"השתיקה שלי זו הצרחה הכי גדולה..."

"השתיקה שלי זו הצרחה הכי גדולה..."

כבר הרבה זמן שאני שותקת, השתיקה הזו היא צרחה, זעקה לעזרה, קריאה ליחס, תשומת לב, תמיכה ועזרה. אני רוצה להתנצל על שהזנחתי בתקופה האחרונה את הדברים פה, את עצמי, אתכם.. קשה לי כ"כ. רע לי כ"כ.. אני לא מוצאת את עצמי, אני עוברת דכאון אחרי דכאון, אחרי כל נפילה יש לי נפילה עמוקה יותר, והבור לא נגמר...
נמאס לי מהכל, נמאס לי מעצמי, לא טוב לי במקום שאני נמצאת בו, אני מרגישה תקועה במקום, כאילו מיציתי מכל מקום ומכל פינה.. שיעמום והתנוונות כזו שבא פשוט לצרוח. עשיתי כמה שטויות השבוע ופלטתי כמה דברים לא נכונים ליד האנשים הלא נכונים.. לא קרה לי מזה כלום חוצ משיחה פה ושיחה שם עם האנשים שממונים עליי. אני רק יודעת שאני מחפשת את המוצא שלי מהנקודה הזו, הנקודה הזו שמטריפה לי את השכל.. שגורמת לי להיות כמו שאני עכשיו, שזה לא אני האמיתית. איבדתי את עצמי במקום מסויים, איבדתי כ"כ הרבה אנשים אחרים, איבדתי כ"כ הרבה דברים יקרים וחשובים..
אני מחפשת את עצמי ומחפשת תשובות עכשיו, מנסה לתקן את הנעשה ולנסות להתפתח למקומות חדשים.. אחרי הכל, יש לי עוד שנה ו-8 חודשים להעביר שם.. במקום הזה. אני מצטערת אם נעלמתי למישהו, מצטערת אם לא הייתי אני מספיק.. מצטערת על כל הטעויות שאני עושה בלי הפסקה... (אני לא מפסיקה לטעות...
) "רק בשביל לקבל חיבוק..."
אם למישהו יש מה לומר לי, זה המקום. אוהבת, מתנצלת ולא שוכחת לעולם..
נמש. *ההודעה מופנית לכל אותם אלה שיקרים לי, ואני יקרה להם, לכל אלה שאוהבים אותי/אני אוהבת אותם/שונאים אותי או סתם מכירים אותי בתור נמש או בתור טל..

שתדעי לך...

שלמרות שאנחנו לא הכי מכירות.. אני באמת בזמן האחרון חשבתי עליך=]

../images/Emo51.gif ../images/Emo13.gif מחמם את הלב לדעת שמישהו

חושב עליך.. למרות שהוא לא מכיר אותך כ"כ..

ס ט י י ק

New member
../images/Emo24.gif

מקווה שהכל יעבור ומהר
הצבא יכול להיות התקופה היפה בחיים והתקופה הפחות יפה. צריך להתמודד עם זה. אוהבת

בצה17

New member
../images/Emo24.gif

את תמיד הנמש מהמפגש, הנמש שדיברתי איתה ואהבתי וחיבקתי
ולא משנה כמה קשה לך תמיד אנחנו כן רק תדברי איתנו
ולא ניתן לפורום הזה למות אל תדאגי הוא בידיים טובות!!

../images/Emo24.gif

כל אחד עובר את זה. יהיה טוב נמש. אם לא היום, אז מחר. ואם לא מחר, אז מחרתיים... החיים עוד לפנייך...

יואו, עשית לי צמרמורת../images/Emo4.gif

שולחת לך חיבוק באמת שהכל תקופה, את תראי שהזמן מרפא את הכל את הכל..

liel15

New member
כל אחד יכול לעבור תקופה כזאת..

ואני מבינה אותך.. ואת תעברי את זה.. ולא נורא שהזנחת קצת את הפורום !

dsol

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

מבין אותך בערך גם עלי עברה תקופה כזו הכול יעבור בצורה זו או אחרת יהיה בסוף טוב או לפחות ישתפר טיפה

mitky

New member
../images/Emo24.gif אל תדאגי

אנחנו פה בשבילך.. את לא צריכה להתנצל, את בתקופה קשה, ואנחנו מבינים. גם את תעברי את זה, ותהיי מאושרת!! בהצלחה

שטיצה

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

לצערי, הייתי במצבך, ככה שאני מכירה את ההרגשה מקרוב מקווה שתרגישי טוב יותר.

למעלה