השתלמות בביה"ס של פוירשטיין

sivansof

New member
השתלמות בביה"ס של פוירשטיין

רציתי לדעת האם מישהו היה בהשתלמות בביה"ס של פירושטיין , ואם כן, האם עזר לו, האם נהנה? ועוד כל מיני פרטים שאפשר להוסיף לי. תודה.

Avi Ariel

New member
השתלמות להורים אצל פוירשטיין

שלום הייתי בלמידה מתווכת לפני מספר שנים. עזר לי מאוד לראות במה אני יכול לעזור לילד. נ.ב. הילדלומד בבי"ס של פוירשטיין.

lil123

New member
אנחנו מקבלים יעוץ בפוירשטיין

שלום רב, אנחנו הורים לילד PDD ואנו מגיעים לשם בשנה האחרונה אחת לחודש לקבל הדרכה ויעוץ. אנו ממליצים בחום על המכון הם נותנים לנו המון כח ובעיקר אנו רואים שיפור אצל הבן שלנו. אשמח לעזור ולענות לשאלות בנושא זה. לילך

ננה f

New member
פויירשטיין -פרטים בבקשה

הי לילך אשמח אם תוכלי להוסיף פרטים על הייעוץ אצל פוירשטיין . מי מטפל בכם שם? מה צריך בשביל להגיע אליהם ?איזו הדרכה ובאיזה אופן? האם הם מוכנים לקבל גם גילאי 12=13 ?איך מגיעים אליהם ?למי פונים שם? הקשיים שלנו הם בעיקר חברתיים, והכישורים החברתיים לא מפותחים מספיק . את חושבת שהם יכולים לעזור ? תודה .חברה של ננה

yankale

New member
בי"ס פוירשטיין

הי לילך , הייתי רוצה לדעת גם פרטים על פויירשיין . האם היעוץ הוא להורים או לילדים או גם טיפול משולב לילד ולהורים? אודה על תשובה .

lil123

New member
פרטים על מכון פויירשטיין

קודם כל אני שמחה על ההתענינות של כולם. כי המכון באמת לא מפורסם. אני רוצה להכניס כאן תשובה מסודרת בתיאום עם הד"ר שמייעצת לנו כי אני לא הדוברת שלהם ויש להם מספר פעילויות ועל קצה המזלג - טיפול בילדים עם תסמונת דאון, DPP, עיכוב התפתחות. מייסד המכון פרופ ראובן פויירשטין דוגל בשילוב ילדים בחינוך רגיל. הם עובדים לפי שיטת גרינשפן.אנחנו כהורים מאוד מרוצים מהאיבחון והייעוץ ולכן בשבוע הבא יש לנו פגישה חודשית שם ולאחר מכן אכתוב לכולם תשובה רשמית יותר ואיך אפשר לפנות בצורה מסודרת אליהם. בברכה לילך

שיטת פויירשטיין

שיטה זו נלמדת ע'י אנשי מקצוע רבים העובדים ברחבי הארץ. ניתן להגיע אליהם או לברר איתם דרך הקישור למטה. כמובן שהמכון הוא מקום נהדר למי שקל לו להגיע לירושלים - אך לו כולנו יכולים לעשות זאת. אני יודעת משיחות עם הורים שאבחון דרך המכון לא עלה להם כסף והם קיבלו הרבה טיפים מהם לגבי דרך העבודה עם בנם. נשמח לשמוע פרטים נוספים. ולהזכירכם שיטת גרינשפן נלמדת ומועברת במספר מרכזים בארץ. (מכון בייקר ועוד).

Avi Ariel

New member
ניסיון בפוירשטיין

הבן שלי כבר כעשר שנים בבי"ס של פוירשטיין. הוא התחיל בצורה חלקית (יומיים בשבוע) כשביתר הזמן היה בבי"ס של חינוך מיוחד אחר. ובהמשך עבר לנוכחות מלאה בבית הספר. אנו מאוד מרוצים מבית הספר ומשיטות הטיפול שם. הם מאמינים ביכולות של הילדים בצורה קיצונית. הגישה שלהם מתבססת על קידום מתמיד, ולכן באבחון של פוירשטיין לא מודדים את יכולות הילד אלא את יכולות הלימוד שלו. אבחנו את בני שם כשהוא היה בתקופה קשה, ועד עכשיו (יותר מ 10 שנים אחרי) אני נדהם כשאני נזכר בשיתוף הפעולה שלו עם פרופ' פוירשטיין, כשבני לומד שם להרכיב פזל תלת-מימדי ובחדר עוד כ 10 סטודנטים (חלקם מסריטים את התהליך). ברוח זו מסגרות ההמשך של מוסדות פוירשטיין אינם בלתי מוגבלים בזמן כי הם מאמינים בהתקדמות מתמדת. הבעיה בבית הספר היא שמכיוון שהם מוסד מוכר שאינו רשמי (או משהו דומה), הם מקבלים פחות תקציבים ולכן התנאים והתקנים שלהם נחותים בהשוואה למקומות אחרים. הם מחפים על כך במתנדבים וברוח צוות מצויינת. מבחינת המרחק - הבן שלנו נוסע כל יום מאזור המרכז לירושלים, במונית שהעיריה סידרה לו.

הבעיה עם הקישור הסתדרה

משום מה הדף לא עלה אתמול אך הוא חזר לפעילות היום. תודה.

אני מצטערת אך אנסה בדרך אחרת

הקישור היה לרשימת מרפאות בעיסוק שהוכשרו בשיטה זו אך היות והקישור אינו עולה משום מה , אני נותנת קישור לרשימת מרפאות בעיסוק העובדות עם ילדים ובתוכן רשומות גם הבנות שעובדות בשיטת פויירשטיין. צריך פשוט למצוא אותן ברשימה. אני מקווה שהפעם זה יעבוד. סליחה ותודה- תלמה.

למעלה