השתלה עצמית של מח עצם

Lemming

New member
השתלה עצמית של מח עצם

אני בן 19 לפני שנתיים וחצי חליתי בלויקמיה מסוג ALL. עברתי פרוטוקול ברלין של 53 שבועות של שיכרון חושים. מאז שגמרתי את הפרוטוקול אני לא לוקח שום תרופה (הייתי צריך לקחת MTX ו - 6MP בכדורים אבל זה התחיל לעשות לי בלאגנים בכבד אז "ויתרו" לי על זה). בכל מקרה בשנה וחצי שעברו עשיתי חיים משוגעים, טסתי שלוש פעמים לחו"ל, טיילתי פול בארץ והעיקר - הגוף שלי חזר לעצמו. כל שלושה חודשים עשיתי בדיקת מח עצם. לפני שלושה ימים עשיתי בדיקה כזאת ובפעם הראשונה מאז סיום הטיפולים התוצאות היו לא ממש ברורות. אקיצר, אני צריך לקבל תשובה סופית יום ראשון האם מדובר בוירוס, תגובה לחיסון נגד צהבת או חזרה של כל הזין. יש לי תחושה רעה בגלל ההתנהגות של הרופאה שלי (היא כבר יודעת את התוצאות היום, אבל אמרתי לה לא להגיד לי עד יום ראשון כי אני בטיול שישבת). בכל מקרה, אם זה חזר אני טס להשתלה עצמית של מח עצם מוקפא. יש למישהו מושג איך זה הולך? החל מההכנה להשתלה, ההשתלה עצמה והתקופה הכי מבאסת של אחרי ההשתלה. הייתי רוצה ממש פרטים עד לרמה של סוגי תרופות וסיכונים. עוד משהו - יש למישהו מושג אם יכול להיות GVH מהשתלה עצמית? למרות שזה נראה לי לא הגיוני - אין לי מושג. תודה מראש יקיר

היי יקיר

כל כך רוצה לעזור ואין לי את התשובות, אז הדבר היחיד שאני יכולה לעשות זה להפנות אותך לאגודה למלחמה בסרטן, שיש להם מאגרי מידע משלהם ואנשי מקצוע נפלאים שמאד משתדלים לעזור. והם ב 03-5721616 - ולדעתי אתה צריך לדבר עם עליזה יפה שהיא האחות שם והיא אישה חכמה ומקסימה. מקווה שהם יעזרו או לפחות יכוונו אותך וכמובן הכי חשוב שתרגיש טוב ותבוא לעדכן מה קורה איתך. יום טוב ציפור

Lemming

New member
כל הזין../images/Emo93.gif

חזר לי. אני הולך לטחון עכשיו שלושה חודשים כימוטרפיה בכמויות מסחריות, ואז הולך להשתלה. WISH ME LUCK.

MemphisRaines

New member
הייי למינג

חזר אז חזר זה מרגיז מעצבן מכעיס ובכל זאת אתה תעבור גם את זה בעוד 3 חודשים תהיה שוב כמו חדש והפעם לתמידדדדדדדדדדדדדדדדד
שרון

למינג....

תשמע, זה באסה. אבל אנחנו כאן איתך כמה שתצטרך וכמה שנוכל לתמוך. אבל זה עובר, ושלושה חודשים.. זה פחות מחצי שנה, לא?!?
מחכה לשמוע ממך ציפור

למעלה