השרשור היומי2

cobainos

New member
טוב אני אענה לעצמי:

בינוני-
פגישה מעצבנת של
מחזור מכבי חיפה מפסידה לבית"ר(איך אפשר!?!?!?) אמא שלי מביאה לי תכריזה(כמו שהיא אוהבת)
ולא ראיתי את חן כבר יומיים
ומחשבות על מחר(לומד עד 15:35) וחלוקת תעודות להורים,מנהג מפגר של הגמנסיה רק מעצבנות אותי...בקיצור מחכה ליום שלישי בערב כבר.

Hii BiTcH

New member
חחח אתה לא שורד בלעדיה יומיים?!

חחחחח אני הברזתי מהבצפר כמו שרק אני יודעת:) חחיחיחיחיחיחי אווו יההה משעמםםם ליי

Hii BiTcH

New member
זה לא שאני סובלת בבצפר...

פשוט אנ'לא אוהבת ללמוד ואני עצלנית כזאת אני בקושי מזיזה ת'צמי כל היום:\ אם ההודעה יצאה בסוף השירשור-לא אשמתי וואי צריך לעשות את זה חתימה מרוב שהמחשב שלי נכה

חןשסק

New member
גם אני לא ../images/Emo4.gif../images/Emo42.gif

אני רוצה לראות אותו כל יום, כל היום, 24 שעות ביממה, 7 ימים בשבוע, 30/31 ימים בחודש, 12 חודשים בשנה, 100 שנים עד לגן עדן. איזו השתפכות... אל תגידו "אווווו עוד פעם אלה." טוב..? עמכם הסליחה...

חןשסק

New member
קקה.../images/Emo42.gif

היה לי היום מבחן באלקטרוניקה- המקצוע הכי מיותר בשביל בנות (ואומרת את זה אחת שמאמינה שכל היכולות של בנות ובנים שוות ואפילו נוטה לפמניזם) ואיחרתי, ועשיתי מלא שטויות כי לא שמעתי את ההוראות, ואז במעשי חשבו שהעתקתי.
היה לי שיעור אנגלית משעמם ומיותר ויש לי הכתבה על 70 מילים.
ולא ראיתי את נעם כבר יומיים
וקר לי
וכואב לי
וקקה. סתם. די נחמד סה"כ. יש לי היום כנראה שיעור פרטי בלשון

BloodRush™

New member
אני עד..

לזה שחן לא יכולה להחזיק הרבה זמן בלי נעם. היום ישבתי לידה בשיעור מתמטיקה והיא אמרה לי שהיא נורא מתגעגעת אליו והם בקושי מוצאים זמן להיפגש בזמן האחרון בגלל כל מיני דברים... חן, נכון פפר משעמם?

חןשסק

New member
פפר הוא אחד -ה-דברים../images/Emo42.gif

המשעממים ביותר שקיימים. אני יכולה יופי לישון אצלו בשיעור, רק חבל שזה מתתמטיקה, וזה חשוב (מסתבר...
) ואני באמת מתגעגעת לנעם שלי

cold fire1

New member
פפר=מורה למתמטיקה?

משתתף בצעכם... בעצם לא.. (רק בשל חן) אבל נחמד להגיד את זה..

למעלה