השתחררתי על קב"ן לפני 10 שנים.ואני רוצה לחזור

tamil69

New member
השתחררתי על קב"ן לפני 10 שנים.ואני רוצה לחזור

כן , אני כבר בן 30, עובד בעבודה טובה,חברה כוסית, אבל זה עדיין מעיק........ אני רוצה לתרום את חלקי, או לפחות לעשות מילואים. איך אני ארגיש אם תהיה מלחמה , אני אשב בבית ורק אח שלי ואחותי ילחמו ?!?! איך עושים את זה ?מישהו עשה את זה פעם? בתודה מראש על מידע אינפורמטיבי וגם סתם דעות, אתם יודעים.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
לרצות לתרום...

נראה שהבחירה שעשית בעברך מעיקה עליך, רובצת על מצפונך, מרגיש צורך עז לתקן, מרגיש אולי שהויתור על השירות הצבאי היה טעות. יקר, אתה בהחלט ראוי להערכה על כך שהיום אתה מרגיש צורך לתרום למדינה במקום שבעבר ויתרת עליך. אנחנו גם שמחים שהחיים טובים אליך ושאתה מסודר בעבודה, מרגיש טוב עם עצמך. אין לנו מידע על אנשים שהשתחררו מהצבא על קב"ן ולאחר 10 שנים חזרו לשרת, אנחנו גם לא בטוחים שזה הכיוון שכדאי לך לבחור. אתה היום בן אדם מבוגר, מתפרנס, מרגיש טוב עם עצמך, ועל זה נראה לנו שאסור לך לוותר. גם לא בטוח שלצבא יש היום, בגילך, מה להציע לך. מעבר לזה, הרגשת הצורך לתרום היא מבורכת ויש המון תחומי התנדבות שבהם תוכל להציע את עצמך, ואולי זה התחום שבו עליך להתמקד. אנחנו באמת מאחלים לך שתמצא את המקום שבו תוכל תרום הכי טוב ושתראה בכך ברכה.

HorseWhisper

New member
היי..

ככל שהחזמן חולף ככה תקופת השירות שלך קצרה יותר.. ככה שאם תתגייס עכשיו לצבא סביר להניח שתשרת משהו כמו 3 חודשים בלחץ... אתה בטח תצטרך ללכת לקב"ן כדי להעלות את הפרופיל בחזרה ואז לחזור לצבא אני בחיים לא שמעתי על זה אבל מישהי פה פעם אמרה שיש מדור שמי שרוצה לחזור לצבא יכול לפנות אליו, אבל לא זוכרת את השם.. בקיצור, קצת בירורים ואתה יכול.. שבת שלום

למעלה