השתלת מח עצם מתוך החדר 2

אבועופר

New member
השתלת מח עצם מתוך החדר 2

היום הוזמנתי להתחיל השתלת מח עצם בשיבא עדיין לא התחלתי בכימוטרפיה שהיא חלק חשוב מהטפול(מחר) הצות עושה רושם טוב מנסה לעזור ולהפיג חששות וזה בכל הרמות כולל מחלקת התה החמודה,החדר עצמו גדול ומרווח פונה לצפון עם נוף עד רה"מש ביתי,חלונות חשמליים שרותים מרווחים צמודים כמובן טלויזיה מקרר קומקום חשמלי ואפילו מערכת. המחשב פרטי מהבית וכולל מודם של אורנג ובמימונם תשתדלו למצוא קשר ליחסי צבור שלהם דרך לקוח נכבד (מקום עבודה שלכם או של מכיר) והם יתנו הטפול כולל 4 ימי כימוטרפיה חריפה ע"מ ל"חסל" את המערכת החיסונית ואח"כ יומיים מנוחה, ואח"כ ביום א ההשתלה באותו יום השאיבה מהתורמת המאושרת אחותי ואחכ המתנה לקליטה מוצלחת של השתל אינשאללה, בדרך צפויים קשיים אותם נתאר מידי יום אנא הגיבו כדי שאדע אם יש קוראים בריאות והצלחה לכולם

ה ל ו מ ה

New member
קוראת בהתרגשות, ומחזיקה אצבעות../images/Emo45.gif

כמה דברים לא ברורים מהכתוב. 1. מה זה - רה"מש? 2. יחסי ציבור של מי ומטעם מי? למה? והכי חשוב - שהמחר והמחר שאחריו וכל שהותך שם תהייה לתכלית החשובה מכל - לחיים, להבראה, אמן! מצטרפים לתפילה למענך כל בני משפחתי.

מיליתו

New member
בהצלחה ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

אני מאחלת לך המון בהצלחה. זהו תהליך ךא פשוט בכלל. אני עברתי אותו לפני קצת יותר משנה, וזוכרת היטב כל אירוע. בימים הראשונים הרגשתי די טוב, ורק אחרי שבוע וחצי בערך הגיע הנפילה בצורת זיהום עצבני... אבל, מהר מאוד כשהשתל נקלט והספירה התחילה לעלות. הכל נעלם. בשך הכל הייתי מאושפזת 23 ימים. זה הכל...

paranoize

New member
שלום אבועופר

אמנם אנחנו לא מכירים, שמי דנה, ואני פה בגלל אבי שלקה בגידול במוחו. בכל מקרה, אני עוקבת אחרי עדכונך, מחזיקה לך אצבעות, מצליחה לקרוא בין השורות שאתה חזק, תמשיך ככה!!! תהליך לא פשוט (אמא של חברתי הטובה עברה אותו לפני כחצי שנה בהצלחה רבה!!!) מחזקת אותך, ומתפללת לבשורות טובות טובות טובות רפואה שלמה דנה

sneila

New member
../images/Emo57.gifשיהיה בהצלחה

צפוי לך הליך לא פשוט ומייגע אבל זה שווה את הזה.לקבל את החיים והבריאות בחזרה.אנחנו נעקוב אחריך ונחכה לתורו של חבר שלי. הצוות שם באמת עושה רושם טוב והחדר כפי שראינו אותו באמת נראה מרווח ונוח. אז שתצליח ושיעבור לך כמה שיותר בקלות.

../images/Emo50.gif לאבו עופר

אבו עופר, אנו מחזיקיפ לך אצבעות ומקווים שבעזרת השם הכל יעבור בהצלחה והכל יהיה מאחוריך. אסור לשכוח גם את אחותך המקסימה שנותנת לך חיים שתבורך משמים. אתי עמוס שדרות

lili the one

New member
בהצלחה. מחזיקה אצבעות שיצליח ויעבור

בקלות לך ולאחותך התורמת:) סתם לידע כללי ומאחר וזמן פנוי יש לך כרגע בשפע....באשר לכתיבת בולג משלך לסיפור בהמשכים, אתה יכול להכנס בדף הראשי של אתר תפוז אל הבלוג (מצד ימין מתחת לרשימת הפורומיםוהקמונות), להקיש את שמך וסיסמתך בדף הבלוגים הרשי ולבחור נושא, שם,קטגוריה עיקרית ומשנית של בלוג לכתיבה בו והודרוב לעבודה....

מזל 15

New member
קוראת את דבריך

אני נכנסת לפורום מדי פעם ועוקבת אחרי הדיווחים שלך, אז תמשיך לכתוב כי בוודאי יש לך גם קוראים סמויים שמתרגשים יחד אתך.

למעלה