השתלמויות מדצ"ים

השתלמות מדריכים-מחוז שרון!!

אני רוצה שכל אחד משרון יגיד אם הוא יוצא ומה קורה בקן שלו... המצב מאכזב אותי מאוד...המון אנשים לא יוצאים בגלל המחיר.

התלמות מדריכים מחוז צפון-שיגעון!!!!שרשור

כמה שאלות: מה הייתם רוצים שיהיה שונה מהשתלמויות אחרות? אתם באים? מה יגרום לכם לבוא? אני אישית כאחת שמעבירה את ההשתלמות יכולה להגיד כפתיחה לשרשור(שאני יודעת שהוא יהיה מפוצץ כי אנחנו במחוז!!!) שזה אחד ההשלמויו7ת השונות והטובות ביותר שאני עומדת להעביר והלוואי והיו מעבירים אותה לי..... שיש סיפור מסגרת מגניב סופר....... ושזו השתלמות שונה ומעמיקה ועקיפה

KLSVM15

New member
אני יוצאת:)

למה? המחיר לא כל כך מוגזם, 135 שקלים כולל צ'ופר (אני יודעת מה הצ'ופר!! וזה שווה את זה!!) רגע, כל המחוז עושה את זה ביחד בפתח תקווה? מי עוד בא? אגב למי שלא יודע אני קארין מקן הדר גנים פתח תקווה=]]

אני בא!

משהו אחד שביאס אותי ששמעתי שהשנה החלוקה לחוגים היא לפי מדריכי שכבה צעירה, ומדריכי שכבה מתבגרת... לעומת שנים קודמות שזה היה מש"שים ומד"צים... זה לא טוב לדעתי... ואני חושש שבדיונים אני אצטרך לעצור את עצמי בדברים שאני אצטרך להגיד... רקפת... אם יהיה אפשר לשנות את זה זה יהיה טוב... וחוצמזה! מה שיגרום לי לבוא זה שאני אהיה עם טל ונטע בחוג! ואת תדריכי אותנו!!!!!!! אני מאמין בך שיהיה ממש טוב!

kogi6

New member
זה ממש לא נכון..

135 שקל זה ממש הרבה בשביל סמינר של יום וחצי..

MnIkAiSc

New member
אבל זה היה מחיר אחיד לכל המחוזות

אנחנו היחידים שהיה להם סמינר של יומיים ולא רק יום עיון, ככה שאפשר להגיד שכל שאר המחוזות סבסדו לנו את הסמינר

kogi6

New member
מזה משנה למי זה עלה כמה..

העיקר שהצליחו לארגן סמינר של יומיים ב55 שקל... לא נראה לי הגיוני שהסמינר עכשיו יעלה פי 3..

כמו עיריית יבנה

שנתנה כמות בלתי מבוטלת של כסף לקן והוא נלקח לתנועה ולא הושקעו אפילו אלפיים שקל בטיפוח פני הקן ובציוד..... פשוט ממש מעצבן..

Amitus

New member
-->

אצלנו (במחוז צפון) זה עולה 160 ש"ח.. אבל! תאמינו לי, שאני סופר בעייתית בקטע של יציאה למפעלים ואני מקווה שאני אצא להשתלמות הזאת (חיכיתי לה הרבה זמן),שהשתלמות מדצ"ים זה דבר כל כך טוב..מממש! אני יודעת שאני לא צריכה לשכנע אתכם ושאתם יודעים בעצמכם ,אבל באמת..זה ממש כיף לדעת שלמישהי מעיר אחרת, מאזור אחר יש את אותן בעיות כמוני ו..הייתי בהשתלמות מדצ"ים אחת בחיי והיא הייתה מעולה! (אגב, יואב שגי היה המש"צ שהעביר לחוג שלי את ההשתלמות..שליטה!)

למעלה