שיעע! ../images/Emo58.gif
עעעעעעעעעעעעע כל כך התגעגעתי!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111111111111111 הראו קרבות חצי פרק וזה היה מבאס ומיותר. <__<; אפילו שהקרבות היו סקסיים לאללה. כל הזמן צרחתי "יורוסוי! יורוסוי! איך אתם יכולים לא לשים יורוסוי!" ואז הם שמו יורוסוי!!!1 ^_^ המוזיקה בקרב של יורואיצ'י נגד סוי הייתה ממש מגניבה, ואיך שיורואיצ'י הופיעה בסוף וקון קרא לה ני-סאן והתחיל להתחנף, אז היא עשתה עליו שונקו. XDDD אבל ציפיתי לווידוי אהבה לסוי ולא היה. ;; וכשבהתחלה ראו את קון והקהל, היה שמה יורואיצ'י בצורת חתול וזה קרע אותי מסיבה כלשהי. XDDD קון שאל את איצ'יגו אם הוא לובש חצאית. XDD בקרב של איצ'י נגד רנג'י היה את השיר העצוב הזה, וויל אוף דה הארט, והיו צריכים להעיף את זה כי זה ממש לא מתאים. ם.ם אמג היטסו!!!11 3> XDDD עם רנג'י ואיצ'י בוהים מאחורה. זה היה טוב. ם.ם טוב, עכשיו לדעתי על מה שבאמת נחשב כפרק: אמג אונוהאנה. זה היה כל כך טוב. XDDD היא כזאת בישית מגניבהחכמהמפחידה. צריך לשפפ אותה למישהו ומהר!!!1 הקרחת של איקאקן מנצנצת וזה מצחיק. XD והוא כל כך חמוד עעע שיעשה ליומי ילד. "אני אראה לך שאני זה עם כישורי השפה הטובים ביותר!" XDDDD בכלל, כל הקטע עם פלוגה 11 היה קורע מצחוק. טוסן זה איכסה. קומאמורה והיסאגי חמודים. ראנגין מעורר בי בחילה. מה ראנגיקו החמודה והמושי-מושלמת מתאבססת על האידיוט הקקעי הזה. >_< ואז היטסו הופיע מאחוריה. XDDD קירה ומאטסומוטו משתכרים ביחד XDDDDDD נורא אהבתי את הקטע הזה במנגה, חבל שלא הראו אותו פה. "גין, יא בן זונה! ומה הקטע עם העיניים האלה, הא!!!1" XDDDDDDD שירומומו. עצוב. ;__; זה היה נורא שקט ומרגש ומפחיד. >: אוריהימה אהבלה חמודה. XDDDDD ביאקויה בלי רולים. *_* וגם הקטע שאיצ'י נכנס היה מצחיק. דיי, זה פרק מצחיק. XDD ולחצי דקה בדיוק חשבתי שביאקורנ זה חמוד. |הגדש|קו - קא - קו ! היא כהההההה מגניבה!!!!1111111 רוקיה בקימונו כה יפה *_* ואיך שקוקאקו אמרה לה להפסיק להתנצל, זה _כל כך_ הזכיר לי את יורואיצ'י וסוי פונג, שזה לא מצחיק. ם__ם;; אבל אז קוקאקו החטיפה לה אז הכל טוב. XDD רוקיה נשארת בסול סוסייטי. אהבלה. איצ'יגו מרשה לה. אהבל. >>>>: זה היה כזה פלאפי וחמודדדדדדדד. ;__________; קירה, היסאגי ומאטסומוטו שפוכים במשרד של היטסו. XDDDDDDDDDD!!!11 ומאטסומוטו מדברת על הציצים שלה המון. XDDDD זה כל כך טוב. TT_TT "Ken-chan learned kindness!" XD יאצ'י-צ'אן כזאת חמודה. בכלל, כל פלוגה 11 אניסים. T_T האאא אורורו כה קאוואי~~~ תעשי לי ילד~~ אוראהארה והחבר'ה שלו כל כך הזויים. ני לאהוב אותםםםם. XD אוראהארה מתנצל בקול מפחיד, אמאל'ה. ם.ם מה הוא מתנצל בפניי איצ'י, שיתחנן למחילה מרוקיה (ועל הדרך ככה אולי גם סוי)!!1 כשאישידה ירד התחלתי להתבכיין כי לעולם לא נראה אותו שוב. >: כל הקטע עם השטיח המעופף היה משעשע וחמוד נורא. השורה האחרונה שולטת בי. חבל שעוד לא החליפו שיר פתיחה. איכ לייף תמות. טוב, אולי לא תמות, אבל... תוחלף. >: |סוףראנט|