השרשור השבועי

nesta girl

New member
השרשור השבועי../images/Emo12.gif

טוב..אז הודות למוחקת ההודעות הסדרתית אני צריכה לפרסם שוב... walking in olga's path.. XD
השיר המנוצל שלכם להשבוע:
השיר הלא כ"כ מנוצל של השבוע:
קליפ השבוע:
אלבום השבוע:
ציטוט השבוע:
באסת השבוע:
פאדיחת השבוע: וסתם..משו להוסיף. *שיעול*התאריך*שיעול* שבוע דובדוב לכולם =)

O L g i T

New member
XD

השיר המנוצל שלכם להשבוע:
bmth - traitors never play hangman, rawwwrr השיר הלא כ"כ מנוצל של השבוע:
כל השאר? חחח שאלה מוזרה. או שאני סתם לא הבנתי אותה. קליפ השבוע:
מממ אנערף. אלבום השבוע:
לאידעת נו. ציטוט השבוע:
לאידעתתתתתתתתת באסת השבוע:
מחר יש שביתה לכל הבתי ספר באיזור שלי חוץ מהעיר שלי. ומתפוצץ לי הראש. פאדיחת השבוע:
לאידעת.כל יום קורות לי פדיחות וסתם..משו להוסיף.
אילתרתי עכשיו תחפושת ואין לי מושג מה לעשות עם זה. *מתחילה לחשוב על תשובות לשאלה "למה התחפש?"*

whatascene

New member
את מרמה.

השיר המנוצל שלכם להשבוע: בלו אנד ילו לייב מהCD החדש השיר הלא כ"כ מנוצל של השבוע: Tori Amos - Hey Jupiter קליפ השבוע: לא ראיתי אלבום השבוע: Tori Amos - Boys For Pele ציטוט השבוע: היו כמה אבל שכחתי.. ידעתי שהייתי צריכה לכתוב באסת השבוע: לחזור לעבודה.. פאדיחת השבוע: לא משהו רציני שאני זוכרת.. איפה הפתעת השבוע וכל זה? למה להיות כל כך מורבידית! משהו להוסיף: הפתעת השבוע: סופש מעולה אך לא כלכלי.. הרבה בירה ושוקולד (בנפרד).. ובנוסף מלא מתנות מההורים שחזרו מחו"ל

Rose131

New member
ארמ

השיר המנוצל שלכם להשבוע: Bury me in black - MCR השיר הלא כ"כ מנוצל של השבוע:ארמ? קליפ השבוע:ליתיום של אוונסנס אלבום השבוע:דה אופן דור של אוונסנס, דה יוזד של דה יוזד, ואלבומי MCR וHIM למיניהם. ציטוט השבוע: ארג באסת השבוע:ארג! פאדיחת השבוע:ארג.

נמנמ.

שיר מנוצל לשבוע: maybe memories של ה-DVD. השיר הלא מנוצל לשבוע: the kill- 30STM קליפ השבוע: house of cards- madina lake אלבום השבוע: ABL- 30STM ציטוט השבוע: 'למה הם צורחים?' -של אמא שלי על הDVD החדשP: באסת השבוע: רבתי עם חברות, שוב. פאדיחת השבוע: צרחתי ברחוב למישהי שהייתי בטוחה שהיא חברה שלי והסתבר שהיא לא:S משהו להוסיף? גאש. אין לי מושג
^^

nesta girl

New member
../images/Emo28.gif

השיר המנוצל שלכם להשבוע: נראה לי לייר לייר השיר הלא כ"כ מנוצל של השבוע: the fray - how to save a life קליפ השבוע: לא ראיתי אלבום השבוע: incubus - morning view ציטוט השבוע: הוא נבזי! באסת השבוע: יש לי מטבח בפורים ;[ איוווו פאדיחת השבוע: זרקתי בטעות למישו מסטיק למכונית XD משו להוסיף: ליודעת X:

yaelrs

New member
סוג של קאמבק ../images/Emo3.gif../images/Emo192.gif

השיר המנוצל שלכם להשבוע: It Could Be A Good Excuse השיר הלא כ"כ מנוצל של השבוע: Incubus - Drive קליפ השבוע: המ אין אלבום השבוע: של הקלאקסונס ציטוט השבוע: "מטרררררררריד!" חחח עזבו -.- באסת השבוע: התקפי פאניקה והמבחן הכי גרוע שהיה לי אי פעם פאדיחת השבוע: למרבה הפלא, לא חושבת שהייתה.

מנוצל כאילו used, עילגים.../images/Emo3.gif

השיר המנוצל שלכם להשבוע: הממ גם - liar liar השיר הלא כ"כ מנוצל של השבוע: fall of troy - f.c.p.r.e.m.i.x קליפ השבוע: soasin - voices אלבום השבוע: הדיסק לייב של בלינק, הומור פיפי קקי במיטבו! אחח איזה נוסטלגיה ציטוט השבוע: וואי השבוע הזה נראה לי כלכך ארוך בגלל השביתות, אני לא זוכרת כלום! אבל היו המון! באסת השבוע: הממ, אין כזאת:) פאדיחת השבוע: נפלתי אולי 4 פעמים במדרגות שונות השבוע. אני כזאת נזק. אם כבר מדרגות! השבוע הכלב שלי עלה את המדרגות לאחורה, ז"א ברברס! חחחח זה הדבר הכי מצחיק שראיתי בחיים שלי ואני עוד חשבתי שזה שהוא הולך לאחורה ברברס זה מוזרXDDDD

למעלה