***השתלמות מד"צים מחוז תיכון***

***השתלמות מד"צים מחוז תיכון***

השמועות הן שזו הולכת להיות ההשתלמות הכי מגניבה, הכי ערכית, הכי קונקרטית והכי טובה ב-13 שנה האחרונות! נפתחה התחרות! הקן שממנו ירשם האחוז הגבוה ביותר של המד"צים יקבל צ'ופר מיוחד שילווה אותו לאורך כל השנה הקרובה לפחות! קוד פעילות: 10138 מחיר: תשאלו את הקומונרים, לא נפרסם פה. אבל זה לא יקר... מקום: חדרה!!!!!! בדיוק באמצע המחוז :) הפלייר יצא בקרוב...

גם זה

אבל את הצ'ופר השווה באמת הדר (רכזת ההשתלמות) אמרה לי שמקבלים מי שנרשמו מהם האחוז הכי גבוה של מדריכים

בית אליעזר זה בחדרה...

בית אליעזר זאת לא עיר בפני עצמה כן? חוץ מזה בהתחלה ההשתלמות הייתה צריכה להיות בתיכון חדרה אבל היא עברה "מטעמי נוחות" :(( 140 שקל על נסיעה של 4.70 חחחחחחח סוציאליזם D:

תקשיבו שוחר.

תזכירו לאנשים שמה בקן של איזה גרעין הם עושים השתלמות. באלגנים!!! והרבה בהצלחה!

מחסה

New member
כמעט!

אתמול כבר 6 מדצי"ם מהקן (כולל אני) ניסו להירשם ואז גילינו שהקוד עוד לא נפתח, ושרק מהיום בבוקר הוא נפתח!!! זה היה מבאס טילים!!! אבל עדיין ננצח בתחרות

יש רק דבר אחד שאני לא מבינה...

למה בכלל שחר הרכז מחוז שלנו,צריך לשבת במועצת במחוז ולהגיד דבר כזה ... הקן שירשמו לו 5 מדצים יקבל צופר.. אני אישית לא מסכימה עם זה.. אני לא חושבת שמדברים על סמינר מדצים צריך לדרבן מדצים להריישם רק אם יתנו להם צופר.. זה לא המועת של הסמינר... ואני לא חושבת שגם השיחה להיות ככזאת.. זה באמת מעצבן... מה נהייה מאיתנו??!?? כיאלו זה מגניב והכל ... ואני לא אומרת שזה לא מדברן... אבל עצם זה שזה בכלל בחשיבה זה מזעזע.. אני אישית לא אוהבת את הצורה שבה בחרו רכזי מחוז תיכון לדרבן אותנו להריישם... :(

דיברו על הקן הראשון

בכל מקרה ידוע שירשמו, אבל זה מגניב יותר לראות מי ירשם הכי מהר... זה לא באמת דבר כזה עקרוני...

הכל היה בהומור...

זה ברור שהאמירה שלו היא לא שהמדריכים יירשמו מתוך זה שהם מקבלים "פרס" כביכול... ברור שהמדריכים צריכים להירשם מתוך זה שהם רוצים לבוא להשתלמות והיא מעניינת אותם והם רוצים ללמוד עוד על ההדרכה שלהם ולשפר אותה... הוא אמר את זה לגמרי בהומור כדי שאנחנו בתור מועצת מחוז נדרבן את החברים שלנו לבוגרת להירשם עוד באותו היום...

עידכון קצר למדצים במחוז תיכון השולט:D

השתלמות מדצים שמתוכננת ל11 ל12 לינואר... קוראת... והיא בסוף בתיכון חדרה :) איזה מגניב להיות מדצ בתיכון כעע תיכון זה שיגעון :) הולכת להיות השתלמות לפנים :) אין דבר כזה לא נרשמים :D יאללה שנה טוב כפרות :)

שיר מפגרת....

גם לתיכון בבית אליעזר קוראים תיכון חדרה, לאנשים מבחוץ אין הבדל כי הם לא מכירים.... זה בב"א..

לא נכון !!!!!!!

לתיכון חדרה קוראים תיכון חדרה ולתיכון בית אליעזר קוראים תיכון חדרה בית אליעזר והרוב קוראים לו תיכון בית אליעזר מי לומד שם אני או אתה?!@!? חוץ מזה כתוב על הפליאר תיכון חדרה! אידיוט.

כי זה לאנשים מבחוץ...

לאנשים מבחוץ אין הבדל היניהם... את יכולה להגיד להם "עמל" והם ילכו לעמל 1 (מח"ט)...

למעלה