השרשור עם ההקלטה

השרשור עם ההקלטה

שרשור זה נמחק, ולא כדי לשמור על הגילדה המקצועית, כי יש לי אלרגיה אישית מגילדות מקצועיות, אלא משום שהוא לא תרם דבר מלבד נסיון לסגירת חשבונות אישיים, היתה בו עילה לתביעת לשון הרע בגלל ההתנסחות שלו, והשמוש ב "כן חטפנו לך" הוא מניפולציה על גבול המרושעת אשר מתעלמת מכל השיחה ומציגה רק את מה שנוח לכותב, בצורה שמנותקת משאר ההקלטה. אני מבקש ממר ניסים להמנע מהאשמות אישיות. אתה מורשה להביע דיעות כלליות, אך שים לב שאינך מנצל את הפורום להשמצה אישית של אנשים שכלל אינם יודעים כי הם מושמצים. זה לא הגון.

ג שם

New member
"חטפנו לך את הילד"

הוא סתם משפט שאינו במהות ההקלטה. עם זאת אני חושבת שההקלטה תורמת הרבה יותר מ"סגירת חשבונות אישיים", הייתי אומרת אפילו שזאת ההודעה הרלוונטית ביותר שהיתה כאן, קצת יותר מהודעה בסגנון "כמה ימי חופשה מגיע לי אם אני עובדת שלוש שנים בחצי משרה". מהות ההקלטה היה היחס בין החלטות בית משפט לבין ביצוען. פקידת סעד מסבירה לאב שלמרות החלטת בית משפט שמאפשרת לו לראות את הילדים, הוא לא יוכל לראות אותם כי "הילדים עוד לא מוכנים" ולשאלה של מתי הם יהיו מוכנים היא עונה משהו כמו "אני לא יודעת, הרי אנחנו טובת הילד". אבל בית המשפט הוא שאמון על טובת הילד, זאת אינה ממלכת פקידת הסעד.|סהדגש|ההחלטה של בית המשפט קובעת, למעשה, שאין מסוכנות של ההורה, שיש לילד ולהורה את הזכות לראות האחד את השני וששירותי הרווחה צריכים לדאוג לקיומו. ככל הנראה עבר זמן רב מהחלטת בית המשפט - זמן שיאפשר לקבוע פגישה בין- מחוזית בה פקידות הסעד ניסו להסביר לאב ש- בעצם- הוא לא יראה את הילדים "בשם טובת הילד". לצערי, אני מכירה יותר ממקרה אחד בו עובדים סוציאלים החליטו ליצור מציאות ששונה מהמציאות שנקבעה בבית המשפט על ידי הערמת קשיים ביישום החלטות בית המשפט. אני לא חושבת שהן עושות זאת מכוונות זדון, אני חושבת שהן עושות את זה כי הן באמת מאמינות באחריות שיש להן כלפי טובת הילד, רק שהן שוכחות שדבר זה הוא בסמכותו של בית המשפט. מי העובד הסוציאלי שמגן על האב? מי דואג ליישום החלטות בית המשפט ? האם פקידת הסעד שנשמעה בהחלטה אכן מייצגת את המציאות השונה של הילדים, האם והאב? והכי חשוב: מהי הדרגה שמגיעה לי אם אני עם וותק של שלוש שנים בשלושת רבעי משרה?

תגובה יפה מאד ומנוסחת כהלכה

הבעיה שלא כך ניסח מר ניסים את הודעתו, לכן אני טוען שהיא לא תורמת דבר מלבד נסיון לסגירת חשבונות. אם היה מעלה סוגיה מקצועית כשם שאת עושה, הרי היה מתקבל בברכה, שהרי הפורום הזה מיועד לכך (אני מרשה לעצמי לחוות דיעה בעניין הפורום כל עוד אני כחול...). גם אני חושב שיש עו"סים שמסיבות שונות מגיעות להם מכות, אבל גם לי מגיעות מכות. אגב, גם לך (במיוחד). חגצמאות שמח!!!

למעלה