השתחררתי היום!!! עזרה!

הילה jjj

New member
השתחררתי היום!!! עזרה!

שלום רב לכולם בשמחה ובלא מעט עצב השתחררתי היום מצה"ל התיכנון שלי זה לטוס כבר בסוף החודש לארה"ב ולהתחיל לעבוד בעגלות וזהו...פה הבעיה,ההיצע כל כך גדול,ואני מאד מבולבלת,כל הפירסומים משכנעים כל כך אני לא יודעת למה להאמין ולמה לא בהתחלה חשבתי על קנקון-מקסיקו,אחר כל על ורג'ינה,ועכשיו אני חושבת על הואי ובוסטון... אני יודעת שזה עסק קצת מפוקפק ולכן אני מאד חוששת מי שיכול לעזור,לעוץ עצה,עבד וממליץ על איזו חברה,יודע איזו מדינות פחות חזקות מבחינת המכירות,כי אני שומעת מאנשים על סיפורי הצלחה (וכן גן על סכומים לא הגיוניים. הלכתי לאיזה חברה והבחורה שם ניסתה לגייס אותי לכוחם בכח ואמרה שהיא עשתה 28,000$ בחודש. משוגעת. ישר חתכתי מהם,זול מדי...) ועל אכזבה טוטאלית. אני יודעת שזו עבודה לא קלה בכלל ולא כולם עושים סכומים יפים. כדי לא לפול בפח אבקש את עזרתכם כי אני משתגעת כבר. תדה רבה! הילה

Charo

New member
קודם כל מזל טוב על השחרור

דבר שני, בעגלות האלה יש הרבה נוכלים שמבטיחים אישורי עבודה וכד' אז בוא נסגור את זה כאן ועכשיו- אף חברה של עגלות לא תנפיק לך אישור עבודה חוקי בארה"ב לא משנה כמה עורכי דין הם יפעילו וכמה שנים הם כבר בעסק... יש כאלה שימרחו אותך למשך כל תקופת העבודה שזה בתהליכים ושהם עובדים על זה ויש אתה אלה שיגידו לך את האמת שתכלס שאין דבר כזה, את באה, עושה את המכה שלך בשקט ועם פרופיל נמוך וחוזרת הביתה עם סטפה של כסף חשוב מאוד שתבדקי טוב טוב מה מי מו כי את לא רוצה להתקע בצד השני של העולם ולגלות שהמעסיק שלך גונב ממך כסף או שאת תקועה בדירה באיזור הכי גרוע בעיר. שם לא יהיה אף אחד שיעזור לך אם תקלעי למצב כזה. תבררי עם אנשים שהיו או עדיין עובדים במקומות האלה אם מה שכתוב במודעה זה פחות או יותר מה שבאמת קיים במציאות בגדול לפני תקופת החגים הישראלים בעגלות עושים שם כסף לא רע בכלל (בין ספטמבר לינואר) ושוב, העבודה היא לא חוקית ויש סיכויים שתתפסי ותשלחי חזרה עם black stamp בדרכון. כבר קלטת את הרעיון, אם ינסו למשוך אותך עם תנאים שנראים לך לא הגיונים תגידי יפה תודה ותמשיכי הלאה כי את לא הולכת שם לחופשה בתשלום, את הולכת לעבוד קשה. את תעשי כסף בנזונה, אבל תזיעי בשביל זה ואם מעסיק ינסה לחרטט אותך עם כלמיני חוזים שמבטיחים אישור עבודה אז קחי בחשבון שהוא ישקר גם בנוגע לדברים אחרים אז תפקחי את העין יש לי חברים שהיו בקניון בעיר שיקגו בתקופת החגים האחרונה ועשו כסף מצוין. עבדו 12 שעות ביום, חזרו הביתה גמורים, אבל חוץ מזה לא היו תלונות בקשר למעסיקים ולתנאי העבודה זהו בגדול... בהצלחה

ט ו ל ה 1

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif../images/Emo50.gif

חזר לי השם משתמש

למעלה