השתכנעתי! אני ממש אבל ממש מאוכזב מהסוף!

murphy

New member
השתכנעתי! אני ממש אבל ממש מאוכזב מהסוף!

מישהו מוכן להסביר לי למה לסיים כזו סידרה ככה סתם פתאום אחרי 6 עונות? זה ממש לא הוגן, 6 עונות גרמו לנו לחשוב שלסידרה הזו לא יהיה סוף, שהיא תימשך לנצח. ההוכחה: ג'ייקוב יכל לחיות לנצח וכך גם ריצ'ארד אבל לא, התסריטאים העצלנים האלה... לא יכלו לחשוב על עוד דברים לעוד עונות? אני ממש אבל ממש מאוכזב מזה שהסידרה נגמרה

cundason

New member
סטפן קינג אשם..

הוא המליץ להם לתת תאריך יעד לסדרה ולעמוד בו..

murphy

New member
הידעת

לסטפן קינג קרה מקרה סטפן קינג לפני כמה שנים הוא נדרס, נפצע קשה מאוד ואיבד מיכולת הכתיבה שלו לתקופה מסויימת. ביום השנה! לדריסה, הדורס נמצא מת בביתו ואם אני לא טועה, לא ברור בדיוק ממה הוא מת.

יפעת777

New member
היו צריכים לתת לו לכתוב אז הכל היה נראה אחרת

ולכל היה תשובות כמו שצריך.

רוצה לראות מה קורה כשחושבים...

על "עוד דברים לעוד עונות" רק כדי למשוך את ההצלחה? ראה את העונה האחרונה של נמלטים, אחד הדברים הגרועים ביותר שנעשו בטלוויזיה. גם כאן הגיעו כבר לשטויות (המקדש למשל). ואל תשכח שזו גם סידרה יקרה מאוד, הרבה שחקנים מכל העולם הנמצאים הרחק מהבית. די, הגיע הזמן.

השורד

New member
יש הרבה דוגמאות, אבל נמלטים לא אחת מוצלחת

X Files זו דוגמא טובה. העונה האחרונה של נמלטים היתה מצוינת כמו אלו שקדמו לה.

לטעמי היא היתה העתק חיוור של 24

עם שחקנים שהפסיקו לשחק, דמויות שהפסיקו להתפתח, עלילה חסרת דימיון וטעויות על ימין ועל שמאל. זוועה.

murphy

New member
נמלטים של עונה 4 לא הייתה נמלטים

אלא יותר משימה בלתי אפשרית. 6-7 גברים + אישה מבצעים כל מני משימות לא אפשריות אבל מצליחים בכל זאת. ולמרות שהפרק הכפול סגר את הכל כמו שצריך, בא הסרט לאחר מכן ופתח את הכל מחדש... זו בכלל הייתה דפיקות.

השורד

New member
במה שונה עונה 4 מעונה 3 או 2?

נתעלם לרגע מהקטע ששרה חוזרת לחיים אחרי שערפו לה את הראש - גם בעיני זה היה מגוחך.

murphy

New member
על נמלטים אמרתי

שזו פעם ראשונה שתרגום סידרה/סרט לעברית הוא הרבה יותר נכון מאשר השם המקורי באנגלית כי בעונות 2-4, הסידרה כבר לא הייתה prison break אבל היא עדיין הייתה נמלטים

murphy

New member
אני מבין שלא הבנת את ההומור של ההודעה שלי ../images/Emo13.gif

בכל מקרה, המקדש אוזכר עוד קודם לכן על ידי בן. לא זוכר בדיוק מתי אבל הוא אמר שיש עוד אחרים שנמצאים במקדש. לשם גם נלקח בן הקטן כאשר הוא נפצע והועבר לידי האחרים. נמלטים: הבעיה של נמלטים היא (והם הודו בכך בדיעבד) זה שהיא הייתה מיועדת להיות כעונה אחת, אבל ראו כי טוב והמשיכו. בסידרה הזו ראו בבירור! שכל עונה נבנית תוך כדי הנוכחית וזה הרס אותה לגמרי. משהו שאי אפשר לומר על אבודים כי גם כאשר זה נעשה, תמיד הייתה תחושה שכבר עונה אחת או יותר קודם לכן ניתנה לכך התייחסות ולכן זה היה הרבה פחות מורגש. שים לב לכל מני דברים שקרו בעונה הראשונה והשניה ופתאום התייחסו לזה בעונה החמישית וכן הלאה... הייתה תחושה של רצף בסיפור ולא כל מני דברים שפתאום נזכרו בהם רק כדי להצדיק עוד עונה.

A m o s 2 9

New member
הסיפור של אבודים תוכנן מראש לכשש עונות

אבל הכול היה תלוי באישור של ABC וברייטינג.

murphy

New member
לא מדוייק

אחרי עונה 2 שלטענת רבים הייתה מרוחה (בדיעבד אחרי המרתון שעשיתי זה ממש לא נכון) ומכיוון שאחרי 6-9 פרקים ראשונים הייתה הפסקה ארוכה (בגלל סוףשנה והחגים) התסריטאים החליטו לקצר את העונות ל 16-18 פרקים בכל עונה (מלבד עונה 3 שהייתה קצרה עוד יותר בגלל השביתה שהייתה אז) ולהגביל את הסידרה ל 6 עונות

דהאמא

New member
אני יותר ויותר שם לב...

... שהמאוכזבים מסוף הסדרה הם אנשים שכלל לא הבינו אותה כבר מההתחלה ולכל אורכה.

shai zzz

New member
כן, ואתה הבנת

כי אבודים זו סדרה של דמויות, נכון? אז אם היא סדרה של דמויות אז היא סדרה מאוד בינונית. עמוק ואדמה והסופרנוס שבאו לפניה עשו את זה פי 200 יותר טוב, הכניסו יותר עומק ורבדים לדמויות בפחות פרקים.

murphy

New member
ההודעה שלי

הייתה בצחוק על כל אלה שהתאכזבו סוג של הפוך על הפוך שורה תחתונה התאכזבתי מזה שהיא נגמרה ולא מאיך, היא הייתה סידרה מעולה לכל אורכה ועד סופה

למעלה