השתלמות משותפת בית התפוצות - יד ושם "למשפחותיהם" דיוקן המשפחה היהודית בקולנוע אנא תקראו קובץ מצורף.
ב בני הרשקוביץ New member 1/11/06 #1 השתלמות משותפת בית התפוצות - יד ושם "למשפחותיהם" דיוקן המשפחה היהודית בקולנוע אנא תקראו קובץ מצורף.
ע ענת אדרת New member 1/11/06 #2 ../images/Emo91.gifתוכנית ההשתלמות נראית מרתקת לכל מי שרוצה ויכול להשתתף בהשתלמות - נא ספרו לנו חוויות.
../images/Emo91.gifתוכנית ההשתלמות נראית מרתקת לכל מי שרוצה ויכול להשתתף בהשתלמות - נא ספרו לנו חוויות.
י יצחק וולסטר New member 2/11/06 #3 בוקר טוב כל הפעילות של יד ושם ובית התפוצות בירושלים, לתושבי הצפון קשה להגיע ולהשתתף. היה רצוי ליזום פעילות גם בצפון
בוקר טוב כל הפעילות של יד ושם ובית התפוצות בירושלים, לתושבי הצפון קשה להגיע ולהשתתף. היה רצוי ליזום פעילות גם בצפון
ב בני הרשקוביץ New member 2/11/06 #4 יצחק בוקר טוב הפעילות שלהם לא בשליטתנו. נראה לי שפעילות תלוי בגודל אוכלוסית המשתתפים. אני מאמין שאם יהיה מספיק בצפון הם היו יוזמים פעילות גם בצפון. הייתי מציע שתפנה לרבקה אדרת רכזת ההשתלמות של בית התפוצות. המייל שלה רשום בטופס המצורף שם. בברכה
יצחק בוקר טוב הפעילות שלהם לא בשליטתנו. נראה לי שפעילות תלוי בגודל אוכלוסית המשתתפים. אני מאמין שאם יהיה מספיק בצפון הם היו יוזמים פעילות גם בצפון. הייתי מציע שתפנה לרבקה אדרת רכזת ההשתלמות של בית התפוצות. המייל שלה רשום בטופס המצורף שם. בברכה