צודק.דקל זה מעשה ידייך? אני רוצה להעלות את זה בדף הפייסבוק שלי, אבל רוצה לתת קרדיט.
צודק. שכחתי לתת קרדיט לשושי נורמן , עמה הסליחהדקל זה מעשה ידייך? אני רוצה להעלות את זה בדף הפייסבוק שלי, אבל רוצה לתת קרדיט.
נו באמת,זאת אמנות נשית. אחותי מכורה לעשייה דומה. זה מצריך סבלנות עד אין קץ ושקט נפשי. או הרצון לשקט נפשי מוביל לאמנות כזאת.
לי יש לתרום לאמנות התרפיה את מחרוזת התרפיה וההגיגים שלי
צפה בקובץ המצורף 89874
זה פשוט.נו באמת,
נותרה תעלומה, שתיים.
אמנות נשית? שקט נפשי או... - קישור?
ואם אפשר, קצת יותר על הסעיף השני, אם אפשר ומתאים.
לא ראיתי מי כתב, חשבתי שאשה.זה פשוט.
אם את/ה גבר, אתה מסוגל לדמיין שאתה מכין דף ברכה כזה מעוטר ?
איך קשור?זה פשוט.
ויש גם בארץאיך קשור?
אם אתה גבר אתה מדמיין שאתה רוקם?
צפה בקובץ המצורף 89926
עבודת רקימה של Richard Mcvetis שגם מלמד רקימה.
Hand Embroidery with Richard McVetis
Creative design focussed & expert-Led hand embroidery Classes in London. Join an evening, day or weekend course for beginners at Ray Stitch and learn new stitch techniques with Artist Richard McVetis. Meet like minded people in this relaxing workshopwww.raystitch.co.uk
צפה בקובץ המצורף 89927
עבודת רקימה של Jordan Nassar
Art@Bainbridge: Jordan Nassar | Princeton University Art Museum
artmuseum.princeton.edu
או סורג?
צפה בקובץ המצורף 89936
עבודת סריגה במסרגה אחת של Nathan Vincent
Nathan Vincent
madmuseum.org
ואו.ויש גם בארץ
איתמר שגיא
Muscat Embroidery Itamar Sagi - מוסקט איתמר שגיא
Muscat Embroidery Itamar Sagi - מוסקט איתמר שגיא. 973 לייקים · 4 מדברים על כך. Itamar sagi , textile design , Muscat embroidery . hand made , needle art .home textile , painting , judaica...www.facebook.com
ראיתי תערוכה שלו, לפני כמה שנים. שילוב רקמות, ציור, טקסטים. אהבתי מאוד
הכרתי בעבר,זה פשוט.
אני לא מכיר גברים כאלה.הכרתי בעבר,
גבר שהיה אמן בנשמתו,
בהמון תחומים, גילף ופיסל,
צייר ורקם,
ובישל כמו שף,
והכל הכשרון נפלא.
ופגשתי גברים סורגים, אבל משום מה הרוב נשים.
באוטובוס לפני שנים, גבר מזרחי גדל מידות סורג.הכרתי בעבר,
גבר שהיה אמן בנשמתו,
בהמון תחומים, גילף ופיסל,
צייר ורקם,
ובישל כמו שף,
והכל הכשרון נפלא.
ופגשתי גברים סורגים, אבל משום מה הרוב נשים.
באוסטרליה, בשנים אלו, Chili Philly Crochet -גבר צעיר סורג במסרגה אחת ואף מוכר/נותן הוראות סריגה למוצרים מעשה ידיו.באוטובוס לפני שנים, גבר מזרחי גדל מידות סורג.
אגב, הטריק של סבתך ושל החקלאי מהרשת עבד. שלושה ימים. זה הכל. קניתי תפוחים במיוחד, עיתונים לא חסר לנו.באוסטרליה, בשנים אלו, Chili Philly Crochet -גבר צעיר סורג במסרגה אחת ואף מוכר/נותן הוראות סריגה למוצרים מעשה ידיו.
שמחתי לעזור.אגב, הטריק של סבתך ושל החקלאי מהרשת עבד. שלושה ימים. זה הכל. קניתי תפוחים במיוחד, עיתונים לא חסר לנו.
חוץ מלדעת לעשות נייר ממוחזר, כל השאר פשוט לעיצובזאת אמנות נשית. אחותי מכורה לעשייה דומה. זה מצריך סבלנות עד אין קץ ושקט נפשי. או הרצון לשקט נפשי מוביל לאמנות כזאת.
לי יש לתרום לאמנות התרפיה את מחרוזת התרפיה וההגיגים שלי
צפה בקובץ המצורף 89874
לדעת לעשות נייר ממוחזר, קלי קלות.חוץ מלדעת לעשות נייר ממוחזר, כל השאר פשוט לעיצוב
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.