השר שיטרית

השר שיטרית

השר שטרית: לפנות בכוח את הנכים החוסמים כבישים ח"כ אליעזר כהן: ח"כ לנדבר והמפגינים. צילום: פלאש 90 "הנכים מגזימים בצורה חולנית" אריה בנדר גולן יוסיפון מנחם רהט, מעריב, שר המשפטים מאיר שטרית קרא אתמול לפנות בכוח את הנכים החוסמים את צירי הגישה לכנסת ולקריית הממשלה בירושלים. "לא מקובל עלי שנכים יחסמו כבישים", אמר השר במליאה. "נכון שאולי זה לא פופולרי להתעמת עם הנכים, אבל צריכים לכבד את החוק במדינת ישראל, גם הנכים". שטרית השיב לשאילתה שהציג לו במליאה ח"כ אליעזר (צ´יטה) כהן שביקש לדעת מה הממשלה מתכוונת לעשות בעניין "המצור על הכנסת". כל הזכויות שמורות למעריב , להמשך הכתבה :לפנות בכוח את הנכים החוסמים כבישים

מוסיפה מרים קרן ממטה המאבק.

הדברים נכתבים לבקשת.כפי שהוקראו בטלפון. היום 30.01.2002 , לפנות ערב, היה ארוע לא נעים. "אירוע שהביא את חברת הכנסת סופה לנדבר לידי בכי". "לדבריה,התכוונה לצאת ממשכן הכנסת, ואמרה שעליה ללכת לבית חולים". "במחסום שיצר מטה המאבק, לא נתנו לה לעבור אלא בקשו ממנה להזדהות". " כאן החל דין ודברים לא נעימים, חברת הכנסת נתנה לנו להבין כאילו אנחנו משתמשים בנכות שלנו.אומרת מרים.כמו כן, חברת הכנסת דברה ממעמד של כח. הדבר חימם את רוחות השובתים". "מרים קרן, נסתה להרגיע את חברת הכנסת סופה לנדבר ברוסית, ובקשה שתפגין מעט אמפטיה לשובתים כפי שעשו לפניה חבר הכנסת יוסי שריד שעבר מאחד לשני ולחץ ידים ואמר ליבי אתכם ולמענכם, חבר הכנסת יורי שטרן כבד את כל הנוכחים גם הוא בלחיצת יד. יחס שגרם לפתיחת המעבר וחמם את לב השובתים" "כל נסיון לקרב את חברת הכנסת לא צלח". מוסיפה מרים קרן, חבל שבכלל הגענו למצב כזה. ואני מצטערת אם נגרמה למשהוא עוגמת נפש". "אם חברת הכנסת הייתה מפגינה מעט אמפטיה הייתה עוברת כמו שעברו אר חברי הכנסת". סוף ציטוט מדברי מרים קרן.

אפשר לדעת

אם מרים קרן היא עובדת סוציאלית או נכה בעצמה? אני יודע שיש עובדת סוציאלית שקוראים לה מרים, ואינני יודע אם זאת מרים קרן.

