השרת המהיר

Plus4

New member
השרת המהיר

מישהו פה משחק בשרת המהיר הישראלי ? אני נמצא בטופ 10, עדיין לא מגלה מי :)

Plus4

New member
למה לא ?

xxx RAANAN xxx

New member
יצחק אני מופתע ממך , אין לי מילים

יצחק = גאלי
אפילו בחלומות הכי מוזרים שלי לא הייתי מאמין... ועוד גאלי תוקפני פשששששששש חחחח

Firzen66

New member
איך קוראים לך?

אני חסוי :) חחח... אני דרגה 13xx, כי אני עדיין משתמש מתחיל :) מה עם dealex? הוא הפסיק לשחק? כי הוא ירד לדרגה 45

dealex

New member
אני משחק ../images/Emo13.gif לאט לאט קצת ירדתי אבל נעלה

5-3-2 נראה לי אני יודע מי אתה..

6543218

New member
אז אתה 5-3-2 ../images/Emo13.gif

היית הסיוט של חברה שלי באיזה שרת
אני כבר פרשתי פחות או יותר מטרוויאן =] יש לי משתמש בשרת 2 ועליו עוד מעט מגיע הפלא עולם...

Firzen66

New member
:)

אני שמח שלא יצאתי בדרום מערב :) הוא היה הופך אותי לחווה :) אבל הוא השחקן הכי טוב בשרת המהיר לפי דעתי, אני לא יודע בדיוק מה היה אבל הוא ירד המון מקומות בדירוג

6543218

New member
חחחחחחחחחחחח

אם יש משהו שאני שונאת במשחק זה אנשים שלוקחים את התקיפות באופן אישי, (אני וחברה שלי לא כאלה) חחחח אבל רציני זה אחד הדברים הכי מעצבנים במשחק, כל מני ילדים שבטוחים שאתה מתקיף סתם כי זה כיף לך ומתחילים לקלל אותך או משהו כזה. הייתי במשחק המון זמן והיו מלא פעמים שהייתי חווה אבל לא התחלתי להתנהג בילדותיות ולהתחיל לשלוח הודעות עצבניות לכל העולם רק כי מישהו שיחק את המשחק כמו שצריך. לדעתי ההנהלה במשחק צריכה לעשות יותר בנושא הזה. כאילו אני בטוחה שהם בטח עובדים קשה כדי למגר את התופעה הזאת של הקללות במשחק ובטח שחלק מזה גם לא בשליטתם אבל עדיין לפעמים יש מצבים שאתה שולח הודעה לצייד ועונים לך רק אחרי מלא זמן וגם אז בקושי עושים עם זה משהו. אני עדיין זוכרת מקרה שמישהו התחיל לשלוח קללות למנהל ברית שלי שיעיף אותי מהברית וכל מני כאלה. הוא מן הסתם לא העיף אותי בסוף חחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה