השרשור של ejoffe

ejoffe

New member
iriver h10 מארה"ב

הי קניתי Iriver h10 בנפח 6ג"ב בארה"ב. רציתי לשאול מספר שאלות : 1. האם יש לו עברית מובנית ? 2. בחוברת כתוב להעביר מוסיקה ותמונות רק דרך המדיה פלייר אבל טקסט אפשר להעביר כמו ל disk on key. האם אני יכול להעביר גם מוסיקה בצורה כזאת מבלי שאצטרך את התוכנה איתי בכל מקום שאהיה ? מה המשמעות אם אני לא עושה את זה דרך המדיה פלייר. 3. יש לכם הצעות וטיפים לפני שאני טוען את המכשיר ? 4. האם המכשיר נטען גם רק דרך USB ואם כן מה נותן לי המטען שמצורף ? תודה מראש

ejoffe

New member
בעיה בניתוק ה iriver מהמחשב

ה iriver H10 מחובר והמחשב מזהה אותו. אני רוצה לנתק אותו אבל אין לי את האייקון של Remove hardware safely במגש. מה לעשות ? קראתי פה על אנשים שסתם ניתקו את המכשיר והוא נדפק.

ejoffe

New member
מה זה עידכונים לא רשמיים ?

סליחה שאני פותח כל כך הרבה שירשורים !

יאיר B

New member
תשובות

1. אמור להיות לו עברית. תסתכל בתפריט Settings--> Extra שם צריך להיות שפה ותבחר בעברית. 2. גם שירים אפשר להעביר באותה צורה. הבעיה היא שאז תוכל לראות את המוזיקה רק דרך אוצפיית ה-Browser (כמו בחלונות - לפי תיקיות). אם תעביר דרך המדיב פלייר תוכל לראות את המוזיקה דרך Music והיא תסודר לפי התגיות שלה (יכולת פילוח לפי אלבומים, שמות יוצרים). 3. לטעון 12 שעות. עם המטען שהתקבל. 4. המכשיר נטען גם דרך USB, אבל הטעינה דרך החשמל היא יותר מהירה ולא מצריכה מחשב עובד.

stardust19

New member
להבא תשרשר את כל ההודעות שלך תחת

נושא אחד...עדכון לא רשמי זהו עדכון שאניו נתמך ע"י היבואן ו/או ע"י היצרן. זהו עדכון שכתבו אותו משתמשים נואשים שרצו לשפר/להוסיף/לתקן במכשירים כגון נגנים.

ejoffe

New member
צודק, אתה יודע בלהט הרגע

בכל אופן איפה אני מוריד אותם ? מה המשמעות מבחינת האמינות ? מה המשמעות מבחינת אחריות ? ואיפה אפשר לקבל מקס. מידע ?

stardust19

New member
מבחינת האחריות- שום חברה/יבואן לא

לוקח על עצמו אחריות בגין התקנה קושחה לא מקורית. מקסימום מידע אפשר לקבל כאן- תגיד באיזה מכשיר אתה משתמש ואנחנו נשתדל לעזור לך.

stardust19

New member
תפנה לפורום של תוכנה- הם יעזרו לך

בנושא, אולם לפי דעתי גם אם האייקון לא מופיע לך בדרחבר ישנה האפשרות זהו- ככה זה בכל מקרה ב H320 שלי.

meidos

New member
תשובה שגויה בחלקה

העברית מופיעה גם בלי התאמה בתפריט אל תעביר דרך המדיה פלייר, זה סיוט זה לא נכון מה שרשם כבודו יאיר, השירים לא יופיעו רק דרך הברוזר. הסר דאגה מליבח, גרור שירים ככל העולה על רוחך. בלום, אין טעם לטעון 12 שעות הטענה ראשוניתת!!!! הוא כבר בא חצי טעון מספיק 4 שעות. נקןדה סוף פסוק אהעם-אעהם.

stardust19

New member
אני לא יודע מה לגבי ההעברה דרך ה-

MP10 אבל אני כן יודע שההטענה הראשונית צריכה להיתבצע 10-12 שעות. אם היית משתמש בהרבה מוצרים שמצריכים הטענה ו/או היי בונה בעצמך כמה דברים כאלה היית אולי משנה את דעתך.

meidos

New member
אני יודע, למשל פלאפון כמעט כולם

צריך את האייריבר הטענתי 4 שעות והספיק

ejoffe

New member
לגבי הגרירה לתוך המכשיר

קראתי בפורום של ארקדיה שהמכשירים מארה"ב אינם מתפקדים כ disk on key - מה שאני מבין מזה הוא שאי אפשר לגרור לתוכם קבצים שלא דרך המדייה פלייר. האם נכון ????

meidos

New member
אם אמרתי לך שאפשר, אז אפשר

פשוט אי אפשר להעתיק אליהם קבצים שהם לא תמונת מדיה או טקסט

ejoffe

New member
אשתי לא מדברת אלי ככה ...

אבל תודה. דרך אגב האם יש אפשרות להתחבר עם מצלמה דיגיטאלית יש לתוך המכשיר ולא דרך מחשב ?

למעלה