השרשור של אמא של מאיה המתוקה

lulyK

New member
מאיפה המספרים האלה?

אצלנו במשפחה נהוג לומר ש-100% ביטחון זה רק המוות
. אני עוקבת אחרי ההפרשות שמשתנות במהלך החודש. כשרצינו הריון, הוספתי גם מדידת חום. אני עושה את זה כבר קרוב ל-4 שנים (אבל מתוכן הייתי 12 חודשים בהריון).

אורניב

New member
גם אני

אותו דבר, אני לא אוהבת שום אמצעי אחר. אני שמרתי ככה כמעט שנתיים, אם אשה מכירה את הגוף שלה זה עובד לא ב- 100% , אבל עובד!

עמית@

New member
6 שבועות לא נראה לי...

אבל אני לא ראיתי שינוי יוצא דופן בבטן (עד שנכנסתי שוב להריון
) עכשיו בגלל הניתוח אני מניחה שהיא כן תשתנה.. בכל מקרה 6 שבועות זו נראית לי פנטזיה פרועה.

דרך אגב, מה קורה עם העור?

אצלי אין סימני מתיחה, אבל העור נראה כמו כהה יותר וכאילו בלון שהוציאו ממנו אויר. כמה זמן לוקח לעור לחזור למצבו הנורמלי?

daldan

New member
לא זוכרת כמה זמן

אבל לאט לאט זה חוזר, קחי בחשבון שבאמת הוא היה כמו בלון ואז הוציאו ממנו את התינוקת המתוקה אז הוא התרוקן. זה עניין של זמן, קצת סבלנות ואת תחזרי לעצמך.

דפנה מי

New member
חזרתי לגלולות.

נכון-היה יום אחד ששכחתי ומאז אני כל הזמן חוששת שאולי אני בהריון (למרות שעבר כבר חודש וחצי והיה מחזור מצ'וקמק ועשיתי בדיקת הריון שיצאה שלילית
) והיה יום אחד שלקחתי בטעות פעמיים-אבל מוצאים דרך לזכור-בגלולות שלי יש מזכירון (מרסילון, הקודם התקלקל בחודש שעבר ומכאן כל הפאשלות) או שיש תזכורות בפלאפון. אם הסתדרת 9-תצליחי גם הלאה

ענתש

New member
אני בפעם הבאה עם התקן ומהסוג בלי

ההורמונים. בגלל סרטן שד תורשתי במשפחה וגם כי כבר מפחיד אותי להכניס כאלו כמויות של הורמונים לגוף. מקווה שיהיה בסדר.

אמברון

New member
אחרי הלידה הראשונה

השתמשתי באמצעי ההגינה הותיק בעולם ופשוט נזהרתי. הצלחתי להזהר למעלה משנתיים עד לפעם שבה לא נזהרתי מספיק
. התוצאה, אגב, מדהימה! אחרי הלידה השניה עברתי להתקן. גלולות לא באות בחשבון מבחינתי מכמה סיבות. אני מעשנת (אמנם לא הרבה, אבל מספיק כדי להציב אותי בקבוצת הסיכון), שחכנית סדרתית של גלולות וחובבת סקס ללא מגבלות של זמן או תזמון
. אם לא היו מתקיימים שלושת המשתנים האלה, סביר להניח שהייתי בוחרת בגלולות.

אמברון

New member
ששה שבועות ../images/Emo12.gif?

אמנם הבטן שלי חזרה להיות שטוחה די מהר, אבל אני לא חושבת שששה שבועות זה זמן סביר. יקירתי, תשעה חודשים לקח לך לצבור את העודפים. תפרגני לעצמך תשעה חודשים להיפטר מהם (לפחות).

nubi

New member
אני עם התקן

כבר חודשיים, אחרי הריון אחד. הגלולות פגעו לי בכבד והייתי צריכה להפסיק. דווקא מאוד מרוצה.

אדר שלי

New member
בטן שטוחה../images/Emo141.gif

הייתה לי בטן ממש שטוחה לפני ההריון, עם שרירי בטן טובים מאוד. חייבת לציין שמה ש"כתוב בספרים" לא תמיד עובד... שישה שבועות נראה לי מוגזם לחזרת הבטן למצבה הקודם, אבל יכולה לתת לך סיבה לאופטימיות: למרות שעברתי ניתוח קיסרי (מה שגורם לצלקת בתחתית הבטן שמעליה יש לתמיד "טייר" קטן, חותך שרירי בטן ורקמות שמתאחים לאט, אם בכלל), עשיתי מעט פעילות גופנית (והייתי מכורה לספורט) והבטן חזרה להיות שטוחה כמעט כמעט כמו קודם, לאחר כשלושה חודשים.

למעלה