השרשור שבועי! D:

Jifannit

New member
השרשור שבועי! D:

[כמה מפגרת אני, הורדתי בטעות את הגרסא בלי התרגום, וטרחתי לזבל לאיילה צ'אן באסאמאסים ש"אצלי כבר ירד ^-^". נאמ. .____.;;; לא נורא, אז עכשיו אני מורידה ~עם~ התרגום D: של דאטביו ^___^ שליטע ^____^ פרק של שעה שלמה. *_____*

Neon taichou

New member
שיעע! ../images/Emo58.gif

עעעעעעעעעעעעע כל כך התגעגעתי!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111111111111111 הראו קרבות חצי פרק וזה היה מבאס ומיותר. <__<; אפילו שהקרבות היו סקסיים לאללה. כל הזמן צרחתי "יורוסוי! יורוסוי! איך אתם יכולים לא לשים יורוסוי!" ואז הם שמו יורוסוי!!!1 ^_^ המוזיקה בקרב של יורואיצ'י נגד סוי הייתה ממש מגניבה, ואיך שיורואיצ'י הופיעה בסוף וקון קרא לה ני-סאן והתחיל להתחנף, אז היא עשתה עליו שונקו. XDDD אבל ציפיתי לווידוי אהבה לסוי ולא היה. ;; וכשבהתחלה ראו את קון והקהל, היה שמה יורואיצ'י בצורת חתול וזה קרע אותי מסיבה כלשהי. XDDD קון שאל את איצ'יגו אם הוא לובש חצאית. XDD בקרב של איצ'י נגד רנג'י היה את השיר העצוב הזה, וויל אוף דה הארט, והיו צריכים להעיף את זה כי זה ממש לא מתאים. ם.ם אמג היטסו!!!11 3> XDDD עם רנג'י ואיצ'י בוהים מאחורה. זה היה טוב. ם.ם טוב, עכשיו לדעתי על מה שבאמת נחשב כפרק: אמג אונוהאנה. זה היה כל כך טוב. XDDD היא כזאת בישית מגניבהחכמהמפחידה. צריך לשפפ אותה למישהו ומהר!!!1 הקרחת של איקאקן מנצנצת וזה מצחיק. XD והוא כל כך חמוד עעע שיעשה ליומי ילד. "אני אראה לך שאני זה עם כישורי השפה הטובים ביותר!" XDDDD בכלל, כל הקטע עם פלוגה 11 היה קורע מצחוק. טוסן זה איכסה. קומאמורה והיסאגי חמודים. ראנגין מעורר בי בחילה. מה ראנגיקו החמודה והמושי-מושלמת מתאבססת על האידיוט הקקעי הזה. >_< ואז היטסו הופיע מאחוריה. XDDD קירה ומאטסומוטו משתכרים ביחד XDDDDDD נורא אהבתי את הקטע הזה במנגה, חבל שלא הראו אותו פה. "גין, יא בן זונה! ומה הקטע עם העיניים האלה, הא!!!1" XDDDDDDD שירומומו. עצוב. ;__; זה היה נורא שקט ומרגש ומפחיד. >: אוריהימה אהבלה חמודה. XDDDDD ביאקויה בלי רולים. *_* וגם הקטע שאיצ'י נכנס היה מצחיק. דיי, זה פרק מצחיק. XDD ולחצי דקה בדיוק חשבתי שביאקורנ זה חמוד. |הגדש|קו - קא - קו ! היא כהההההה מגניבה!!!!1111111 רוקיה בקימונו כה יפה *_* ואיך שקוקאקו אמרה לה להפסיק להתנצל, זה _כל כך_ הזכיר לי את יורואיצ'י וסוי פונג, שזה לא מצחיק. ם__ם;; אבל אז קוקאקו החטיפה לה אז הכל טוב. XDD רוקיה נשארת בסול סוסייטי. אהבלה. איצ'יגו מרשה לה. אהבל. >>>>: זה היה כזה פלאפי וחמודדדדדדדד. ;__________; קירה, היסאגי ומאטסומוטו שפוכים במשרד של היטסו. XDDDDDDDDDD!!!11 ומאטסומוטו מדברת על הציצים שלה המון. XDDDD זה כל כך טוב. TT_TT "Ken-chan learned kindness!" XD יאצ'י-צ'אן כזאת חמודה. בכלל, כל פלוגה 11 אניסים. T_T האאא אורורו כה קאוואי~~~ תעשי לי ילד~~ אוראהארה והחבר'ה שלו כל כך הזויים. ני לאהוב אותםםםם. XD אוראהארה מתנצל בקול מפחיד, אמאל'ה. ם.ם מה הוא מתנצל בפניי איצ'י, שיתחנן למחילה מרוקיה (ועל הדרך ככה אולי גם סוי)!!1 כשאישידה ירד התחלתי להתבכיין כי לעולם לא נראה אותו שוב. >: כל הקטע עם השטיח המעופף היה משעשע וחמוד נורא. השורה האחרונה שולטת בי. חבל שעוד לא החליפו שיר פתיחה. איכ לייף תמות. טוב, אולי לא תמות, אבל... תוחלף. >: |סוףראנט|

Neon taichou

New member
ו... אמג, הרגע ראיתי את הסיום.

