יש לו קהל מאמינים.
חוסר השכלה, חוסר הבנה של ההיסטוריה, טמטום, רשעות ושחיתות. כל כך הרבה תכונות שליליות באיש אחד. לא הייתי נותן לארגן בסטת ירקות בשוק. בטח שלא להיות שר.יש לו קהל מאמינים.
מה לעשות שעם ישראל החליט אחרת ממך. נסה שוב בבחירות הבאות ולך תדע, אולי דעתך תתקבל.חוסר השכלה, חוסר הבנה של ההיסטוריה, טמטום, רשעות ושחיתות. כל כך הרבה תכונות שליליות באיש אחד. לא הייתי נותן לארגן בסטת ירקות בשוק. בטח שלא להיות שר.
מי שבוחר עבריין מורשע, מגיע לו ששוטרים יעצרו אותו ללא סיבה.מה לעשות שעם ישראל החליט אחרת ממך. נסה שוב בבחירות הבאות ולך תדע, אולי דעתך תתקבל.
למה מה הקשר בין מחט לת_ת בדיוק ?מי שבוחר עבריין מורשע, מגיע לו ששוטרים יעצרו אותו ללא סיבה.
כי לפני בן גביר לא עצרו אנשים בלי סיבה?מי שבוחר עבריין מורשע, מגיע לו ששוטרים יעצרו אותו ללא סיבה.
?לתשומת ליבך, האיחולים עברו לאדמין. "צפה פגיעה".
דיברת אלי? אם כן, על איזה "איחולים" מדובר? לא איחלתי. רק תיארתי את הגדרתך הנכונה על-פי ניתוח דבריך.לתשומת ליבך, האיחולים עברו לאדמין. "צפה פגיעה".
קללות, סליחה. קראת לי "דיקטטור גזעני". יש לי שמות רבים עבורך ואעדיף שלא להגיד אותם כאן. אני עצמי רבע ספרדי ומרבית החברים שלי או לא אשכנזים כלל- או מעורבים. נתניהו, נציג "ישראל השנייה"- הוא אשכנזי שבע מרחביה, אוכל שרימפסים ואומר בעזרת השם כחלק מהמיתוג שלו. הוא מאמין באלוהים כמו שאני מאמין בבודהיזם.דיברת אלי? אם כן, על איזה "איחולים" מדובר? לא איחלתי. רק תיארתי את הגדרתך הנכונה על-פי ניתוח דבריך.
הועבר לאדמין? אשריך צדיק. אולם מה גורם לך לחשוב שאני משנה את עמדותי/דעותי/כתיבתי על-פי השאלה מי קורא אותם? נראה לך שאני כותב מתוך 'ייווו, רק שהאדמין לא יקרא כאן' בשעות אחה"צ ובלילה עובר לשיטת כתיבה אחרת ? סורי, אבל אני לא עובד כך . לעולם אהיה נאמן לכתיבתי ומה שאני מאמין בו. דעתי לא תשתנה גם אם יעמוד שוטר לצידי שיעקוב אחרי תנועת אצבעותי על המקלדת וגם לא אם תגיש על דברי תלונה במשטרת ישראל, או תפגין כל יום מול משרדי תפוז.
לגופו של עניין, מה לעשות, כשאתה מאחל (איחולים בשרשור הזה היו רק ממקלדתך הרי) למאות אלפי אנשים "להיעצר ללא סיבה", אתה מביע בכך עמדה גזענית דיקטטורית. רוצה להתווכח איתי על זה? בוא בכיף . אבל זה אתה שיצאת כאן באיחולים יקירי, לא אני ולא אף אחד אחר בשרשור.
לכבוד יהיה לי להצביע על הבעיה האמיתית בשרשור זה ("איחולים") גם לאדמין, שכבודו במקומו מונח. אמנם בפורום הזה אנחנו מתירים את זה, אבל זה עדיין לא אומר שאפשר להמציא (בשיטת ההשלכה המוכרת) את מעשיך לאחרים דווקא .
כאמור, בחן את דבריך שלך ותגלה לבד שמה לעשות, הם דיקטטוריים וגזעניים. אם קשה לך להתמודד עם זה אוכל לנסות לעזור, אבל ההגדרה לדבריך לא תשתנה. ענייני ישראל הראשונה ו/או השניה לא קשורים לכך.קללות, סליחה. קראת לי "דיקטטור גזעני". יש לי שמות רבים עבורך ואעדיף שלא להגיד אותם כאן. אני עצמי רבע ספרדי ומרבית החברים שלי או לא אשכנזים כלל- או מעורבים. נתניהו, נציג "ישראל השנייה"- הוא אשכנזי שבע מרחביה, אוכל שרימפסים ואומר בעזרת השם כחלק מהמיתוג שלו. הוא מאמין באלוהים כמו שאני מאמין בבודהיזם.
דיברתי על כך שגם אותך יכולים לעצור ללא שום הסבר או צו (אני מאוד מקווה שלא יעצרו אותך- ובטח שלא בלי סיבה) . להזכירך, צמרת המשטרה היא במינוי השר בן גביר- לכן קשה להאשים את השמאל והדיפ סטייט. מה פה גזעני? אין פה שום עניין של שיוך עדתי. לגבי דיקטטורה, בן גביר הוא הדיקטטור.כאמור, בחן את דבריך שלך ותגלה לבד שמה לעשות, הם דיקטטוריים וגזעניים. אם קשה לך להתמודד עם זה אוכל לנסות לעזור, אבל ההגדרה לדבריך לא תשתנה. ענייני ישראל הראשונה ו/או השניה לא קשורים לכך.
לשיקולך.
לא, דווקא לא דיברת על כך ש"יכולים" (ואגב במדינה דמוקרטית, דווקא לא יכולים כלל וכלל). אלא קראת לכך שכך יעשו. דומה, אבל שונה .דיברתי על כך שגם אותך יכולים לעצור ללא שום הסבר או צו (אני מאוד מקווה שלא יעצרו אותך- ובטח שלא בלי סיבה) .
אם בן גביר דיקטטור שבן גביר יהיה בריא. אני מבטיח לך שמיד כשאעסוק בדיון בשאלה אם בן גביר דיקטטור אם לאו, אתייחס לכך בשמחה. מה לעשות שבן גביר לא היה הנושא כאן. דבריך שלך, של דורי 1981, הם היו דיקטטוריים (וגזעניים). אם וכאשר תחשוק נפשך להתמודד עם זה במקום לברוח ל1,001 עניינים אחרים, תרגיש חופשי לעדכן. עד אז, לא ברור לי בדיוק מה אתה רוצה, אבל להשתתף במשחק ה'תראו על כמה נושאים שונים אני יכול לדבר בשרשור אחד קצר', פחות בשבילי על הבוקר. עמך הסליחה.להזכירך, צמרת המשטרה היא במינוי השר בן גביר- לכן קשה להאשים את השמאל והדיפ סטייט. מה פה גזעני? אין פה שום עניין של שיוך עדתי. לגבי דיקטטורה, בן גביר הוא הדיקטטור.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.