השתלשלות הקורונה בארץ

דיברגנט חדש

Well-known member
לביבי לנווט ועם התוצאות היחסית טובות של ישראל ביחס לעולם אין להתווכח! כאשר היחס כיום בין המתים למחלימים בין ישראל לעולם עומד, תחזיקי חזק, על פי 9.52 (נתונים מטה) וזה ממשיך לעלות לטובתינו לעומת העולם מידיי יום, בתקווה שההקלות בסגר לא יהפכו את המצב ונתקרב ליחס בעולם.

ישראל: 198 מתים 6,159 מחלימים, קרי יחס של 2.57% ירד.
עולם: 197,703 809,137 24.43% ירד.
יחס פי 9.52 ממשיך לעלות לטובתינו באופן משמעותי לעומת העולם, כי אצלנו יורד יפה בעוד בעולם יורד בקצב איטי יותר.
זה היה בפיק כתוצאה מההשלכות החיוביות של הסגר, מאז הדרדר והגיע לשפל של פי 3.651 בתאריך ובשעה 11:42 | 22/07/20.
כעת, בשל פעולות הממשלה, היחס מתקן את עצמו ביחס לעולם ונכון להיום, עומד על יחס של פי 5.562 לעומת העולם.

dory039

Active member
איך זה עומד מול האמירה של פרופ' גמזו, שטוען שבישראל התחלואה לנפש היא מהגבוהות בעולם המערבי?

dory039

Active member

דיברגנט חדש

Well-known member
סתם מנסה להפחיד בכדי שאנשים יתחילו לחזור לתלם ולשמור על ההנחיות.

dory039

Active member
מה זה סתם? הוא רופא ולא פוליטיקאי. בניגוד לנתניהו, אני מאמין למה שהוא אומר.

דיברגנט חדש

Well-known member
מה זה סתם? הוא רופא ולא פוליטיקאי. בניגוד לנתניהו, אני מאמין למה שהוא אומר.
אתה לוקה בכשל לוגי בשם האמינות, שאתה מאמין לו ולא למחקר, שצירפתי לך בתגובתי הקודמת, שפורסם באוניברסיטת ג'ונס הופקינס, אחד הגופים המובילים בעולם בחקר הנתונים על המגפה, מפרסמת כי בישראל יש רק 0.7% תמותה ביחס לנשאים • מובילת הטבלה: בריטניה, עם אחוז תמותה מבהיל של 15.2% • מספר המתים בישראל לכל 100 אלף: 5.47, לעומת 45.62 בארה"ב •

dory039

Active member
אם כך, לשיטתך הוא מסלף נתונים. למה שיעשה את זה? מה זה נותן לו? הרי אם אני הייתי טוען את זה, היית אומר לי שזה בגלל שאני נגד נתניהו וידוע לי שאתה לא.

דיברגנט חדש

Well-known member
אם כך, לשיטתך הוא מסלף נתונים. למה שיעשה את זה? מה זה נותן לו? הרי אם אני הייתי טוען את זה, היית אומר לי שזה בגלל שאני נגד נתניהו וידוע לי שאתה לא.
כפי שכתבתי, סתם מנסה להפחיד בכדי שאנשים יתחילו לחזור לתלם ולשמור על ההנחיות, אחרת לא יוכלו לפתוח את שנת הלימודים בזמן (1.9)

למעלה