זה נראה כאילו הנפישו איזה דוג'ינשי מעאפן. זה נראה כל כך איום. כולנו הולכים למות. בליץ' תהיה נארוטו. עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

Neon taichou

New member
../images/Emo58.gifמ. יש

אבל אחרי כמה פרקים אבא שלו מציע לו את הכוחות שלו בחזרה בתמורה לכך שיפסיק להתרועע עם איצ'יגו, ואז הוא נעלם לכמה עשרות פרקים. <_<

החצי הראשון מיותר

ממש ממש ממש ממש ממש מיותר, זה רק ריקאפ לקרבות שהיו. לעומת זאת החצי שני היה הפרק האמיתי. הוא היה טוב. סיום לסאגה הנוכחית (סוף סוף). חבל שצינזרו שם קטעים מצחיקים מהמנגה (כמו שראנגיקו מציעה לאיצ'יגו ואוריהימה לשתות). משום מה הפינה של קון(זאתי בסוף) עם איסאנה היה חלק מהמנגה, לעומת כל הקודמים שסתם היו דבילים. אבל, הסאגה הבאה נראת סופר דבילית, והיא גם פילרים (למה אין ארנקר?). היה שם את רנג'י בעולם האמיתי, בלבוש שנראה כמו בסטייל אורהרה, עם גיטרה, ואצ'יגו מרביץ לו. לך תבין.

Neon taichou

New member
../images/Emo58.gif נראה לך ש

הדמויות החדשות (והמכוערות, והמטומטמות) הם אראנקארים\ואיזאדים? בכל מקרה, זו רק אני או שאחד מהם נראה כמו פיקולו? <<

Ayelet chan

New member
זה היה פרק טוב XDDD

כל כך צחקתי. אני אוהבתותך נעמולה, כל כך רציתי ללכת הביתה ולשים את הפרק בהורדה. >< אני אוהבתותך;; ואני אוהבת שאת תמיד צועקת "אנחנו סטרייטיות! אנחנו סטרייטיות!" נעמה צ'אן קאוואי ^-^

Hinamori

New member
../images/Emo58.gif

He who slice through the light, has the attitude that he can survive. The life dyed in evil. And the darkness starts to steer. It was waiting for Ichigo and friends when they returned from their great battle in Soul Society. It was not a peaceful life. The evil from Karakura town... The opening of people's eyes... Those that would be erased... The mysterious atmosphere. The enemy's true face. Their goal is... Our strength is not fully recovered. Everything is a mystery as it is drawn together. Finally, they show themselves. THE FILLERS. ;;

Neon taichou

New member
מתרגמת @@ ../images/Emo58.gif?

הוא החותך דרך האור. יש לו את הגישה שהוא יכול לשרוד. חיים צבועים ברשע. והחשיכה מתחילה לנוע. זה חיכה לאיצ'יגו וחבריו כשהם חזרו מהקרב הגדול בסול סוסייטי. אלו לא היו חיים שלווים. הרשע מהעיר קאראקורה... הפתיחה של עיני אנשים... אלו שיימחקו. האטמוספרה המסתורית. פניו האמיתיים של האויב. המטרה שלהם היא... הכוח שלנו עוד לא חזר לגמרי. הכל תעלומה כשזה מתחבר (אומשו). סוף כל סוף, הם מראים את עצמם. הפילרים!!!!!!11111 וכן, זה מה שזה באמת אומר בסוף 63. לא כולל המילה "פילרים".

Fay Wood

New member
זה היה סרט פורנוו ;_____; ../images/Emo168.gif

היה רשום שזה דטביו, אבל זה היה סרט פורנוו!!11 ;--------; ועכשיו זה מחוק מהמחשב שלי במקום רחוקרחוק ><; עכשיו צריך לחכות עד שהטורנט הזה יירד כבר ._. סעמק ._.;

Jifannit

New member
האאא, זה היה פרק ממש ממש טוב! D:

התחיל איכסה. התחיל ממשששש איכסה. כל התזכורת הזאת של הקרבות... X.X;; [למרות שבלי זה לא הייתי שמה לב שיש שוט אחד שרנג'י עושה פירואט D: יאי, כמה שקסי מצדו]. צחקתי בפרק הזה המון ^____^ וההקדמה של הפרק הבא דווקא מעוררת אצלי תקוות. XD בערך. אבל נו מילא, יום יבוא והפילרים יבואו לסופם;; לפחות הפעם הפילרים יהיו עם כל הדמויות היותר ראשיות, ולא רק עם קראקורה הירווס וקון. .____. הפילרים שלהם היו כל כך משעמים. ומה היו הדמויות ההן שם בסוף? י_י חדשות? או שרק אני דמיינתי שאלו צ'אד, אוריהימה לאחר דיאטה ואישידה? י_י זה שחשבתי שהוא אישידה נראה כמו ארנבון מאליסה בארץ הפלאות. י_י

למעלה