השתלת מח עצם בשדור חי

אבועופר

New member
השתלת מח עצם בשדור חי

בוקר היום השלישי לכימו והאמת אין מה לדווח(א.מ.ל)קצת בחילות וזהו-אבל האחיות הטובות וגם יאן הטוב מבטיחים/ות כי אין מה לדאוג זה יגיע,החקלאים אצלנו ספרו על נ.שהכיש אותה נחש והוא מת המסכן ואומרים שאני כמותה אתפיל את חומרי ההדברה ששופכים לדמי... בצחוק כמובן. קצת בחילות קצת החלפת תרופות והשאר משעמם-אולי נלך הביתה?? תהיו בריאים כולם

דגנילי

New member
חח.. גמאני זוכרת ששיעמם לי מאוד..

סוף סוף מצאתי זמן לקרא ספר שהרבה זמן רציתי לקרא ובמהלך ההשתלה סיימתי אותו. (מבצע לומבארד - אגב מומלץ). אני לפני הבידוד הרגשתי טוב, נהנתי מהמפגשים עם שאר המושתלים במחלה, עשינו כל מיני מסיבות פיג'מות למינהם.. בשלב הבידוד כל המסיבות נגמרו.. מאחלת לך שיהיה לך כמה שיותר קצר ונסבל, ושהזמן יעבור מהר ונראה אותך כבר בריא ובחוץ.

מיכלי56

New member
היי אבועופר

שמחה לשמוע שמרגיש טוב. אין ספק שצוות האחיות + יאן החמוד נהדרים,מרגיעים עונים על כל כל השאלות ומסבירים. אז תקשיב להם,תנהל את משק הנוזלים שלך כמו שצריך (
),(אנחנו הכנו טבלת מעקב משלנו בבית) ונורא חשוב להשתמש בנוזלים לשטיפת הפה ולצחצוח שבודאי קיבלת כבר. חזק ואמץ-עוקבים אחריך ומחזיקים אצבעות.

ה ל ו מ ה

New member
ערב טוב, אתמול לא כתבת, דאגתי|חיבוק

בחיי. רק עכשיו הגעתי מיום עבודה ארוך, ושמחה לראות דיווח אופטימי.
שאלות ליאליך מר אבועופר היקר: מי זה יאן?
למה הוא זוכה לשם והאחיות לא?
אתה מצליח לישון בלילה? שתף קצת במחשבות שעוברות לך בראש . אתה מסוגל להסתכל על אלבומי תמונות? כמה זמן עבר מאז קיבלת את הידיעה הקשה על מחלתך? יש לך הורים? מה הדבר הראשון שאתה רוצה לעשות לכשתצא. חשבת על זה? נדרת נדרים? שאלתי ושאלתי ושאלתי, לא לפי איזה דירוג או היגיון, שלפתי. מסקרנות, ומרגשות של שותפות גורל, שותפות לצרה, להתמודדות.סלח לי אם הרחקתי לכת, לא התכוונתי לעבור גבול, אם על השתלת מוח העצם אתה מדווח באומץ ובחן ובחברות, עוד כמה שאלות....O.K. ??? הפתיחות, חשיפת הרגשות,האמיתות של אנשי הפורום המדהים הזה, טוענת כוח. ערב טוב, לילה טוב, והצלחההההההההההההההההההההה כל רגע!!!!

למעלה