השתלם לבעל הסלון?

שמלת תחרה1

Well-known member
מתברר שהשב"ח מטול כרם הוא מעצב שמלות כלה, תופר ברמה גבוהה, וגם מנהל את העסק בחסות בעליו הישראלים. השב"ח נעצר ונלקח לחקירה בגין שהייה בלתי חוקית בישראל. בכוונת המשטרה לסגור את העסק ל-30 יום ולנקוט בהליכים משפטיים נגדם בעלי סלון הכלות.

Harrington

Well-known member
מנהל
מתברר שהשב"ח מטול כרם הוא מעצב שמלות כלה, תופר ברמה גבוהה, וגם מנהל את העסק בחסות בעליו הישראלים. השב"ח נעצר ונלקח לחקירה בגין שהייה בלתי חוקית בישראל. בכוונת המשטרה לסגור את העסק ל-30 יום ולנקוט בהליכים משפטיים נגדם בעלי סלון הכלות.
אם הוא ממש ניהל לו את העסק וגם עיצב את המוצרים, נראה שכן :). השאלה שלי היא האם עלינו להאמין שהמשטרה לא ידעה כל הזמן שהוא עובד שם ועלתה על זה לפתע פתאום במבצע אכיפה נקודתי.

שמלת תחרה1

Well-known member
אם הוא ממש ניהל לו את העסק וגם עיצב את המוצרים, נראה שכן . השאלה שלי היא האם עלינו להאמין שהמשטרה לא ידעה כל הזמן שהוא עובד שם ועלתה על זה לפתע פתאום במבצע אכיפה נקודתי.
לדעתי שם הסלון נהרס.

ריקי זו אני

Well-known member
אני מצטערת שמאז שמחת תורה אני לא מאמינה בכלל למערכות מסויימות במדינת ישראל. למשל 'כוחות הבטחון'... אני מבקשת יותר פרטים... אלוף פיקוד??? רמטכ"ל???, ראש שב"כ? 0 אמון ... אפס.
גם כאו...
מי מאמין שערבי מוסלמי מהעיר שכם/ג'נין/מ.פ. נור א שמס הוא הסדר וראשי להיכנס לישראל חופשי חופשי??? אז אני מאמינה למנהל האזרחי בדיוק כמו להרצי. אלה שקרנים ואלה שקרנים... זה מתיר לערבי מוסלמי לבוא אצלנו... וזה לא... צחוק מחיי אדם.

שמלת תחרה1

Well-known member
אני מצטערת שמאז שמחת תורה אני לא מאמינה בכלל למערכות מסויימות במדינת ישראל. למשל 'כוחות הבטחון'... אני מבקשת יותר פרטים... אלוף פיקוד??? רמטכ"ל???, ראש שב"כ? 0 אמון ... אפס.
גם כאו...
מי מאמין שערבי מוסלמי מהעיר שכם/ג'נין/מ.פ. נור א שמס הוא הסדר וראשי להיכנס לישראל חופשי חופשי??? אז אני מאמינה למנהל האזרחי בדיוק כמו להרצי. אלה שקרנים ואלה שקרנים... זה מתיר לערבי מוסלמי לבוא אצלנו... וזה לא... צחוק מחיי אדם.
איפה היית ריקילה, מסכימה עם כל מילה שכתבת.

שמלת תחרה1

Well-known member
איפה היית ריקילה, מסכימה עם כל מילה שכתבת.
עוד ישראלי ששם קצוץ על חיי תושבי ישראל, למען רווח אישי.

▪️מפקד מחוז תל אביב, ניצב פרץ עמר, חתם על צו סגירה למסעדת נאפיס ברחוב המדע בהרצליה מאחר שבעליה העסיק בניגוד לחוק שני שוהים בלתי חוקיים ואף הלין אותם בדירתו.

קבצים מצורפים

• FB_IMG_1721549648991.jpg
    FB_IMG_1721549648991.jpg
    KB 122.4 · צפיות: 1
למעלה