GIPSY

New member
השר שיטרית, ועלי לא מקובל ששר

בממשלה יחסום את דרכי הגישה לקיום ולחיים אנושיים לבני-אנוש (כן כן,""כבוד"" השר שיטרית יש לי חדשות בשבילך - גם נכים הם בני אדם) וזה נכון שאולי זה לא פופולרי להתעמת עם שר, אבל צריכיכם לכבד את החוק במדינת ישראל ובפרט אדוני, חוקים שה-מ-ד-י-נ-ה קבעה לגבי הנכים. אז לפני שאתה בעצמך קורא לכיבוד כל מיני חוקים אתה הוא זה ש-ל-פ-נ-י כולם הן מעצם התימרותך ליצוג האזרחים והמדינה והן מעצם מעמדך כשר ועוד לא סתם שר כאם שר המשפטים צריך לכבד ולדאוג שהממשלה תכבד את החוקים (הן צריכים שניים לטנגו, זוכר?) ומאחר שהממשלה לא מכבדת את עצמה איטומה לנכים ובאי כיבוד חוקי המדינה היא זאת שמפרה את החוקים ולא הנכים ובכך נותנת גושפנקא צודקת לנכים לשבות. אז לכן, לפני שאתה מחזק את האור השלילי שאתה כבר נמצא בו מלתחילה מאחר ששר בממשלת ישראל שיכול להתבטא כפי שהוא יתבטא הוא על תקן כתם שחור משחור הן על הממשלה והן על המדינה ואזרחיה - בושה וחרפה ממש. ואם תרשה לפני סיום לגלות לך עוד סוד גלוי קטן אחד שמבחינתך זה יהיה ממש על תקן גילוי אמריקה - אז דע לך שלו הייתם מקיימים מזמן את חוקי מדינת ישראל כפי שאתם ברוב חוצפתכם דורשים מאזרחיה אז כבר מזמן צירי הגישה היקרים שלך לכנסת ""הוד רוממותו"" לא היו נחסמים על-ידי הנכים מאחר ויש לי חדשות נוספות בשבילך לנכים זה בטח לא תענוג גדול ובטח שלא בקור הזה ואני מבטיחה לך שיש להם הרבה מאוד דברים חשובים אחרים לעשות ושוב עקב כך חזרנו למסקנה הכה מתבקשת - לא הנכים הם נכים ואלו הם שחוסמים את צירי הגישה לכנסת אלא א-ת-ם ורק א-ת-ם!!! אתם הנכים ואתם החוסמים לע-צ-מ-כ-ם בע-צ-מ-כ-ם את צירי הגישה לכנסת ומי שמגזים פה ולא רק בצורה חולה אלא בצורה כזו שהחולה הפכה ללא סתם חולה אלא רעה חולה זה אתה וכל שאר מרעיך מהממשלה וכדאי מאוד לפני שתיפול בעצמך ותהפוך לנכה דורש קיצבה וחוסם את צירי התנועה לכנסת (לא שזה היה מזיק לך - נהפוך הוא אולי כך הייתה יכול לחוש ולחוות בצורה הטובה ביותר את מצוקתם - הן נאמר: "אל תשפוט אדם כל עוד לא תגיע למקומו רק לרגע וכי חלילה אני לא מאחלת לך כל רע אלא להפך הרבה בריאות טובה ואריכות ימים) שתרד מהעץ הגבוה שטיפסת ועקב כך גם כנראה קצת השתן עלה לך לראש ותזכור מאין באת ומי הרים אותך והושיב אותך במקום שאתה יושב בו הן הכל זמני וחולף חלק פחות מהר חלק יותר ובפרט ממשלות (כך למשל את ממשלתו של ברק שהיתה נמאנה לשמו וחלפה כברק על כ-ל ש-ר-י-ה!!!) ולכן תזכור זאת טוב מאוד שכאן זה לא שילטון מונרכי כפי שהורגלת לו במרוקו אלה שילטון דמוקרטי - שכפי שידוע רק שכחת להפנים זאת לצערך ולצערינו ובסופו של דבר העם הוא זה שמחליט לגבי הממשלה ושריה והעומד בראשה ובאותו כוח שאתה דורש וכל-כך סוגד לו להפעיל נגד הנכים לשם פינויים כך גם אותו כוח מן הצד השני - שזהו העם יכול להיות מופעל גם נגדך והיום אתה שר - ומחר אתה כלום - אפס אז אנא ממך תיקח את זה טוב טוב לתשומת ליבך תפנים ותיישם כי חבל שבשביל דבר כה פעוט אך כה חיוני תהרוס את כל הסימפטיה והאמפטיה שהייתה לי עד כה כלפייך!!! ואני בטוחה שרק בשביל המשך דרכך כל כל וכל סמפטיה ואמפתיה שרק תוכל להוציא מאיתנו האזרחים חשובה לך!!! נזר - תומכת נלהבת בנכים ובמאבקים ואזרחית גאה ואיכפתית.

הודעה טובה מאוד

ממליץ להדפיס אותה ולהעביר אותה לנכים, שיפיצו אותה.

GIPSY

New member
אוקספורד בוקר טוב../images/Emo140.gif../images/Emo52.gifעל

ההצתה המאוחרת ותודה על המחמאה ב-ה-צ-ל-ח-ה בהמשך אתכם במאבקכם לאורך כל הדרך

מרים ק

New member
נתן זהבי ביום ה האחרון

בשיחה שהיתה לי בשידור סיפר שהשר שיטרית,ביקש מממנו בעבר לעזור לבדוק ולשפר את מצב הנכים, מפליא ששר האחראי על החוקים והצדק במדינה,דואג לנוחותו שלו ושל חבריו,למה לא חשב לדאוג לנכים,לחלשים לשכר מינימום,לעבודה מכובדת,לשם כך חוקק חוק,שיאפשר לשלם הרבה פחות ממינימום ולא חשוב איך החלשים יחיו,יחי ה צ ד ק.

למעלה