השתלת מח עצם - מחר?

מיליתו

New member
השתלת מח עצם - מחר?

אחרי שבועיים של "אולי מחר" מסתמן "כמעט בטוח מחר". אני צריכה להיות במחלקה מחר ב 7 בבוקר. אז אחלו לי בהצלחה ושמירה על אברי הגוף החיוניים ובעיקר על הפוריות....

בהצלחה מיליתו חומד יקרה../images/Emo57.gif

שולחת לך את כל האנרגיות החיוביות שבעולם, מתפללת בשבילך שהכל יעבור הכי טוב, שלא תפגע פוריותך ושלא יפגע גופך, אלא רק יבריא!!! תעדכני דרך חברים/ משפחה מה קורה איתך, טוב? לבקר אותך בבית חולים איני יכולה, אני בכימותרפיה. מתפללת, מחזקת ושולחת הרבה אור, אילת.

רמי28

New member
מתפלל יחד איתך

שיעבור הכל בשלום ובהצלחה וכמו שכבר כתבתי לך בעבר: קחי אותו לאט את הזמן העולם עוד יחכה בחוץ רמי

lili the one

New member
מילית - המון הצלחה בהשתלה

מילית, קראתי את מילותיך ואת שעבר עליך. אני חושבת שאת גדולה מהחיים. מאחלת לך המון הצלחה בהשתלה והעיקר שבאמת יעבור בקלות (עד כמה שניתן). מעריצה, ל.

דגנילי

New member
../images/Emo50.gif יקירתי

אני מחזיקה לך אצבעות (גם את אלו שברגליים) שיעבור לך מהר (לא יותר משלושה שבועות) בלי סיבוכים ושטויות..ושיהיה לך נסבל..את במחשבותיי, ואני שולחת לך
וגם
.
קחי איתך
עב-כרס כדי שיהיה לך לאן לברוח.. ותשתדלי לחשוב רק טוב (למרות שקל להגיד..) אני אופטימית בשבילך. ולבינתיים אני מוסיפה לך גם קישור..

מזי א

New member
המון בהצלחה

יקירתי מאחלת לך המון בהצלחה, שיעבור בקלות,ובמהירות תהיי בקשר , ואם אפשר לבוא לבקר , תודיעי, אני הרי בבית ויכולה להגיע מתי שישעמם לך. אז מחזיקה לך אצבעות ומחבקת אותך מפה נשיקות חמות

נאן

New member
בהצלחה ושילוה אותך ענן של הצלחה

שולחת לך איחולי הצלחה ואם הבנתי נכון זה ברמב"ם? אישפוז לכמה זמן? שיעבור לך קל אשלח לך קרן אור עם אנרגיה חיובית...... נאנוש

בהצלחה חמודה שלי, ../images/Emo24.gif

שולחת לך המון חיבוקים, תהיי חזקה, אנחנו מחכים לך פה. אוהבים אותך מאוד מיכל

נאן

New member
מילתו היקרה חיבוק שוב אין לי איקון.

בהצלחההההההההההה שיהיה לך קל.מחזיקה לך אצבעות! נאנוש

בהצלחה

לפי הבנתי מהמע שקראתי אותך את נשמעת חזקה ואין דבר שלא תוכלי להלחם בו מקווה שבעוד שלושה שבועות לשמוע ממך הודעה שתהיה כולה חיוכים

NiR AbR

New member
המון הצלחה מיליתו!!!

מאחל לך שיעבור בשלום, עם מינימום תופעות לוואי, אם בכלל...

muzaic

New member
שיעבור הכי מהר שאפשר...../images/Emo24.gif

מקווה לשמוע שהתאוששת כמה שיותר מהר...

למעלה