השרשור הקודם נמחק

מיצי007

New member
השרשור הקודם נמחק

מסיבה אחת או אחרת,אחת מחברות הפורום "האירה" את עיניי ואמרה לי שזה מטופש. מה שהיה נשכח וזהו,המנהלת שלכם תשתדל להיראות ולהתנהג כמה שיותר חכמה לטובת האנושות כולה. ביי לכן.

ayaliar

Well-known member
../images/Emo4.gif

מי שלא מוצא חן בעיניו, שלא יקרא. זה היה שרשור נחמד לגמרי גם אם לא 100% רציני ובגלל שמישהי חושבת שזה "מטופש" הוא הלך. וחבל.

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo59.gif../images/Emo31.gif../images/Emo55.gif../images/Emo59.gif

לא מוצא חן בעיני... אני הולכת לבעוט במישהו.... אולי בסלמה!!@^%%$^%&

מיצי007

New member
אל תגידי את זה

עוד אנשים יחשבו שאת רצינית

*superstar*

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo76.gif../images/Emo46.gif../images/Emo75.gif../images/Emo46.gif../images/Emo74.gif../images/Emo46.gif../images/Emo55.gif

Sheep From Hell

New member
מי מו ומה???

שו שירשור?????? לא ראיתי!!!! לא הייתי פה שבוע...
הייתי נורא עסוקה... ומוטשת בדרךך... מה קרה מה היה עדכנו אותי בבקשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לה לה לה לה לה לה happy happy joy joy....

מיצי007

New member
היה שרשור משעשע

על סלמה ואד,כי היא ירדה על "גודל הביצים" של אד... וזה לא מצא חן בעיני אחת מחברות הפורום,זה עשה לי מצב רוח רע והרגשתי טיפשה אז מחקתי אותו... מה שגרם לי להרגיש יותר טיפשה

swirrrly

New member
אז *עכשיו* אולי ../images/Emo118.gif

תשתכנעי למחוק את מה שביקשתי?? או שלא...
קיצור נראה לי שאת כעת יודעת טוב מאוט כיצד אני מרגישה. טיפשה.\ כן, כן הולכת לישון SOON ];

מיצי007

New member
לא,אני לא אמחוק

כי שם זה היה דיון על סרט. ולא מה שאני מרגישה ומה שאת מרגישה זה אפילו לא קרוב תאמיני לי

swirrrly

New member
סהההה ../images/Emo118.gif

שכחת שאני פרנואידית O_ס צעצעצעצע... אני מקצינה את כל הרגשות אצליייי שההההההה :ס

למעלה