השתיקה

מורני !

New member
השתיקה

השתיקה

התחלתי לדבר ולפתע נעתקו לי המילים. כן... אפילו לי זה קורה לפעמים. אז שתקתי קצת ואז שתקתי הרבה ואז לא הפסקתי לשתוק. ובמשך הזמן השתיקה הפכה לחברתי הטובה. ובאו אנשים מסוגים שונים, זכר ונקבה, חבר או סתם מכרה.. ולא הצליחו לתפוס את מקום השתיקה. כי השתיקה בראשי מלכה.. ואז בליבי... ואז השתיקה הפכה להיות אני. והחברים וההורים ואפילו האחים ניסו להדחיק את קיומה ולהעלים אותה.. לשווא. השתיקה מלכה. השתיקה מלכה. ואני? אני מורן... אני מורן שקיימת ולא רק בראש השתיקה .. אני המשכתי לשתוק. וכבר לא ידעתי... האם אני חייה את השתיקה או האם השתיקה חייה אותי. והאם בכלל זה עקרוני? ועברו לילות ועברו ימים ושיעורים וחברים ומכרים ושעות רבות. הכל מכל היה ועבר... הייתה אהבה הייתה שנאה.. ואני בשתיקתי נקברת. לאחר זמן רק עד מאוד (או שאולי זמן רב היה רק בדמיוני?) רציתי לצעוק. אבל.. השתיקה מלכה. השתיקה מלכה. מלכה השתיקה בגופי, בנשמתי, בליבי. ואני שרציתי לצעוק - אני כאן!! אני מורן!! שתקתי. כי כוחו של הרגל גדול הוא... וכך השתיקה מלכה. לא לעד חברים ... לא לעד. השתיקה כבר לא מלכה... היא הורדה מכס מלכותה ומלכה חדשה יושבת במקומה... יום אחד היה מרד בממלכה ו נשלחה בבושת פנים ובמקומה בגאון ובהדר באה והתיישבה - האהבה. כן עכשיו האהבה היא המלכה החדשה. והאהבה פותחת פייה ומדברת.. והאהבה נותנת כוח לנתינייה.. ואני? אני שמחה במלכות האהבה... כי האהבה הביאה אותו לחיי... והוא? הוא האהבה בעצמו... **** כתבתי כבר אבל אני אוהבת את זה.. אז מביאה שוב.

רותי ב.

New member
כתבת על שתיקה

כל כך הרבה מילים על שתיקה, שהלוואי שכל אחד מהאנשים (זכר ונקבה) ששתקת להם, היה קורא ולו מעט מאלו, ואולי היה מבין קצת יותר, על `למה מורן שותקת`. פעם מישהו חכם אמר לי ששתיקה היא סוג של נשק, ביחסים בין אישיים. כמה נכון... ואף לא מילה אחת על אהבה. צריך להגדיר אולי, מהי אהבה?

למעלה