השתגעתי לזקנתי...

השתגעתי לזקנתי...../images/Emo9.gif

לפני שבועיים ומשהו גיליתי תחרת תסריט בתפוז, ונכנסתי....עכשיו אני ממש בעמוק, כי מ:317 תסריטים בחרו גם את שלי ל:30 , ומאז כל הזמן אני "באקשן" - לעשות צילום, קלטת של 3 דקות, פיצינג.... קניתי ספר אך כותבים תסריט, בלילה לא נרדמת, כי חושבת על הסצנה הבאה בסרט... מצד שיני, כיף לא נורמאלי, לשחק בדמויות... בפיצינג שאלו, שזה הכל אמיתי? - כמובן שלא, אבל הבסיס מאוד אמיתי, והסיפור מתגלגלת לפי דמיון...מי שרוצה להגיב, לכתוב ביקורת, אפילו בפורום, כאן, אני רק אשמח.. החיים יפים...

דרדרית

New member
אווה - מאחלת לך בהצלחה. ../images/Emo140.gif

קראתי בעניין. נשמע מאד מעניין. העולם אמנם זר לי אבל מאמינה שמדבר יותר אל אלה שגרו בהונגריה וחיו שם. שוב- בהמון הצלחה.

עב

New member
אווה העברתי לך מסר על התסריט

וכמובן שיהיה בהצלחה

ברק 188

New member
לא השתגעת- הכי נורמלי שיכול להיות.

נשמע מענין- ספרי לנו על מה עלילת התסריט ואולי נוכל פה לתת תמריץ .

ju100

New member
נהדר אווה...../images/Emo41.gif

כשאדם מוצא אתגרים שמפרים את מוחו ואת יצירתיותו(איזה מילה) לא יודעת אם אפשר לתרום פה במשהו..אבל אם אפשר אז ברצון!. המון בהצלחה לך!!

עב

New member
זיקנה? מי אמר פה זיקנה?

אווה, כשאנשים מתחילים לדבר על זיקנה ועל זה שיש להם יותר עבר מעתיד, אני מספרת להם על האדריכל העותומני המהולל סינאן. למעשה הוא היה מהנדס בצבא העותומני ובגיל 48 שלפה אותו אשת הסולטן שיעשה לה שיפוץ יעני, רמונט) במטבחי הארמון. השיפוץ היה מוצלח (לכל מי שראה את הארובות במטבח בארמון טופקאפי באיסטנבול), ואשת הסולטן ביקשה שסינאן יבנה לה מסגד על שם בנה האהוב שנפטר. סינאן בנה. המסגד היה יפה והסולטן בכבודו ובעצמו, סולימן המחוקק, ביקש מסינאן לבנות לו מסגד על שמו, הסולמנייה שעומדת עד היום באיסטנבול. כמו כן סינאן בנה גם את מתחם הקבר של הסולטן ואשתו בחצר המסגד. סינאן תכנן, בנה ופיקח על 300 בניינים מגיל 48 ועד שנפטר בגיל 98, ביניהם חומות ירושלים ובריכת הסולטן. להתחיל קריירה חדשה בגיל 50 זה נפלא ושיהיה לך בהצלחה!!! (גם אם את עושה את השינוי בכיוון ההפוך, מתכנון למקצוע אחר - את נשארת בתחום היצירתי).

ju100

New member
בדיוק יוצאת ....../images/Emo41.gif

מהחלפת דיעות יענו פורום.(לא של הפרדס שלנו)בעניין זיקנה.. שיר שמישהו כתב בעניין הזדקנות...נו טוב "הסתערות" רבתי של יפיפיות הפורום..אז ככה (דעה אישית שלי)..(אבל מי שרוצה להצטרף אין בעיה) הכל מתחיל בקופסא הקטנה שלמעלה..כמו שחושבים כך משדרים.. נכון חולצות בטן זה כבר לא כל כך בשבילנו..ומרבתינו כבר זוכים לכינוי סבא\סבתא...אבל "זקנים" אנחנו לא!!!.. ובכלל יש לי הסתייגות אישית מהמילה "זקנים"!

ברק 188

New member
יפה הסיקור עב- יש לך עוד כאלו

דגמאות, יהפכו את הזיקנה - לזיק של תיקוה, שכל יציר יהפוך גם לקציר, ידע זה כוח
שלא תמיד מוסיף למוח
. מספרים שהנשיא בוש רצה לדעת מה חושב העם לגבי המשאל, לכן פתח פה אצלנו את תוצאות הסקר ונאנח "עוד לא אבדה התקוה" מתנגד מהוא מפרש: היה לנו את הכוח להחליט והידע להשליט. בעד מה הוא מפרש: אין לנו את הכוח לצאת משם,ועוד אין את הידע איזה נזק נעשה פה מבפנים ומחו"ל,כבר כתבתי טוב מזה לא יצא. ועכשיו די מספיק לפולטיקה ונעבור לפלצינטה, שהרי בשביל זה אנו כאן.

