השרשור המלמד שהיה כאן

השרשור המלמד שהיה כאן

(שמשתמש כלשהו כתב על הערבים) נמחק, לא על ידי. כנראה הנהלת הפורומים מחקה את השרשור בכל הפורומים שהמשתמש הזה פתח אותו.

זה היה די צפוי

שמכתב רווי ארס שנאה כאב והטפה לשנאת אחרים לא ישרוד במדיה הזו, לדעתי האישית לא צריך לתת במה להתלהמות הזו.

TheGreatNut

New member
בוזי... אני אוהב אותך מאוד...

רציתי להגיד לך שאני מרגיש שאתה חש ארס, שנאה וכאב כלפי אלו שמבטאים ארס שנאה וכאב. לא שאצלי ואצל רבים אחרים זה לא ככה, אבל אני מדבר כאן עליך. שים

אתה רשאי לחוש מה שאתה רוצה ../images/Emo6.gif

אני לא שונא אותם שופט אותם כן כנראה אין לי סיבה לשנוא אנשים שאיני מכיר בכלל
, כן אני יכול להבין את הכאב שלהם, לא לא חושב שההודעה הזו התאימה לכאן, ודי צפיתי את העניין שהנהלת הפורומים תמחק אותו.

דברים שהצעתי לעשות לפני

שהשרשור שפתח "ראליסטי ביותר" נמחק (היה כאן שרשור שמישהו כתב מוות לערבים ודברים נוספים) "כרגע נראה לי שיהיה הכי מעצים להתפתח בעזרת השרשור הזה. דרך אחת שעולה בתוכי ללמוד מהשרשור (יש בטח עוד מלא דרכים אחרות) אולי לראות שאנחנו לא מאד שונים מהגולש "ראליסטי ביותר" בהיבט של חשיבה קיצונית. כל אחד יכול למצוא כנראה בתוכו חלקים בעלי דיעות של שחור או לבן, או חלקים שחושבים ברגע מסויים בחשיבה קיצונית. אפשר למשל לאתר את החלקים האלו בתוכנו, ולהכיר גם את החלקים האלו בתוכנו. זה רק כיוון אחד. כיוון התפחתות אחר יכול להיות להתבונן פנימה ולחזק את החלקים שלוקחים אחריות, שמודעים למציאות, שחושבים בצורה שלמה ובהירה ולא נוקטים בדיעות קיצוניות"

תוספת

כל מה שכתבתי לא סותר את העובדה שממש לא הייתי רוצה שהמרחב הזה יתמלא בהודעות כאלו

למעלה