השתחררתי!

lilushya

New member
השתחררתי!

הייתי מנותקת מהעולם .אחרי שבוע עם דלקת ברחם כתוצאה מהצילום רחם הלא סימפטי הזה -שבוע וחצי גיהנום !
הבנתי סופית שהרופא משפחה שלי פשוט סנדלר . עכשיו 10 ימים בבית עם מנוחה מלאה ואנטיביוטיקה וגינאלית ואורלית . מתחילה מ-ה-יום.
מעניין מה מידת הנזק שנוצר לי שמה. לפחות עכשיו אני יודעת שפתחו סתימה בחצוצרה הימנית והכל פתוח עכשיו. נקווה שהלוקרין יתפוגג כבר ונתחיל לנסות להיקלט. מקווה שזה יקרה ומהר לפני שיתחילו כל המיחושים השנואים להתגבר

nsharoni

New member
תרגישי טוב

אווי נשמע נורא , תרגישי טוב.
את יודעת מה גרם לדלקת? מי שלח אותך לצילום רחם? ואיפה עשית?

lilushya

New member
תודה

הצילום התבצע במרפאת נשים בבאר שבע
הרופא שלי המליץ לי ללכת לצילום וכמובן הרופא משפחה הוא זה שנתן את ההפניה
הדלקת נוצרה כי לאחר הצילום קיבלתי אנטיביוטיקה שלא התאימה לי חזרתי לרופא המשפחה שלי שטען שאין צורך באנטיביוטיקה ולא לגעת יותר (במקום להחליף פשוט) ... ולמחרת כבר בערתי בבית .

( אני בכוונה לא מציינת שמות ) אבל הרופא משפחה יוחלף בראשון בבוקר אחרי שיחה עם מנהל המרפאה ומנהל המחוז ( מזל שאמא שלי היתה שם לראות את ההתיחסות המזלזלת שלו -אפילו לא בדק אם זו אכן תגובה אלרגית ,יותר היה חשוב לו לדעת למה לא קבעתי תור מראש)

nsharoni

New member
מקומם

פשוט מקומם
לא מספיק אנחנו סובלות מכאבים וצריך עוד לסבול מטמטום של רופאים.

lilushya

New member
זה הכי מציק לי

הרופאים והאחיות שאין להן מושג מה זה ... היתה אחות שאפילו אמרה " אההה יש לך כמו השחקנית ההיא שני כהן ? ..קראתי על זה ..." יותר מפעם אחת וגם ...אני חושבת שההבדלים השונים בין הצורות השונות של אנדומטריוזיס עוד פחות ברורות להן . אני סובלת מאדנומיוזיס- הם לא יודעים איך להתייחס לזה מהבחינה הטיפולית. לדוגמא -בלפרסקופיה לא תוכלו לראות את זה כמו באנדו היות וזה חבוי בשריר הרחם.המודעות אצל אלה שמטפלים בנו נראית לי יותר נחוצה בשלב הראשוני מאשר בציבור ואם רופאים ישכילו לזהות את זה הם יוכלו לתת מענה לתלונות המטופלות שלהן ... תסכימי איתי שכל אחת מאיתנו התלוננה לא מעט ואותתה לא מעט לפני שהיא אובחנה.

מורנקה28

New member
פשוט חוצפה

זלזול והחוסר הבנה של הרופאים בנושא!!!!
תאמיני לי צריך לשלוח את כל הרופאים לרענון על מחלות קיימות!!

נורא ואיום

מזכיר לי שלפני תשע וחצי שנים כשהתלוננתי על כאבים בצד שמאל הרופא המטומטם שלי אמר שזה שריר תפוס ואחרי חמישה ימים הגעתי למיון לא עם שריר תפוס אלא עם חור בקיבה!!! ועברתי ניתוח חירום ואשפוז לעשרה ימים.
הרופאים האלה חיים בסרט שלי לא ברור מהו, אני התלוננתי עליו ועברתי לרופא אחר. לדעתי המקרה שלך לא שווה רק מעבר רופא אלא גם תלונה, שיעיפו את הרופא הזה לקיבינימט.
רפואה שלמה ו

lilushya

New member
תודה לכולן

אני מתאוששת :) היום הודיעו לי שמצאו לי מחליפה בעבודה ...הם לא יכלו להתמודד עם הבלאגן כרגיל ... הרופא בטיפול הוגש מכתב למנהל המרפאה ...הבעיה היא שכשאני סוף סוף אכנס אל הרופאה שאני נלחמת להיכנס אליה זה יהיה אחרי כל כך הרבה רעש שזה פשוט לא נעים ..
מקווה שלפחות אחרי כל הבלאגן הוא לפחות יעשה את החשבון שלו עם עצמו כמטפל ...
בכל מקרה אם לא יסתרד במרפאה הזו אני פשוט אאלץ לעבור אחרי 27 שנה ...

למעלה