B T1

New member
האם יש קשר ישיר או עקיף בין...

זיק-נה לזיק-פה?
(תשובות לשלוח לבית הקשיש)

עב

New member
יש ../images/Emo41.gif זיק ../images/Emo41.gif וזה הכי חשוב!

למי שיש זיק יש תקווה וגם חיים. ולא משנה באיזה גיל ובאיזה מצב. יש צעירים כבויים וזקנים שמחים. לכן אני לא שולחת את התשובה לבית הקשיש אלא לפורום הזה, כי התרשמתי שכאן יש לכולם זיק (ואם אין אז נביא לכם אותו).

B T1

New member
../images/Emo24.gifאני אוהב את הפורום הזה....

פה לכוווולם חוש הומור אדיר. את הבדיחות (או את שורת המחץ) לא צריך להסביר. (מספיק אם כותבים בהדגשה) אשנה את שמי ל"זיק אדיר"
נראה כמה מיכתבי מעריצות אקבל?

ברק 188

New member
הקשר בין...(הסבר מדעי)

הזיק-נה לזיק-פה ניפרם עם הגיל וזה לא תרגיל זה חרא'גיל. מכיר את אכול ו...כי מחר ...(השלם את החסר)

מודה לכם את כל האיחולים...

פרסמתי את הסינופסיס (מסגרת התסריט), מפני שכל אחד יכול להיות מברק... השאילה, שהסיפור מספיק מעניין, כדי שאנשים ילכו לקולנוע, לראות את הסרט...לכן, לא צריך להיות מומחה בתסריטאות, כדי להגיד, שזה מעניין מספיק, או לא... הסינופסיס לסרט באורך מלא, 100 דקות. חלק הראשון על חיים העכשווים של אלה, וזכרונות מעברה (שבהונגריה) חלק שיני - הגעתם של האורחים ליום הולדת: קודם הילדים > קונפליקט בינהם (בין הבת לאח שלה, ובין הבן לאימא) , חגיגת יום הולדת : הילדים ראוים תמונה אחרת על אימם, מאשר הם חשבו עליה, ובסי העלילה מגיעה "המשיח" עבור אלה, בדמות חבר וותיק שלה, מעברה, עם ספר שערך החבר הזה מכתבות של אלה. חלק האחרון - שהילדים קורים את הספר, שעוזר להם להבין את אימם, וגם, שהם התיחסו בזלזול אליה, וגרמו לה כאב רב עם זה. ובסוף הבן מבקש סליחה על זה...מצד שיני אלה רוצה לעזור לבנה, להתקונן לאבאהות, ולחיים משותפים עם הבחורה, שיהיה אישתו. הדרמה בין הילדים לאלה, הקונפליקט על מעשה העבר, שעובר שינוי באכבות יום האולדת,והספר של כתבותיה של אלה, ומגיע לנקודת איזון. דמויות המרכזיות, כמובן אלה והילדים...הם אוהבים אחד את השיני, אבל יש הרבה כעס על דברים, שקרו בעבר, ולא דיברו על זה. מצד אחד הילדים לא מבינים דברים על חייה של אלה, מצד שיני, אלה לא מבינה למה לא מבינים אותה הילדים, למה מזלזלים בה... השינוי מתחילל בעכבות הכרות קרובה יותר של הילדים לעולמה של אלה, דרך האנשים, שמשתתפים בחגיגה, אבל עיקר דרך הספר, שאלה חוספת את עצמה בכתבות, מה שלא עשתה אף פעם פנים אל פנים מול הילדים...קונפליקט סמוי עניין הצלחה: הבן מסמל את הצלחה הכלכלי, הבת את הצלחה היצירתית...וכמובן, היצירה - במעשיה של אלה - גובר על הצלחה של הכסף בלבד. כמובן, אם צריכה להסביר, זה סימן לא טוב, כי כנרא לא עברו המסרים... חייבת לציין, שזה סיפור אמיתי...בקולנוע משנים דברים, למען סיפור טוב... כמה שזה מלא בפרטים אמיתיים, חיבור "הלגו" דימיוני לגמרה....

תיקון: הסיפור לא קרה במאת, אף פעם,

המרכיבים אמיתיים, אבל חיבורם דימיוני לגמרה, למען מטרה, שליצור סיפור שנוגע רגשית באנשים, שרואים את הסרט...

B T1

New member
אווה--בהצלחה רבה מאוד../images/Emo140.gif

כולנו מחזיקים לך אצבעות (לא חשיש-סתם צינגלה ) התוכן של "היפים ואמיצים" kiskutya ליד הסינוסיטיס שלך.

ברק 188

New member
"מעבר ליום הולדת"- פה ומאוד ומרגש.

למרות שזה לא קרה..., כמעט כל בית עובר איזה חוויה המתקרבת למשהו מהעלילה העיקר שהיה לך ב ה צ ל ח ה .ולא לשכוח להזמין את כל החבורה לבכורה.

למעלה