השתדלתי לקרוא ולעשות בלוקים, והנה סקיצה שלי

Shrp1

New member
השתדלתי לקרוא ולעשות בלוקים, והנה סקיצה שלי

ראשונה שאני חושב שאולי שווה להעלות, (הסורק לא עשה טוב לצבעים) אני כותב SHARP ולא מצאתי אפפחד אחר שכותב ככה, אני מקווה שזה בסדר.

Shrp1

New member
אופס... זה יצא הפוך

אני ממש מקווה לתגובות בונות...

kros32

New member
.

החצים לא קשורים לחיים החורים ב p וב a לא נכונים וחוץ מזה... יש לך עוד הרבה לאן להשתפר

Shrp1

New member
תודה ושאלה

קודם כל תודה על התגובה, החיצים עשיתי כי לפי מה שקראתי כאן החיצים באים כדי למלא מקומות ריקים, היה חור בין ה R ל- P, והS "נפלה", ככה לפחות נראה לי כשציירתי את זה, אם זה לא , אז מישהו יכול להסביר לי בשביל מה החיצים? ובקשר לחורים ב-P וב-A, אני יודע, עשיתי המון המון מחיקות ופשוט לא הצלחתי להגיע לשום דבר נכון.... איך זה אמור להיות?

soldendpaper

New member
חצים

זה אמור להיראות ככה ----> הם משמשים כדי שיהיו חצים בפיס ושיהיה לו את המראה החיצי יש מקרים שבהם רייטר אומר לעצמו "אני חושב שחץ יהיה טרי במיקום זה" ומוסיף חץ מקרים אחרים הרייטר חושב "חץ יהיה טרי במיקום זה" ולא אומר את זה בקול רם לתרגול נוסף לקרוא עמודים 6-15 בחוברת ההדרכה

Shrp1

New member
למרות שצחקת

אני ינסה להוציא מהתשובה שלך משהו רציני, אז חיצים זה רק איפה שזה נראה לי.? אין לזה משמעות של "האות לא תיפול" או משהו? סבבה

acab123

New member
אם באמת עשית בלוקים היית מבין שזה לא חורים

זה בארים מחוברים.. תנסה לעשות את זה ככה.. החיבור שלהם יוצר "חור".. אל תחשוב חורים.. תחשוב בארים...

Shrp1

New member
צודק, קראתי את זה באיזשהו מקום, עוד נסיון

ה-R קצת נדפקה לי כי הבאר השמאלי לא באותו העובי...

למעלה