השתלת איברים

inbale

New member
השתלת איברים

מסקרן אותי לדעת מה העמדה שלכם כאנשי צוות רפואי לגביי השתלת איברים ככלל ולגיבכם בפרט? אני מראש מתנצלת שאני לא מרחיבה את הנושא אני במשמרת כרגע ..עמוס פה..

חשוב ואפילו כדאי../images/Emo45.gif../images/Emo104.gif

לצערינו המאגר איברים של ישראל דל ומעט אנשים חותמים אל כרטיס אדי(שחשוב מאד חבר´ה). הבעיה גם שגם עם בן משפחה חותם על כרטיס אדי למשפחה מותר לסרב. הבעיה הכי גדולה שמאחר וחסר איברים בבנק של ישראל אז רוב הבנקים בעולם מסרבים לתת איברים לישראל כי לא מקבלים בתמורה. אני מאד בעד תרומת איברים. ענבל
תודה על קבלת הפנים. השאיפה שלי בעוד שנתיים לעבוד בחדר מיון. כסטודנטית אני עובדת בקרדיולוגיה- שמאד מאד מעניין

bell_nor

New member
השתלת איברים. האם התכוונת לתרומת

איברים? אז ככה... זה פשוט מאוד בעיני... מה עדיף שהאיבר שלך יחיה או ימות וירקב באדמה? לי זה ברור הייתי רוצה שהאיברים שלי ימשיכו לחיות ולהביע את עצמם אבל מה לעשות שבגופי הם לא יכולים להביע את עצמם אז לפחות אצל מישהו אחר :) בל

inbale

New member
אופס - הכוונה לתרומת איברים ../images/Emo104.gif

אני מצרפת מאמר מענין על הנושא הזה . כאחות חדר מיון הנושא הזה ללא ספק חשוב אצלנו אבל אני חושבת שכדאי להעלות את המודעות בציבור לחשיבות הנושא ולכן כדאי להתחיל בידע של הצוות הרפואי. המאמר הזה עוסק בהיבטים משפטים והילכתיים בנושא. עוד מעט אני אצרף קישור בנושא הרפואי.

inbale

New member
והנה מאמר נוסף על תרומת איברים../images/Emo104.gif

אני ממליצה לקרוא למטרת ידע אישי וכללי.

morning star

New member
שיקחו את הכל...

אם איזשהו איבר בגופי יכול לשמש מישהו אחר, אז כמו שאומרים בצבא "בכבוד". לדעתי יש לעבוד חזק על העלאת המודעות בנושא, אולי אפילו לגייס קופירייטרים לעניין - "זכרו! הפרסום בטלויזיה, עובד!" (שונה בכוונה). גם העלאת המודעות לגבי תרומות דם... אמנם פה המצב טיפה טוב יותר בתחום, אבל אני אישית רוצה שימצאו עוד בעלי דם O מינוס (זה קצת חשוב לי...) שלכם הנווד

מי שרוצה טופס...../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

שרק ישלח לי מסר עם כתובת ויקבל... הנושא פשוט קריטי
כל כך הרבה אנשים יכולים להמשיך לחיות, לשפר איכות חיים
אבל אני רוצה להוסיף עוד פן : צריך גם תרומת אברים למחקר. המחקר הרפואי מציל חיי אדם לא פחות מהשתלות אברים. אני פניתי ל"אדי" ויש לי תעודה שבגמר "קצירת" אברי להתרמה ייקחו את כל מה שנשאר למחקר. משפחתי תקבל מצבה ותו לא. האמינו לי , את הגוף אחר המוות הם לא צריכים... הרבה בריאות
אמנון מרגלית

Snapple

New member
הבעייה היא

שאי אפשר למלא אותו אם אתה פחות מגיל שמונה עשרה...

למעלה