השרשור הלא קשור--->

דוסית1

New member
השרשור הלא קשור--->

מה שלומכם? קפצתי לבקר וכיוון שאני רואה שהפורום עדיין לא זז מהצהריים כמעט, החלטתי לא להעזר בכם ולהזיז אותו בעצמי. את השרשור הזה עשיתי כבר בכמה פורומים אחרים ועכשיו אני מקוה שהוא יתפוס גם פה (מותר להגיד אצלנו? :) החלטתי להצטרף לפורום רשמית, אז אצל מי עושים מבחני קבלה? ) בקיצור, צאו קצת מהרבוע של מוזיקה חסידית לכבוד פורים (אני מקוה שזה חוקי....) ותכתבו קצת פרפראות ובדיחות (ושיהיה על רמה כמובן! בעצם, מה אני מדגישה את זה...?! סומכת עליכם!) אז אפשר להתחיל ושיהיה פורים שמח! דוסית... :)

עברת במבחני הקבלה...

והנה בדיחה: מה מברך פרסי שאוכל אצל חבר שלו? ברוך שאכלנו משלו ובטובו חיינו.

שיSY

New member
חחחחחח בדיחה:

למה פרסי שם דלק מתחת למיטה שלו לפני שהולך לישון?? .... כדי שיהיה לו חלומות פז.... :)

הנה עוד אחד

למה פרסי מטגן את הדג במחבת עם הראש בחוץ??? כדי שלא ישתה את השמן!!!

שיSY

New member
חחחחח. ועוד.

למה לאוטו גרוזיני יש חלון עגול? כדי שהילד לא יוציא את הראש.....

דוסית1

New member
ועכשיו תורי....

למה אין טייסים גרוזינים? כי עדיין לא המציאו קסדה מרובעת... :)

כמה בדיחות על גרוזינים...

מה זה גרוזינים קופצים מבניין? - טטריס. איך גרוזיני מתאבד? - מריח ת'בית שחי לו. (איך פרסי מתאבד? - מספר את הבדיחה הקודמת לגרוזיני.) איך גרוזיני שודד בנק? - תרימו ת'ידיים או שאני מרים. איך טלפון של גרוזיני מצלצל? - שווילילילילילי.. איך הגרוזינים הגיעו לארץ? - בשבילים שבילים. מה שם משפחה של גרוזיני שירד מהארץ? - ישראלובשווילי. איך נראית הפגנה של גרוזינים ממעוף הציפור? - מחברת חשבון. מה הדאורדורנט של גרוזיני? - K300. על מה גרוזיני ואשתו רבים בבוקר? - מי יתגלח ראשון. איך גרוזיני שוטף ידיים? - את האצבעות בסבון, וכל השאר הוא חופף...

וואי! אני כבר שכחתי מזה!

לא עוד לא...אבל הבחור התקשר אליי לפני חודשיים ושאל אם הוא יכול להעביר את זה לחברה של אחותו (הקטנה...בעעע...).

../images/Emo7.gif עצוב לי בלב...

את כרגע לועגת לרש...אני ממש (אבל ממש...), לא מאחל לך שבירת לב כזאת, ועוד אחר כך שיצחקו עליך ויגידו לך: "חח...אכלת אותה!", כל מילה חדרה לה כחץ מורעל בליבי החלש בעל האוושה..

דוסית1

New member
אוי.. לא התכוונתי!

אני ממש מתנצלת.... גם לי קרה בדקות אלו משהו ממש לא נעים... (הרבה יותר ממה שקרה לך...) כנראה נענשתי על מה שאמרתי... מקוה שאתה סולח לי! (צר לי שאינני יכולה לשתף אותך במה שקרה....)

חח..זה היה בצחוק..

ובקשר לבעיה שלך קחי ת'בעסה בסבבה. סתם שאלה: מה את עושה בשעות כאלה?? את לא עייפה קצת?

למעלה