השרת קורס

Trranger

New member
השרת קורס ../images/Emo10.gif

פתחתי את האתר שלי אתמול... והאתר פשוט כמעט לא זז.. 100 גולשים מחוברים, 140000 באנרים נחשפים מדי יום באתר.. זה פשוט טירוף.. לא ציפיתי לכזאת היענות... והאדמין של החברת איחסון בכלל מעוצבן... זה הגיוני ש100 גולשים מאטים את השרת עד כדי כך שלוקח דקה לטעון עמוד שבד"כ נטען תוך פחות משנייה, או שזאת בעיה בקוד אצלי?

Salem

New member
יכול להיות גם בעיה אצלך

זה קצת יותר מתאים לפורום המקצועי, אבל אתה וודאת שאתה סוגר אובייקטי חיבור
קוד יעיל
תראה - אחרי החשיפה הגדולה של האתר שלי, אני יכול לומר לך שאצלי אין שום בעיה להתמודד עם 100 גולשים מחוברים בו-זמנית. עשיתי את זה וגם יותר השבוע...

Trranger

New member
הבעיה עם האתר

הוא שזה מין עולם ווירטואלי, משהו שיוצר המון עומס והמון עבודה עם המסד נתונים... אני סוגר את כל האובייקטי חיבור, הקוד די יעיל, למרות שאפשר יותר... בכל מקרה, זאת החברת איחסון : www.tokios.com מישהו עבד איתם?

Deviation

New member
לא עבדתי איתם..

לא עבדתי איתם, אבל, באיזה מסד אתה משתמש
לדעתי כדאי לך להשתמש בכמה שפחות אובייקטי חיבור ולייצור כמה שפחות שאילתות (כמובן שגם GetROWS או GetSTRING), אבל זה שייך לפורום המקצועי.. בכל אופן, בהצלחה עם האתר החדש!

Trranger

New member
../images/Emo51.gif ו..

אני עובד עם שניים במקביל... ACCESS וMSSQL MSSQL בשביל המי מחובר, איפה הוא נמצא, מי הוא... כי אני ניגש אל זה בכל טעינה של דף, אז חשבתי שזה ישפר את הביצועים ככה.. וכל שאר המסד נתונים בACCESS בכל מקרה, כשאני מוציא עם שאילתא אני מוציא בד"כ מקסימום 10 רשומות, גם אז GETROWS או GETSTRING יותר מהיר? בלוח ניהול יש רשימת משתמשים שהיא מגיעה לכמה אלפים במהלך הזמן, שם אני משתמש בGETSTRING...

Deviation

New member
מה פתאום ?

למה להשתמש ב Access עבור אתר שיש בו כ 100 איש בו זמנית ברוב שעות היממה? - למה לא להשתמש ב MsSQL או אפילו MySQL שחזקים הרבה יותר (גם מול קוד יעיל).. לדעתי במספר רשומות כה קטן (10) ההבדל הוא לא כ"כ משמעותי, תשתמש במה שנוח לך..

Trranger

New member
כי זה עולה הרבה כסף? ../images/Emo6.gif

המסד נתונים כרגע בגודל של 6 מגה בייט.. וזה רק עולה.. בקצב.. זה יכול להגיע כמו כלום ל50 מגה ככה, 50 מגה בMSSQL עולים המןו כסף.

Trranger

New member
יש לך מושג,

איפה אני יכול למצוא 100 מגה של MYSQL בבערך 8 דולר לחודש? בלי אחסון

Trranger

New member
תודה..

יאללה כולם להירשם.. אני צריך להגיע ל1500 כניסות יחודיות ביום ואז לפרסם באתר

Deviation

New member
מה בדיוק לי ולהארי פוטר../images/Emo35.gif

והתשובה: שום דבר..