השתחררתם? מזל טוב! מה עכשיו? כנסו ותדעו!!

שימקי

New member
השתחררתם? מזל טוב! מה עכשיו? כנסו ותדעו!!

אם השתחררתם ואתם לא יודעים מה לעשות עם עצמכם, לעבוד? ללמוד? לפתוח עסק? דברו איתי באיסיקיו 101268903 או במסנג'ר [email protected] ותקבלו הצעה שאי אפשר לסרב לה.

שימקי

New member
הזדמנות פז להרוויח הרבה כסף!!!

דברו איתי באיסיקיו 101268903, מוצ``ש זאת הזדמנות חייכם! אל תפספסו! דברו איתי, לא תיצטערו!

נצל"ש- עבודה בטלמרקינג../images/Emo184.gif

מישו עבד פעם בזה? או יודע מה צריך לעשות בעבודה כזאת? שעות עבודה? שכר?

מעתיקנית../images/Emo70.gif../images/Emo184.gif

Charo

New member
עבדתי בזה שבועיים

צריך אופי מסויים בשביל העבודה הזאת עצבים של ברזל, חוסר מוסריות וסבלנות בלי סוף. זה לקבל הרבה קללות, הרבה ניתוקים והרבה סירובים. אין מה לעשות... לישראלי הממוצע יש שתי תכונות: 1. הוא לא סומך על אף אחד 2. הוא תמיד חושב שמנסים לדפוק אותו אבל אם את יודעת להיות עקשנית, להכנס לאנשים לראש ולדעת למכור להם מוצרים שהם כנראה לא ישתמשו בהם בחיים, את יכולה לעשות כסף לא רע בכלל. היו אנשים בחברה שעבדתי בה שסגרו משכורות של 12 אלף שקל ויותר ברוב המקומות עובדים לא יותר מ8 שעות (משמרת זה 6) כי אחרי זה המוח כבר מפסיק לתפקד והשכר הוא בד"כ בסיס של 20 ש"ח + בונוסים ע"פ מכירות אני ברחתי משם כל עוד נפשי בי, לא מסתדר עם סוג העבודה הזה... לא יכול למכור משהו שאני לא מאמין בו לאנשים שכנראה לא צריכים את זה

ט ו ל ה 1

New member
../images/Emo6.gif

אבל יש דברים דומים שיושבים מול מחשב וטלפון כמו 144, תקשוב, שירות לקוחות :|

שימקי

New member
וואי וואי וואי וואי...

בנות אתן מה זה לא בכיוון?! שחבל לכולכן על הזמן... לא מדובר בזה בכלל. זה משהו אחר לגמרי. לא מרקטינג ולא נעליים. גם אני בחיים שלי לא עשיתי מרקטינג ולא מתכוון לעשות. פה מדובר במשהו אחר, מי שרוצה פרטים שתיכנס אלי לאיסיקיו 101268903, או שתקבעו בינכן פגישה משותפת, ואני יכול להגיע עם השותף שלי שעובד איתי בזה, ונסביר לכן הכל.

שימקי

New member
כן ו...כן.

כן, אם תקבעו פגישה בבית של אחת מכן, נגיע, בלי בעיה, ואם תרצו, אז אפשר להיפגש בבית קפה, אין לי שום בעיה עם זה.. ולגבי הפנוי, אז אני פנוי, השותפים שלי לא.

חחחחחחחחחחחח איזה חמוד../images/Emo184.gif

האמת הייתי נורא שמחה אם היית מציע לי עבודה שעושים בה איזה 100,00 ש"ח בשנה... אני אשמח נורא~ אני פשוט הולכת לרעוב כל שארית ימיי...

שימקי

New member
דווקא יש סיכוי...

וזה לא צחוק. אם תלמדי את העבודה, ותעבדי בצורה נכונה וביעילות, תוכלי כמובן להתחיל בקטן, עניין של כמה מאות דולרים בחודש, וזה רק ימשיך לעלות, ולכי תדעי לאיזה מימדים את יכולה להגיע... בקיצור, שווה לקבוע פגישה ולשמוע מה שיש לי ולשותפים שלי להציע לכן.

למעלה