית אבל שהייתי במשמרות ה@#%^&*^^*)^$# האלה....נרטבתי

cold fire1

New member
בדרך חדרה ../images/Emo186.gif

הרטיבו לי את העצמות, מה זה הגשם+רוח הזה? דבר חדש? טיפות מתבייטות עושות סיבובים מתחת למטריה באות מכיל הכיוונים אפילו הנעליים החדשות שלי(מנסה לסחוט "תתחדש") נרטבו

BloodRush™

New member
אהמממ...

הדבר היחיד שנרטב לי ברך חזרה מבי"ס זה השמשה של הפולקסווגן בורה החמודה של המורה שלי... אחרי בי"ס היה לי שיעור נהיגה והיה מגניב לנהוג פעם ראשונה בגשם, לא קולטים שיורד גשם עד שכל השמשה מתמלאת במים ואז מפעילים מגבים.. זה קצת מפחיד כי לא רואים את הכביש לשניה בערך...

cobainos

New member
אני למזלי לא נרטבתי

ואף אחד לא השפריץ עליי.ואם כן,הייתי עולה על הכתובת של אותו נהג והוא היה מתעורר בבוקר מחר ומגלה שאין לו אויר בצמיגים ושמשות מנופצות.

נרטבתי בטרוף

יוצאים מפאב ברחובות. בפנים היה חמים ונעים (התקלפתי עד כדי גופייה) אבל בחוץ גשם. מסתכלים אחד על השני, מסתכלים על האופנוע, מפנטזים על מכונית. מישהו בא ואומר "אופנועים זה טוב לקיץ". לא היה צריך יותר מיזה בשביל להדליק את הרוכב שלי, "נוסעים!" מכירים את השיר "רטוב וחם" של ערן צור? אז זה לא היה ככה... מי השפריץ עלינו? מי לא?!

לא....

כי חזרתי הבייתה ב 11 (אני יודעת שעכשיו אתם שונאים אותי) ושום מכונית לא השפריצה עלי... אבל הלכתי למכולת ובדרך חזרה ירד גשם ואני ואחותי נרטבנו...

למעלה