השרשור של Bill1711

Bill1711

New member
Saosin להקת

שודרו מספר מועט של פעמים בערוץ. האזנתי והתלהבתי. הם מביאים עמם משהו מיוחד. פוסטאימו, רוק ונגיעה רכה מאד בפאנק. מומלצים, ללא שום ספק. אהבתם? תגיבו. לא אהבתם? תשמרו בלבכם. תודה. ערב טוב.

Bill1711

New member
רדיוהד

קניתי היום את האלבום החדש. אהבתי את שיטת ה`דיסק בהכנה עצמית`...

Bill1711

New member
מי יודע/ת? (דחוף!)

איפה אפשר להשיג את האי.פי הראשון של סאוסין (`תתרגם את השם`)? הלכתי ל`האוזן השלישית`, אמרו שאין. היכן ניתן להזמין או לקנות את האי.פי הזה (כאן, בישראל)? אשמח אם מישהי או מישהו יעזרו לי. =)

Lyla Bellamy

New member
הם בסדר ...

יש לי שיר אחד שלהם וגם לא התלהבתי כל כך ממנו . הם לא משכו אותי במיוחד והם לא כאלה מיוחדים לדעתי יש עוד מלא להקות כאלה ...

GaIi4697

New member
באמאשךךךךךךךךךךך

תלמדדדד פאקינגג לשרשררררררררררר האוזן השלישית עושים הזמנות לארץ, אבל הם בטח גם שונאים אנשים שלא משרשרים.

Lyla Bellamy

New member
באמת תלמד לשרשר

לא כל כך אוהבת רדיוהד , האלבום החדש בסדר לא יצא לי לשמוע את כולו . אהבתי את היוזמה של כל אחד משלם כמה שהוא רוצה .. זה לא כל כך הלך אבל חחח נו לא חסר להם הכסף

הם לא הכי מיוחדים,

אבל בהחלט יש להם דברים ייחודיים להם. תנסי לשמוע עוד קצת שירים שלהם ותראי ^^

Lyla Bellamy

New member
אני אנסה לשמוע עוד D:

ברגע שאני יוכל להוציא את אח שלי מהמחשב
, הוא אומר שזה מפריע לו למשחק שלו . אני בעד להשמיד את כל משחקי המחשב הדפוקים האלה , הם הופכים אנשים לצמחים .

יותר מדי מועט..../images/Emo223.gif

רק כשיצא VOICES עוד הראו אותם קצת.. את הסינגלים הקודמים אני לא חושבת שיצא לי לראות בכל מקרה הם אחלה להקה ואני כן חושבת שהם מיוחדים, יש משהו בסגנון שלהם שמזכיר להקות אחרות אבל עדיין יש בו משהו טיפה ייחודי להם, והקול של הסולן זה גם משהו די נדיר

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifמכירה? כן. אוהבת? כן. מומלצים? לא כלכך.

נחמד לפעמים להזכר בשירים שלהם ולשמוע חח או שזה סתם בגלל ששמעתי אותם כבר ממזמן ועבר לי הקטע מהם
אבל אני עוד נזכרת בשיר פה ושם.

Bill1711

New member
לכל אלו...

שאומרים שסאוסין הם לא מיוחדים, טועים. איזה להקות מביאות סגנון כמו סאוסין? תנו לי רשימה של חמש להקות..

Rose131

New member
היי../images/Emo9.gif

דבר ראשון- אתה צריך ללמוד לשרשר.. כשאתה רוצה להגיב להודעה שמישהו כתב, אתה לוחץ בסופה על הכפתור "הוספת תגובה" ולא פותח הודעה חדשה. דבר שני- דעתך היא שהם מיוחדים. אוקי, מקובל. לדעתי וילה ואלו הוא אלוהים, אבל מאיזושהי סיבה קשה לי להפיץ את התורה הזאת. הנקודה היא שלכל אחד יש דעה וזה ששל אחרים שונה משלך לא אומר שהם טועים, אלא שיש להם דעה.. שונה

Lyla Bellamy

New member
לי יש רשימה בשבילך

לי הם מזכירים כל להקת פאנק צעירה מקליפורניה . גרין דיי , אינקובוס , סימפל פלאן , אול אמריקן ריזקטס , בלינק וכו' ... לא שהסגנון שלהם דומה במיוחד ללהקות האלה ,סתם הם מזכירים לי אותם , אולי זה סתם בגלל שעברתי את הזמן של חרישת גרין דיי וסימפל

הם אכן מזכירים ../images/Emo3.gif

אבל הקול של הסולן די מיוחד, ככה שאותם אני כן שומעת ^^

lestatgirl

New member
שמעתי עליהם פה אבל מעולם לא אותם

רק רציתי לדעת איזה מן דיון זה אם מותר להגיב רק אם אתה מחזיק בדעה מסויימת?

למעלה