השתדלתי ...

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
השתדלתי ...

שלא להעצב לא להיות מריר שלא להתחיל את השנה ברגל שמאל שלא למעוד לכעוס לרטון....להגיד תודה על הקיים. ולהאמין שהשנה תהיה טובה יותר מקודמתה .

השתדלתי שלא להעציב אחרים..ופחות או יותר הצלחתי.(יצא לי לספר לנפש אחת על מצבי ולצערי העצבתי אותה ..)

עכשיו מותר כבר לשתף לספר...כי חודש שעבר הוקדמה הבטחת הכנסה בגלל עיד אל פיטר טוב וראוי שכך. לראש השנה וכיפור..לא הקדימו אחרי כיפור ייכנס כסף..אפלייה מתקנת אמרו לי זה...

ןמה עם תיקון שולחן לבנאדם שכל הכנסתו כמעט (מידי פעם יש עבודה או זיוע קטן שלא אחטא בלושוני אני אומר) מהקצבה הנ"ל סך 1590 נטו ביד...

לא ולא אמר הביטוח (בידוח?) הלאומי...אתה ודומייך בעונש תשארו ללא שולחן חג ..ככתוב ואין עפלה בליבו וצדיק באמונתו יחיה...תחיה על אוויר ועל אמונה..

ובכן ידידי שרדתי ואשרוד עוד את השבוע הקרוב..(הקצבה תכנס ב15 לחודש) רק צר לי שהאוייב שלי במדינה שלי לא בגבול אני לא מפחד מאסד ולא מנסראללה ולא כל חבר המרעים הללו.

אני פוחד מבני עמי!! עם האוייב אני אסתדר בעז"ה ומקלט. עם בני עמי הרודפים אותי הרבה יותר קשה...בונייך ומחרבייך מקרבך יצאו שם נאמר.

ואני כולי תפילה שנהייה כולנו לבונייך כאיש אחד.

ולא יתקיים הכתוב וירדוף איש עני ונכאה לבב למוטט ויאהב קללה ותבואוהו ולא חפץ בברכה ותרחק ממנו יליבש קללה כמדו..וגו'..

אני מאחל לכם ולאנשי האוצר היקרים , כנסת ישראל והממשלה כולל יאיר לפיד..שתבונה ובינה יהיו בהם השנה לעשות טוב וחסד ישר ונכון לקיום המדינה הזאת וכל יושביה.
באשר לי ישועת השם כהרף עין היא.

בהזדמנות זו אם פגעתי במי מכם החברים והקוראים את דבריי בפורום אני מבקש סליחה, מחילה וכפרה מכל הלב ומקווה שתסלחו לי כי לא היתה כל כוונה בליבי להרע.

שנה טובה וחתימה טובה

בוקר טוב ירוני

אתה מדהים אותי פעם אחר פעם בחוזק שלך
אני מעריצה את טוב הלב שלך, האופטימיות, הענווה, האיפוק

חיפשתי קצת ברשת מה קורה עם הקצבאות של ביטוח לאומי
לפני החגים וראיתי את מה שאתה מתאר עם הסברים מלומדים
של עורכי דין למה לא הקדימו. ממש נורא.

אתה יכול לספר כאן הכל. תמיד. הכל.
אתה תמיד משמח בדברים שאתה כותב. תרגיש חופשי לשתף אותנו גם בדברים הלא נעימים.
לפעמים עצם השיתוף טיפה עוזר.

מאחלת לך שהשנה החדשה תהיה יותר קלה ויותר ברוכה
שתמצא ישועה, אהבה והכנסה

האיחולים, הסליחות והחיוך שצירפת מרחיבים את הלב בעת רצון זאת
מצטרפת לתפילותיך ולברכותיך
ומקווה שיגמלו לך בטוב על כל הטוב שאתה מרעיף

שבוע טוב ושנה טובה ומתוקה

פריאל12

New member
ירון

שתמיד תמצא בעצמך את כוחות הנפש ואת האופטימיות הנחוצים להתמודדות

Being And Doing

New member
רגע של כנות

קראתי רק את המשפט הראשון בכתביך(העייפות החלה לתת את אותותיה),
עם זאת - המשפט הראשון הראה עד כמה אתה רוצה! וכבר יש לך התחלה טובה! כל הכבוד ידידי!

למעלה