השתחררתי עכשיו ואני צריך קצת עזרה עם עבודה

talcohn1

New member
השתחררתי עכשיו ואני צריך קצת עזרה עם עבודה

יצאתי לחפשש בראש השנה והתחלתי לחפש עבודה מצאתי בבית קפה בקריות ואני מתחיל משמרות, אבל הבעייה היא שיש די הרבה מלצרים ואז אין הרבה משמרות לכל מלצר. ואני כן רוצה וצריך כמה שיותר משמרות. אז חשבתי אולי להתחיל לחפש בעוד מקום או לנסוע לאילת, או לחו"ל. חו"ל אני פוסל כמעט לחלוטין בגלל התנאים שם ואני לא רוצה לצמצם את עצמי למצב שאין לי ממה לחיות רק בשביל להרוויח 5000$ בחודש, אלא אם כן מישהו עבד בחו"ל ויכול להגיד לי אחרת. לגבי אילת? איך המשכורות שם? אם אפשר קצת פרטים וכו' ומה כדאי לעשות או מה לא? אני עדיין לא משוחרר רשמית ככה שאני לא יכול לעבוד בעבודה חוקית עם תלושים אבל אני אמצא כבר עד נובמבר כשאני משתחרר מה כדאי? לאן מומלץ ללכת? אני מהקריות. מה שאני לא מוכן זה כל עבודות האבטחה, לשבת באיזה ביתן במשך 12 שעות ביום ולא לעשות כלום. אני לא מסוגל ואני אשתגע אחרי יומיים. :))

אתי136

New member
אני עבדתי בחול

אני השתחררתי שנה שעברה וישר הלכתי לעבוד באנגליה,הייתי שם 8 חודשים והיה לי מדהים. עבדתי במכירת תמונות שמן באנגליה בחברת ארט פור יו החברה מדהימה היחס שם הכי כיף שיש וכולם כמו משפחה הדירות של הצוותים מדהימות ויש שם הכל זה בכלל לא מצב כמו שאתה אומר שאין לך ממה לחיות ,ומעניין מאיפה הסקת את זה... והכסף.. אין בכלל למה לדבר אתה יכול להכנס לאתר שלהם ולראות www.artdor you.co.il זו חוויה מגניבה האנגלים קרועים לגמרי וגם אנגליה עצמה יפיפיה..

talcohn1

New member
ועכשיו ממישהו שלא מפרסם את החברות האלה

יכול להגיב לי?

EmGee

New member
כל עוד אין לך כישור מיוחד

סביר להניח שתקבל מינימום, כמו במלצרות וכאלה. מכירות בחו"ל זה הימור, שבתאכלס ברוב המקרים זה הימור טוב. אבל שוב זה הימור. תעבוד קצת בעבודה נמוכה, תלמד משהו בחייך ויום אחד תוכל לקבל הצעות עבודה טובות יותר כשיהיה לך מה להציע.

talcohn1

New member
מישהו אולי עובד או עובד בסלקום או אורנג'

הם מעסיקים צעירים מכירות בטלפון זה עבודה של בערך 10 שעות ביום מישהו יודע על זה משהו?

Haunted

New member
לגבי עבודה בחברות סלולאר

שמע, זה כסף טוב, טוב מאוד אפילו. אבל העבודה נורא קשה (במוקד הטלפוני ובפרונטלי בפרט). בגדול המשמרת שלך היא "8 שעות", אבל כמעט תמיד נשארים אחרי הזמן כדי לסיים את העבודה. יש לי הרבה חברים שעובדים בחברות סלולאר, והם מרוויחים לא רע בכלל. לעומת זאת, בלילה הם ישנים טוב מאוד. אם אין לך בעיה עם עבודה אינטנסיבית אז סלקום\אורנג'\פלאפון יכול להיות טוב בשבילך. אחרת, כמו שאמר זה שמעלי, תתחיל בדברים קטנים ולא מסובכים כדי לפחות לפרנס את עצמך.

chos

New member
אתה יודע מה בערך השכר בחברות סלולר?

יש הבדל משמעותי בין תמיכה טכנית למוקד מכירות?

לגבי עבודה בחברות סלולאר

יש למישהו מושג מה דורשים בחברות בשביל לעבוד בתחום הטכני של תיקון מכשירים והתעסקות עם תשתיות? עוד לא התחלתי לחפש עבודה אבל שיהיה לי מושג מה המצב פחות או יותר...

זה קורס שבגדר השתלמות בשכר או

שבשביל לחיות במהלכו צריך עבודה שכבר עובדים בה מעבר לקורס הזה?

Haunted

New member
אני דווקא

יודע משהו אחר על מכירת ציורי שמן באנגליה. (עבודה זוועתית, תנאים ירודים, אנגלים לא סימפטיים, מגורים נוראיים) וזה כמובן בלי להתייחס לעובדה שאם אין לך דרכון אירופאי זה נחשב לעבודה בלתי חוקית. אבל ניחא, כנראה שזה עניין של גישה ומנטליות.

EmGee

New member
בעניין של מכירות תמונות שמן

ב99% מהמקרים זה עבודה לא חוקית, כמה יפה שינסו לייפות את העניין. גם אם יש לך דרכון אירופי. לא משלמים מיסים=לא חוקי.

אתי136

New member
אתה דווקא לא יודע כזה הרבה...

צר לי אבל אני בטוחה שאתה מדבר מחוסר ניסיון ולא מכיר את התחום או שפשוט התנסת בחברה ממש גרועה.. כן יש אנגלים לא סמפטים אבל אני התחברתי להמון לקוחות ומצאתי אותם מצחיקים ומשוגעים.. המגורים שאני הייתי בהם היו מעולים ברמת .. ג'קוזי בבית.. התנאים .. הרבה יותר טובים מלמלצר ותאמין לי עשיתי גם את זה,יותר מידי זמן ובגלל זה העדפתי לא להשר בנורמה הזאת ולקבל שכר מינימום על 12 שעות עבודה כששם אפשר לעשות 2000 שקל ביום- שזה מה שעשיתי ביום הראשון של העבודה שלי. וכן עבודה לא חוקית... ומה נראה לך עושים בארה"ב במובינג,בעגלות וגם באנגליה.. לפחות בתמונות אתה זז ולא תופסים אותך... קיצור ;זה כנראה באמת עיניין של גישה ומנטליות. יש כאלה שמוכנים לחיות כמו כולם ולעבוד בשביל כלום כסף.. ויש כאלה שמוכנים לעבוד קשה ולעשות הרבה כסף במעט זמן ולחזור לארץ מסודרים....

אני עבדתי באילת

והיה ממש כיף. תסתכל כמה הודעות למטה ותראה משהו שרשמתי למישהי ששאלה לגבי זה.

talcohn1

New member
אני חושב שדי הסתדרתי

אני אתחיל במשמרות נגיד מלצרות כי אני מאוד רוצה להתחיל ללמוד ויש לי עוד פסיכומטרי לעשות ועוד מכינה בטכניון אז אני אשאר עם משמרות שזה מתאים לי בול. ניראה אחרי זה אם הכל ירוץ ואם לא תמיד אפשר לעזוב ולעבור למקום אחר

oleg 1 2 3

New member
תגיד אחי בד''א לא נוסעים לטיול ישר אחריי הצבא

קח את עצמך לך 3 חודשים לתאילנד או שבאמת תלך לעבוד שנה בארה''ב כמו תוכנית שראיתי פעם בערוץ 8

EmGee

New member
לא

בדר"כ חוזרים למציאות ואז מחלחיטים לאיפה לסוע, מתי, איך ולכמה זמן.

למעלה